How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Ne güzel yaaa mutluluk aklını başından almış.Maşşşaaallaaah.

Ne giydin mesela?Kurdeleyi kim kesti?Müzikler nasıldı?Çok oynadın mı:KK70:

Turkuaz yeşili rengi uzun tüllü bir elbise giydim :) kurdeleyi de babamla k.peder beraber kesti :)
Muzikler slowdu cunku davet seklindeydi sadece dans ettik oynama yoktu :)

sağol Aminn :)
gündüz evde söz kestik akşam salonda nişan yaptık bi aksilik çıkmadı çok şükür ben mutluydum yani :)
sevdiğimle dans etmek çok güzeldiii:KK37::KK37:
benim nişan yüzüğümü kp taktı sevdiğiminkini de babam taktı
kare şeklinde çiçekli çok güzel bi pasta modeli vermiştim çok güzel yapmışlar :)
nası geçtiğini anlayamadım ben çok hızlı geçti sanki :)
ne anlatsm bilemedim şu an :KK48:

Maşallah çok güzel olmuşsun :nazar::KK61:
Allah tamamına erdirsin kuzuum :21:
Hoşgeldin nişanlılar kervanınaaa :KK53:

nişanlandım :)

sağol Aminn :)
gündüz evde söz kestik akşam salonda nişan yaptık bi aksilik çıkmadı çok şükür ben mutluydum yani :)
sevdiğimle dans etmek çok güzeldiii:KK37::KK37:
benim nişan yüzüğümü kp taktı sevdiğiminkini de babam taktı
kare şeklinde çiçekli çok güzel bi pasta modeli vermiştim çok güzel yapmışlar :)
nası geçtiğini anlayamadım ben çok hızlı geçti sanki :)
ne anlatsm bilemedim şu an :KK48:

Turkuaz yeşili rengi uzun tüllü bir elbise giydim :) kurdeleyi de babamla k.peder beraber kesti :)
Muzikler slowdu cunku davet seklindeydi sadece dans ettik oynama yoktu :)

Canım hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin herşeyin güzel geçmesine çok sevindim bir anda geliyor geçiyor değil mi ama resimlere baktıkça yeniden yaşıyorsun o anları mutluluklar dilerim :nazar::KK60:

Hmm tesadüf demek ki canım. Bildirim geldi 'nehirnil seni takip etmeye başladı' diye ben de sen sandım tanıdığım tek nehirnil sen olduğun için :KK70:
Sonra bildirim sayfasında göremedim. Vazgeçmiş her kimse :KK70:
Yok canım ben değilim zaten instagramım olsa nehirnil diye açmam kendi ismimle açarım :rolleyes:

Eksik kaldım evet:cool::KK70:Konuştum canım annemlerde çok beğendiler ama bir gelinliği halledelim sonra bakalım dediler ne olur ne olmazmış bakalım artık :KK53:

Hadi hayırlısı olsun bakalım,
Gelinliğe ne zaman bakacaksın?
Benim bu sabah aklıma düşen şey takı töreninde kullanılacak iğnelikler oldu :KK70:
Sabah sabah :KK70:
Ekleyim bi kaç model;

il_570xn_385739076_f9m8.jpg 1.JPG 926709_728580177164635_2036554939_n.jpg FB,4192,21,kadife-ignelik-ignedanlik-ekru.jpg pr_01_45070_max.jpg

Hadi hayırlısı olsun bakalım,
Gelinliğe ne zaman bakacaksın?
Benim bu sabah aklıma düşen şey takı töreninde kullanılacak iğnelikler oldu :KK70:
Sabah sabah :KK70:
Ekleyim bi kaç model;

Eki Görüntüle 1406856 Eki Görüntüle 1406851 Eki Görüntüle 1406852 Eki Görüntüle 1406853 Eki Görüntüle 1406854
Bir kere aklıma gelmişti aman normal olsun demiştim nereden geldi aklına sabah iğnelik önemli bak :KK70:Gelinlikçilerde varsa alırız onuda ben gelinin elinde tuttuğu şey neydi ondan da istiyorum takılarını falan koyuyorsun içine :cool:

Bir kere aklıma gelmişti aman normal olsun demiştim nereden geldi aklına sabah iğnelik önemli bak :KK70:Gelinlikçilerde varsa alırız onuda ben gelinin elinde tuttuğu şey neydi ondan da istiyorum takılarını falan koyuyorsun içine :cool:

:KK70: Bana belli olmuyor yaa her gün yeni bi fikirle uyanıyorum
Gelin torbası mı diyorlar ona, takıları koyduktan sonra elinde taşımıyorsun di mi?

:KK70: Bana belli olmuyor yaa her gün yeni bi fikirle uyanıyorum
Gelin torbası mı diyorlar ona, takıları koyduktan sonra elinde taşımıyorsun di mi?
Gelin kesesi taşırsın herhalde ne olacak ki zaten bileziklerin setin kendinde duruyor kolunda boynunda falan ee biz nakitleri de düğün salonuna bayılcaz :KK70:bir kaç çeyrek yarımda kesede dursa ne olur ki o_O:KK59:

Gelin kesesi taşırsın herhalde ne olacak ki zaten bileziklerin setin kendinde duruyor kolunda boynunda falan ee biz nakitleri de düğün salonuna bayılcaz :KK70:bir kaç çeyrek yarımda kesede dursa ne olur ki o_O:KK59:

Kız boşuna yük ya ver annene annende dursun, ya da güvendiğin birinde. Bizde genelde babannemde durur hep, canını verir altınları vermez :D

Canım hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin herşeyin güzel geçmesine çok sevindim bir anda geliyor geçiyor değil mi ama resimlere baktıkça yeniden yaşıyorsun o anları mutluluklar dilerim :nazar::KK60:

Sagol canim benim evet resimlere bakip bakip o ana tekrar tekrar donmeye calisiyorum :)

Kız boşuna yük ya ver annene annende dursun, ya da güvendiğin birinde. Bizde genelde babannemde durur hep, canını verir altınları vermez :KK70:
Zaten oynarken falan verilir canım ama sonra alınacak mecburen poşette mi taşıyayım :KK70:
Sagol canim benim evet resimlere bakip bakip o ana tekrar tekrar donmeye calisiyorum :)

Çok güzel özel anlar bir kere yaşanıyor :KK16:

Back