Ay keşke ben de güvenebilsem kuaförüme.
4 saat bekletti nişanda, tamam model istediğim gibi oldu ama fotoğrafçıyı bekletmek istemiyorum.
Eki Görüntüle 1413116
Sen neresiyle anlaşıcaksın kuzum hangi fotocu?
Kuaförün ne fiyat verdi?
Dağınık topuzla tepeden duvak nasıl olcak canım model var mı?
Canım biz Mayıs'ta yapcaz çekimi öyle kararlaştırdık. Nerdeyse düğünden 3 hafta önce
Mor çiçeklerin mevsiminde mor çiçekli tarlalar mekanlarımızdan biri olacak
Aslında çekim için şöyle bi model düşünüyorum, fotoğraflarda hem topuz hem açık kullanacağım bi model bi model.
Eki Görüntüle 1413122 Eki Görüntüle 1413123
Sen neresiyle anlaşıcaksın kuzum hangi fotocu?
Kuaförün ne fiyat verdi?
Aklımda bir model var canım şunlar gibi birşey düşünüyorum bakalımDağınık topuzla tepeden duvak nasıl olcak canım model var mı?
Canım biz Mayıs'ta yapcaz çekimi öyle kararlaştırdık. Nerdeyse düğünden 3 hafta önce
Mor çiçeklerin mevsiminde mor çiçekli tarlalar mekanlarımızdan biri olacak
Aslında çekim için şöyle bi model düşünüyorum, fotoğraflarda hem topuz hem açık kullanacağım bi model bi model.
Eki Görüntüle 1413122 Eki Görüntüle 1413123
Görmüştüm daha önce saçını gerçekten güzel yapmış ama zaten senin saçların çok güzel maşallah
Kuaförden fiyat dahi almadım.Akrabamız gibi bi sey normalden çok daha ucuza yapıyo bana her şeyi
Bayıldım ben bu modellereeeeee
Aklımda bir model var canım şunlar gibi birşey düşünüyorum bakalımÇok iyi düşünmüşsünüz kesinlikle güzel bir çekim olacaktır ya maşallah
Eki Görüntüle 1413162 Eki Görüntüle 1413163 Eki Görüntüle 1413164 Eki Görüntüle 1413165 Eki Görüntüle 1413167
Bunlara benzer birşey istiyorum inşallah
Kuzum benim zaten 2 tane yerler görüşmem gerek saçım kaynımın ellerine teslim olacak güzel yapmak zorunda artıkmakyaj için anlaşacağım o yüzden rahat davranıyorum ama çok fark yoksa saç makyaj bir arada çıkartacağım
Kuaför konusunda canım ya ben aslında kuaförümü çok seviyordum özellikle makyajı yapan kız çok iyi. Ama dün fotoğrafçıyla konuşurken benim kuaförümün aslında o kadar da güzel modeller yapmadığını söyledi. Başka bi kuaför ismi verdi bi gelini çok beğenmiştim o kuaföre yaptırmış dedi. Ama onun makyözünü bilmiyorum ki. En iyisi gidip görüşmek aslında kendimi yiyeceğime.
Oo süpermiş o zamanGörmüştüm daha önce saçını gerçekten güzel yapmış ama zaten senin saçların çok güzel maşallah
Kuaförden fiyat dahi almadım.Akrabamız gibi bi sey normalden çok daha ucuza yapıyo bana her şeyi
Bayıldım ben bu modellereeeeee
cok teşk.ederimmmmmm,inşallaaaah olurummmmÇok güzel canım eminim çok güzel bir gelin olacaksın
Canım hayırlı olsun. üstü işlemeli model mi?
Oyyy kuşum dikkat et.
O zaman birazdan özelinize bakınız efenimNiyaaaaal
Yüzünü görseydik hanımefendi, ona göre yorum yapardık
Evet kuzum bende öyle düşünüyorum en azından kaynıma öyle söylerim bir emin olayımda
Kuzu tek fiyat verdiklerinde çok uçuk rakamlar çıkıyo biliyosun. Paket fiyatlar daha mantıklı geliyor malesef ki
cok teşk.ederimmmmmm,inşallaaaah olurummmm
harbi bugünkü konular ne ka güzel
yazamasamda okuyorum kızlar
O zaman birazdan özelinize bakınız efenim
Evet kuzum bende öyle düşünüyorum en azından kaynıma öyle söylerim bir emin olayımda
Tabisi olacaksın her gelin güzeldir ee sen zaten güzelsin ki
Beyazlar içinde en azından duru çok makyaj yapmazlarsabence her gelin güzel değildir
teşk ederim o senin güzel görüşün nehircim
gelinliğe de bağlı biraz daBeyazlar içinde en azından duru çok makyaj yapmazlarsa
Drape neydi kız kat kat olan mıgelinliğe de bağlı biraz da
Drape kaldı mı ya? Dün gelinin biri drapeli diktiriyodu gelinliğinigelinlikçi cok uyardım ama anlamadı illla öyle istiyomuş diyo bide
Drape kaldı mı diyosungelinliğe de bağlı biraz da
Drape kaldı mı ya? Dün gelinin biri drapeli diktiriyodu gelinliğinigelinlikçi cok uyardım ama anlamadı illla öyle istiyomuş diyo bide
İyiyim canım sen nasılsın hooşgeldin nerelerdesinMerhabalar.
Nasılsınız?
evet. ablasının hevesi varmış kızın ablasının , onun için öyle diktiriyomuş, çok enteresanDrape neydi kız kat kat olan mıDemek ki zevki o
Drape kaldı mı diyosunSaçmalama kız. Drapenin modası hiç geçmez. Tabi ne şekilde diktirdiğine neresinde istediğine bağlı olarak En ünlü markalar bile hala daha kullanır
Baksana
Ablası giysin o zaman bir de kendi istemiyor yani ablasının hevesine göre çok saçma geldievet. ablasının hevesi varmış kızın ablasının , onun için öyle diktiriyomuş, çok enteresan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?