How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Yola devam :nazar:En Büyük TÜRKİYE

Bence de önemli:KK59:

Ya kim uğraşıyor ki benimle korktum şimdi ne alaka yani benimle ilgili profil falan açmak :KK57::KK17::KK62:

Hayır canım değil gerçek adım farklı yalnız korktum bu işten anlamadım birşey :KK57:

Canim rahat ol, birsey olmaz... :KK74:

Günaydin kizlarr , iyi haftalar diliyorum herkese :KK68::KK68:
Biraz daha yaklasiyoruz hayalimize çok sükür :KK4:

Günaydın canıım

Yola devam :nazar:En Büyük TÜRKİYE

Bence de önemli:KK59:

Ya kim uğraşıyor ki benimle korktum şimdi ne alaka yani benimle ilgili profil falan açmak :KK57::KK17::KK62:

Hayır canım değil gerçek adım farklı yalnız korktum bu işten anlamadım birşey :KK57:

Yaani bilemiyorum kuzu bizi takip etmek istedi herhalde ama hemen kapatılabiliyor mu ki instagram hesabı.

Yaani bilemiyorum kuzu bizi takip etmek istedi herhalde ama hemen kapatılabiliyor mu ki instagram hesabı.
Bilmiyordum ki canım ya kardeşimin instagramı var ona soracağım akşam peki yapan kişi neden hemen kapattı ki hiç anlamadım ben bu işten bir şey profil resmi rengi falan nedir ondan bahsediyordunuz bir şeyi varmıydı :KK64:

Bilmiyordum ki canım ya kardeşimin instagramı var ona soracağım akşam peki yapan kişi neden hemen kapattı ki hiç anlamadım ben bu işten bir şey profil resmi rengi falan nedir ondan bahsediyordunuz bir şeyi varmıydı :KK64:

Canım ben gördüğümde profil resmi yoktu geç gördüm biraz yani. Neyse çıkar kokusu yakında boşver kuzum.

Msrhaba kizlar nikah işlemlerini nezmn yapicaksnz kac ay önceden gunu alicaksnz

Back