Aynen öyle canımDaha uygununu beklemiyorum zaten ama benim için önemli noktalar var. Ona dikkat ediyorum
Bende iyiyim canımcım hava soğuk sanırım soğuk aldım karın ağrısı çekiyorumİyi kuş sen nasılsın?
Günaydın canım hayırlı olsun aşkla giy inşallahGünaydın gelincikler
Gelinliğimi aldııııımmmm27 şubatta ilk provam var
Bende tamamlamayı bekliyorum inşallah pazar günü canımİyiyim canım ben de. Senden kına müzikleri bekliyorum
İyiyim kuzucum bende kuaförlerden fiyat alıyorum bazıları fena abartmışSen nasılsın?
evet nehircim,o model.. onu giyeceğimBende iyiyim canımcım hava soğuk sanırım soğuk aldım karın ağrısı çekiyorum
Günaydın canım hayırlı olsun aşkla giy inşallahGösterdiğin modelimi aldın boncuk
Bende tamamlamayı bekliyorum inşallah pazar günü canım
Ben almadım daha hiç bu haftalar gitmem gerek zamanım olursaİyiyim bende çok şükür kuzum günü bitirmeye çabalıyorum
Çok güzel canım eminim çok güzel bir gelin olacaksınevet nehircim,o model.. onu giyeceğim
Evet canım ya konsept falan çok önemli. Senin kriterlerin neler?
Günaydın gelincikler
Gelinliğimi aldııııımmmm27 şubatta ilk provam var
Bende iyiyim canımcım hava soğuk sanırım soğuk aldım karın ağrısı çekiyorum
Günaydın canım hayırlı olsun aşkla giy inşallahGösterdiğin modelimi aldın boncuk
Ben almadım daha hiç bu haftalar gitmem gerek zamanım olursaİyiyim bende çok şükür kuzum günü bitirmeye çabalıyorum
Kuzum valla ben faceden ulaşıyorum hep. Büyük yük kalkıyolar. Olmadı telefonla ulaşıyorum tek tek gezememBende iyiyim canımcım hava soğuk sanırım soğuk aldım karın ağrısı çekiyorum
Sen neresiyle anlaşıcaksın kuzum hangi fotocu?Bugünkü konular çok keyifli:)
Biz de %90 fotoğrafçıyla anlaştık.Saç için kuförüme çok güveniyorum.O ne derse o olacak:)Zaten nişanda anlarım az çok ne istediğimi.
Canım ben kına günü çekim düşünüyordum vazgeçtim çünkü düğün gibi özenli olmaz kına günüm diye düğün saçım dağınık topuz olacak inşallah tepeden duvakla beraber nasipseKızlar saç modeli düşündünüz mü?
Dış çekim için nasıl bi model düşünüyorsunuz?
Sağol canım benim dikkat etmeye çalışıyorumOyyy kuşum dikkat et.
Kuzum kuaföre gerçek saatini söyleme. Yarım saat yada 1 saat daha erken bir saat söyle benden söylemesiAy keşke ben de güvenebilsem kuaförüme.
4 saat bekletti nişanda, tamam model istediğim gibi oldu ama fotoğrafçıyı bekletmek istemiyorum.
Eki Görüntüle 1413116
Canım ben kına günü çekim düşünüyordum vazgeçtim çünkü düğün gibi özenli olmaz kına günüm diye düğün saçım dağınık topuz olacak inşallah tepeden duvakla beraber nasipse
Sağol canım benim dikkat etmeye çalışıyorum
Kuzum kuaföre gerçek saatini söyleme. Yarım saat yada 1 saat daha erken bir saat söyle benden söylemesiO gün tek gelin olmayacağını da göz önünde bulundur
Bencede yeni arayışın olsun yaptıkları modellere falan bak.Zaten fotoğraf çekiminde az çok anlarım güvenebilir miyim o kuaföre. Sanırım yeni bi kuaför deniycem
Bencede yeni arayışın olsun yaptıkları modellere falan bak.
Kızılar benden size tavsiye dağınık topuz ile rahibe duvağını sakın düşünmeyin. Alakasız görünüyor bence
Ne konuda karıştı kuzum. Saç modeli konusunda mı yoksa kuaför konusunda mı?Bi kaç yer duydum bu aralar onlarla görüşmeye gidebilirim bilmiyorum kafam çok karıştı
Kuzum benim zaten 2 tane yerler görüşmem gerek saçım kaynımın ellerine teslim olacak güzel yapmak zorunda artıkKuzum valla ben faceden ulaşıyorum hep. Büyük yük kalkıyolar. Olmadı telefonla ulaşıyorum tek tek gezemem
Ne konuda karıştı kuzum. Saç modeli konusunda mı yoksa kuaför konusunda mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?