• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Ay keşke ben de güvenebilsem kuaförüme.
4 saat bekletti nişanda, tamam model istediğim gibi oldu ama fotoğrafçıyı bekletmek istemiyorum.

Eki Görüntüle 1413116

Görmüştüm daha önce saçını gerçekten güzel yapmış ama zaten senin saçların çok güzel maşallah
Sen neresiyle anlaşıcaksın kuzum hangi fotocu?

Kuaförün ne fiyat verdi?

Kuaförden fiyat dahi almadım.Akrabamız gibi bi sey normalden çok daha ucuza yapıyo bana her şeyi
Dağınık topuzla tepeden duvak nasıl olcak canım model var mı?

Canım biz Mayıs'ta yapcaz çekimi öyle kararlaştırdık. Nerdeyse düğünden 3 hafta önce :KK70:
Mor çiçeklerin mevsiminde mor çiçekli tarlalar mekanlarımızdan biri olacak :oops:
Aslında çekim için şöyle bi model düşünüyorum, fotoğraflarda hem topuz hem açık kullanacağım bi model bi model.

Eki Görüntüle 1413122 Eki Görüntüle 1413123

Bayıldım ben bu modellereeeeee

Dağınık topuzla tepeden duvak nasıl olcak canım model var mı?

Canım biz Mayıs'ta yapcaz çekimi öyle kararlaştırdık. Nerdeyse düğünden 3 hafta önce :KK70:
Mor çiçeklerin mevsiminde mor çiçekli tarlalar mekanlarımızdan biri olacak :oops:
Aslında çekim için şöyle bi model düşünüyorum, fotoğraflarda hem topuz hem açık kullanacağım bi model bi model.

Eki Görüntüle 1413122 Eki Görüntüle 1413123
Aklımda bir model var canım şunlar gibi birşey düşünüyorum bakalım:oops:Çok iyi düşünmüşsünüz kesinlikle güzel bir çekim olacaktır ya maşallah:nazar::KK37:

a11585c0-ed6c-11e3-80b1-1f629fae2db3_large_140606-124432_mi060614spe_737.jpg
images (1).jpg
spl775438_002.jpg
images.jpg
aşkı-memnu-gelinliği.jpg

Bunlara benzer birşey istiyorum inşallah:nazar::KK68:

Görmüştüm daha önce saçını gerçekten güzel yapmış ama zaten senin saçların çok güzel maşallah

Kuaförden fiyat dahi almadım.Akrabamız gibi bi sey normalden çok daha ucuza yapıyo bana her şeyi

Canımm, çok teşekkür ederim:oops:

Aklımda bir model var canım şunlar gibi birşey düşünüyorum bakalım:oops:Çok iyi düşünmüşsünüz kesinlikle güzel bir çekim olacaktır ya maşallah:nazar::KK37:

Eki Görüntüle 1413162 Eki Görüntüle 1413163 Eki Görüntüle 1413164 Eki Görüntüle 1413165 Eki Görüntüle 1413167

Bunlara benzer birşey istiyorum inşallah:nazar::KK68:

Niyaaaaal :D
Yüzünü görseydik hanımefendi, ona göre yorum yapardık :21:

Kuzum benim zaten 2 tane yerler görüşmem gerek saçım kaynımın ellerine teslim olacak güzel yapmak zorunda artık :KK53:makyaj için anlaşacağım o yüzden rahat davranıyorum ama çok fark yoksa saç makyaj bir arada çıkartacağım:KK59:

Kuzu tek fiyat verdiklerinde çok uçuk rakamlar çıkıyo biliyosun. Paket fiyatlar daha mantıklı geliyor malesef ki :KK16:

Kuaför konusunda canım ya ben aslında kuaförümü çok seviyordum özellikle makyajı yapan kız çok iyi. Ama dün fotoğrafçıyla konuşurken benim kuaförümün aslında o kadar da güzel modeller yapmadığını söyledi. Başka bi kuaför ismi verdi bi gelini çok beğenmiştim o kuaföre yaptırmış dedi. Ama onun makyözünü bilmiyorum ki. En iyisi gidip görüşmek aslında kendimi yiyeceğime.

Kesinlikle kuzum. Face sayfaları falan varsa oradan takip et bak makyajlarına saçlarına. Yoksada ellerinde muhakkak katalog vardır onlara bak :KK39:

Oo süpermiş o zaman :KK49:

Niyaaaaal :KK70:
Yüzünü görseydik hanımefendi, ona göre yorum yapardık :21:
O zaman birazdan özelinize bakınız efenim :21:

Kuzu tek fiyat verdiklerinde çok uçuk rakamlar çıkıyo biliyosun. Paket fiyatlar daha mantıklı geliyor malesef ki :KK16:
Evet kuzum bende öyle düşünüyorum en azından kaynıma öyle söylerim bir emin olayımda:KK50:
cok teşk.ederimmmmmm,inşallaaaah olurummmm:KK23:

harbi bugünkü konular ne ka güzel :KK30:

yazamasamda okuyorum kızlar:KK3:

Tabisi olacaksın her gelin güzeldir ee sen zaten güzelsin ki :KK37:

O zaman birazdan özelinize bakınız efenim :21:

Evet kuzum bende öyle düşünüyorum en azından kaynıma öyle söylerim bir emin olayımda:KK50:

Tabisi olacaksın her gelin güzeldir ee sen zaten güzelsin ki :KK37:

bence her gelin güzel değildir :KK70::KK70::KK70:

teşk ederim o senin güzel görüşün nehircim

gelinliğe de bağlı biraz da :KK30:

Drape kaldı mı ya? Dün gelinin biri drapeli diktiriyodu gelinliğini :KK57: gelinlikçi cok uyardım ama anlamadı illla öyle istiyomuş diyo bide :KK70:
Drape kaldı mı diyosun :KK57: Saçmalama kız. Drapenin modası hiç geçmez. Tabi ne şekilde diktirdiğine neresinde istediğine bağlı olarak :KK49: En ünlü markalar bile hala daha kullanır :KK57:

Baksana

PERGOLA_B.jpg

PERGOLA_D.jpg

Drape neydi kız kat kat olan mı :KK70:Demek ki zevki o :KK59:
evet. ablasının hevesi varmış kızın ablasının , onun için öyle diktiriyomuş, çok enteresan:D
Drape kaldı mı diyosun :KK57: Saçmalama kız. Drapenin modası hiç geçmez. Tabi ne şekilde diktirdiğine neresinde istediğine bağlı olarak :KK49: En ünlü markalar bile hala daha kullanır :KK57:

Baksana

PERGOLA_B.jpg

PERGOLA_D.jpg

bi kere bu model en başta olduğundan şişman gösteriyo:110: tabi zevk meselesi o ayrı konu. :KK12:

Back