2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Ay keşke ben de güvenebilsem kuaförüme.
4 saat bekletti nişanda, tamam model istediğim gibi oldu ama fotoğrafçıyı bekletmek istemiyorum.

Eki Görüntüle 1413116

Görmüştüm daha önce saçını gerçekten güzel yapmış ama zaten senin saçların çok güzel maşallah
Sen neresiyle anlaşıcaksın kuzum hangi fotocu?

Kuaförün ne fiyat verdi?

Kuaförden fiyat dahi almadım.Akrabamız gibi bi sey normalden çok daha ucuza yapıyo bana her şeyi

Bayıldım ben bu modellereeeeee

Aklımda bir model var canım şunlar gibi birşey düşünüyorum bakalımÇok iyi düşünmüşsünüz kesinlikle güzel bir çekim olacaktır ya maşallah

Bunlara benzer birşey istiyorum inşallah

Canımm, çok teşekkür ederim

Niyaaaaal
Yüzünü görseydik hanımefendi, ona göre yorum yapardık

Kuzu tek fiyat verdiklerinde çok uçuk rakamlar çıkıyo biliyosun. Paket fiyatlar daha mantıklı geliyor malesef ki

Kesinlikle kuzum. Face sayfaları falan varsa oradan takip et bak makyajlarına saçlarına. Yoksada ellerinde muhakkak katalog vardır onlara bak

Oo süpermiş o zaman

Niyaaaaal
Yüzünü görseydik hanımefendi, ona göre yorum yapardık
O zaman birazdan özelinize bakınız efenim

Kuzu tek fiyat verdiklerinde çok uçuk rakamlar çıkıyo biliyosun. Paket fiyatlar daha mantıklı geliyor malesef ki
Evet kuzum bende öyle düşünüyorum en azından kaynıma öyle söylerim bir emin olayımda
cok teşk.ederimmmmmm,inşallaaaah olurummmm

harbi bugünkü konular ne ka güzel

yazamasamda okuyorum kızlar

Tabisi olacaksın her gelin güzeldir ee sen zaten güzelsin ki

O zaman birazdan özelinize bakınız efenim

Evet kuzum bende öyle düşünüyorum en azından kaynıma öyle söylerim bir emin olayımda

Tabisi olacaksın her gelin güzeldir ee sen zaten güzelsin ki

bence her gelin güzel değildir

teşk ederim o senin güzel görüşün nehircim

gelinliğe de bağlı biraz da

Drape kaldı mı ya? Dün gelinin biri drapeli diktiriyodu gelinliğini gelinlikçi cok uyardım ama anlamadı illla öyle istiyomuş diyo bide
Drape kaldı mı diyosun Saçmalama kız. Drapenin modası hiç geçmez. Tabi ne şekilde diktirdiğine neresinde istediğine bağlı olarak En ünlü markalar bile hala daha kullanır

Baksana

Drape neydi kız kat kat olan mı Demek ki zevki o
evet. ablasının hevesi varmış kızın ablasının , onun için öyle diktiriyomuş, çok enteresan
Drape kaldı mı diyosun Saçmalama kız. Drapenin modası hiç geçmez. Tabi ne şekilde diktirdiğine neresinde istediğine bağlı olarak En ünlü markalar bile hala daha kullanır

Baksana

bi kere bu model en başta olduğundan şişman gösteriyo tabi zevk meselesi o ayrı konu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…