2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Yok durdu şuan dediğin gibi baya bi güneş var kar topluyor

Niye kız evde olmak baya zor
başladı şuan, kara bulut var

evde de sıkılıyorum evet.. burda da sıkılıyorum ayyyy çok sıkılganım

An itibariyle Mecidiyeköy'de tipi var
burdada öyle şuan
Evet canım

Günaydın Büşüm

Burada fena yağıyor canım burada da güneş açmıştı ama kar topluyormuş

Bende iyiyim çok şükür canım

yağsın bizde izleyelim

Başlar şimdi izlemesi çok keyifli dışarı çıkması savaş gibi ama

Bana niye anlatmıyorsun

Bana da anlatılmadı canım

Kıslar pişman olmayın sonra Şaka şaka

Şimcik nereden başlıyım ki. Malum yatak odası konusu Özel yaptırmaya karar verdik. Sebepleri var ondan dolayı

Şimdi asıl takıldığım noktaya gelecek olursak konu şu. Yatak odasında kullanıcak 2 kaplama var. Lam ve lake.

Lam kullanış açısından en iyisi. Uzun ömürlü ve çizilmeye karşı baya dayanıklı. Kaplamadan ötürü yapılacak olan komodin ve şifoniyerde çok fazla kavis, ovallik yapılamıyor. Lam kaplamanın patlama olasılığı var o ovalliği verirken. Patladığı noktada da boya ve cila yapılacak demektir. Buda neredeyse mobilyanın parası kadar.

Lake ise ona nazaran daha dayanıksız. Elinden düşürdüğün en ufak birşeyde bile çizilebilen bir kaplama. Ama lama nazaranda istediğin şekilde oyma, kavis, ovallik verilebilen bir ürün. Çünkü lake demek boya ve cila demek. Yani ağacın ham rengi ile yapılarak üstüne lake kaplama ile renginin değiştirilmesi demek. Yine dediğim gibi lakede yapılacak olan yatak odasının ham hali ve boyası cilası derken yaklaşık 6 bini buluyor. Lam ise daha uygun boya ve cila olmadığından.

Ben mobilyalarımı beyaz istiyorum ve istediğim yatak odasında. Yatak karyolası ve gardırp haricinde şifoniyer ve komodinlerde istediğim ufak detaylar var. Bunlar ise lam ile mümkün değil. Lakede çok rahat çalışılabiliyor.

Evet sizlerden fikir istiyorum

Kafayı yediğimi düşünebilirsiniz evet haklısınız

Kuzum bence aklında hangisi kalacaksa o olsun şimdi ilk düşünüldüğünde sağlam olsun kaliteli olsun diye düşünüyoruz tabisi hemde daha uyguna değil mi ama o hatlar kıvrımlar olmadan basit düz birşey duracak ve içine sinmeyecekse bununda bir anlamı yok 6 bin yatak odası takımı için bazalı olarak uçuk bir rakam değil bana göre özel yaptırıyorsun biz hazır aldık kampanya 4500 TL ödedik normalde 6 bin civarıymış göre yani seninki de gayet uygun o yüzden hangisi içinde kalacaksa gönlünden geçiyorsa o olsun 1 kere olacak sonuçta bir yatak odasınında üzerine ne döküp çarpabilirsin ki Senin gönlün lakeden yana belli o yüzden o tarafa çekiyorum yanlış anlama

Yok kuzum lakeden yana değil aslında benim gönlümde şu var. Yatak ve gardırop lam olsun. Eğer çok zorlar ise komodin ve şifoniyer lake olsun. Şimdi bazı mağazaların ürün detaylarını inceledim. Daha estetik hoş dursun diye arka ve yan kısımlarını lam kullanıp kapaklarında lake kullanmışlar. Buda mantıklı geldi bana. Yani komple boyaya gitmesi yerine sadece kapakta lake çalışıp maliyeti düşürmüşler.

Evet çok uçuk değil normal şartlarda ama ailem kredi ödüyor yüklü miktarda ben onlara bırakmak istemiyorum borcumu biliyosun. Bu nedenle %80 kısmını ben ödiycem. Babama kalsa sorun yok. 6 binde olsa yaptıralım ama işte bencillik oluyor gibi geliyo banada. Babam yaptıralım dedi diye tamam diyemem. O benim gönlümü kırmamak için diyor ve istesemde yapar biliyorum

Canim Belçika'dan türk magzadan aldik, ama türk uretimi degil sanirim cünkü yabanci magzada da ayni modelleri gördük... Cok üzgünüm yardimci olamiyacam...

Canim gormedim bakayim ceyiz topiginde mi?

Hayirli olsun canim hepsi cok guzeller gule gule kullan :))

Anladım kuzum bence en son söylediğin çok mantıklı en azından fiyatında bayağı bir düşüş olur size neden söylemediler ki kıvrım yapman yerleri lake çalışırlar diğeri lam olur yarı yarıya düşer bence de

Bilmem belkide akıllarına gelmedi Yada şimdiye kadar kimse böyle bir istekte bulunmadı

En son mesela 2 takım yatak odası yapmışlar. Biri el oyması tamamen 8250 tl satılmış.

Bi taneside istikbalde modern takımlardan bi tanesiymiş. Modelini görmedim ama alan kişi aynı modelden istikbalde de olduğunu söylemiş. O takımı da 2600 tl ye satmışlar. Mobilyacı şöyle demiş babama. Şimdiye kadar yaptıklarım ya model getirdiler bunun aynısını istiyoruz dediler (çoğunluk modern düz takımlarmış). Yada ben kendim model yapıp sattım demiş.

Benim gibisi bir ilk yani

Çok iyi kuzum sizde güzel bir tecrübe olacaksın adama yani bence de bilmiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…