- 26 Aralık 2012
- 8.815
- 8.147
- 248
selammm:)
Oo hoşgeldiniz hanımefendi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim ark.aldı burdan.o önerdi bana.Ay kuzum bilemiyorum ki güvenebilir miyiz? Yani ya olmazsa vücudumuza, yakışmazsa?
Eğer Bursa'ya gidersem ancak öyle deneyip alabilirim yoksa cesaret edemem sanırım.
Hoşgeldin canım
Bayıldım tam istediğim gibi
İçerikleriyle beraber iyi fiyat ama acaba beğendiklerimiz daha yüksek mi genelde 350 TL diyorlar ama en kötülerine bir göremedim ki modelleri yasak varSiz düşünüyor musun kızlara şalvar yelek falan giydirmeyi daha mı farklı bir hava oluşur Peki kuru temizleme falan yapmıyoruz değil mi direk geri gönderiyoruz iyi de biz ne zaman kiralayacağız şimdiden alabiliyor muyuz yoksa yakın tarihte mi gönderiyorlar
Canım aslında düşünüyordum ben ama hangi birine giydircem çok arkadaşım var benim. Bi de ben farklı olayım bi tek diye düşündüm şimdi.
ben tek kendim giycem
o kadarını blmyorum
Ben de başak burcuyum canım:)
Ya benim gorumcem oglak burcu hic senin gibi degil hicbir seye ozenmiyor isteme torenine kot pantolon tisortle geldi yaw:)
Eveet nisan arefesi evde usutmusum yatiyorum ne guzel
Evdeki cocuklar da rahat vermiyo bi de
Oha be ne 1000 i 350 bile cok 2 saat anca durcak üstümüzde
ben bu tip istiyorum Eki Görüntüle 1403668
nasılsınızz mutellaa hanımmmmmOo hoşgeldiniz hanımefendi
Rejim zor.Allah sabır versin:)
Konsepte bayıldım.İstanbul'da değilsişn sen di mi?
nasılsınızz mutellaa hanımmmmm
ıyıyım cnm hazırlıklar devam kosturmaca valla senın az kaldıı nasıl gıdıyo aldınmı gelınlıgı ?İyiyim canım sen nasılsın?
Kızlar bi şey sorcam
Bornoz setleri hep bayanlar M erkekler L beden
Ben normalde XS giyiyorum.Sözlüm M beden.
Yani bizim bayan S erkek M almamız lazım.
Varmı öyle bornoz setleri?
ıyıyım cnm hazırlıklar devam kosturmaca valla senın az kaldıı nasıl gıdıyo aldınmı gelınlıgı ?
Kızlar bi şey sorcam
Bornoz setleri hep bayanlar M erkekler L beden
Ben normalde XS giyiyorum.Sözlüm M beden.
Yani bizim bayan S erkek M almamız lazım.
Varmı öyle bornoz setleri?
Evet canım az kaldı, gelinliğimi aldım, çiçeğimi tacımı sipariş ettim dün geldi onlar, takılarımı aldık, fotoğrafçıyı bugün yarın netleştiriyorum, kına elbisem ve ayakkabılar, damatlık ve ev eşyaları kaldı sadece. Aslında daha çok var ya
çiçeğimi tacımı sıparıs verıcem bende bu ay sonunda sen nereden sıparıs verdın :) gelınlıgını merak edıyorum bana at whatsapptan :)) gule gule kullan takılarınıda canım
az cok tahmın edebılıyorum benımkınden ılhan alarak arayısa cıkacaktın sade zarıf bıseydır emınım kı ozelden belkıyorum yerıde :)))Canım gelinliği paylaşamıyorum yasak
Nişanlım ve ailem yayın yasağı koydular, düğünden sonra artık. Ama az çok tahmin ediyorsundur. Arkası işlemeli modellerden, A kesim, çok az kupürü var, etek uçlarında kupür yok.
Sana da özelden atayım canım çiçeği aldığım yeri. Tavsiye ederim çok kaliteli.
az cok tahmın edebılıyorum benımkınden ılhan alarak arayısa cıkacaktın sade zarıf bıseydır emınım kı ozelden belkıyorum yerıde :)))
emmınm cok yakısırr :)Seninkine çok benzemiyor canım, seninki kayık yakaydı yanlış hatırlamıyorsam, hani birlikte bakmıştık arkası işlemeli bi model vardı ona benziyor işte.
Ama evet sade şık bişey