Takıp takmamak değil aslında bizimki. İlla olacak diyede birşey yok ama nişanlım asker ve böyle zamanlarda daha da çok hissetmek ister sevildiğini, düşünüldüğünü. Ben bu amaçla yapıyorum. Yoksa onu sadece böyle özel günlerde hatırlayıp hediye almıyorum. Gönlümden ne zaman geçerse alırım birşeyler. Takılmayız bu konulara
Aynen canım gün bitirmeceSagol tatlim bende iyiyim iste, yuvarlanip gidiyoruz
özele attımDeme yaaa nasil bir model ? Resmi yok mu ?
Askerde gerçekten çok hassas oluyolar. Özen göstermek gerekli canım.
O ayri bir sey, çok iyi anliyorum seni canim... O zaman bi koli dolusu kitap gönder bi de bir mektup yaz , kokunu sür üstüne. Koli yi açtiginda ilk senin kokunu alsin
Ben yemeğe gidiyoruuummmm
Oyyyy heyecan tava olmustur simdikkk
Hersey hazir mi ? Nasil bir nisan olacak ? Aile arasi evde mi ? Salonda mi ?
Bitlis olmazmış yaaBenimki de Urfa'da yaptı sakın gelme diyodu
Canım foto yok mu
Bana neden abla diyosun
Canım hayırlısı olsun inşallah.
Ben çok heyecanlandım senin için:)
Tum heyecani isteme toreninde atmisimdir umarimzira cok heyecanli bi insanim heyecandan bayilabiliyorum
Her sey hazir unuttugumuz bir sey yoksa Allahin izniyle :)
Nişan restoranda olacak 150 kisilik aile akraba yakin dostlar ve sevdigimle benim arkadaslarimiz gelecek
Yemekli bir nişan olacak davet şeklinde olacak oynamalı değil
Muzikler davet yemeklerinde calinan muziklerden olacak
Saksafon yan flut filan olacak :)
Simdi gözümün önünde canlandirdim , muhtesem olacak
Benim dügünüm'ün konseptine benziyor. Halaydan felan hoslanmadigimizdan ve küçük bir gemide olacagindan sadece slow danslari olacak ve canli müzik (oyun havalari felan kinamda olacak yine de). Bir kiz bulduk saksafon ve gitar esliginde türkçe ve ingilizce sarki söyleyecekRabbim bizleri utandirmasin, insaAllah herseyimiz iyi geçer
Seninle tarzlarimiz benziyor hangi burcsun acaba? :)
Bizde de jazz blues 70ler 80ler turkce yabanci karisik fln calacak ins buralarda deniz olsaydi ben de senin yaptigini yapmak isterdim:)
Insallah canim:)
Saksafon fln sosyetik miyiz ne
Ben oglak burcuyum tatlim , sen ?
Yooo sosyetik felan degiliz ama biraz daha degisik ortam ariyoruz sanirimBuldugumuz kiz da jazz, blues, bossa nova tarzi çalacak, daha baska seyler de çalar , cunku herkes begenmez jazz 'i felan
Ben de başak burcuyum canım:)
Ya benim gorumcem oglak burcu hic senin gibi degil hicbir seye ozenmiyor isteme torenine kot pantolon tisortle geldi yaw:)
Biz hepimiz kokos kokos kuaforden. Filan gelmisiz dusuninsan biraz ozenir ya biz onla anlasamicaz galiba
Aman boşver sen sözlünle anlaş
Nişanlanıyo bu kııız
Eveet nisan arefesi evde usutmusum yatiyorum ne guzel
Evdeki cocuklar da rahat vermiyo bi de
mutttiii bindallını naptın ?Ay kıyamam sana ya dikkat et, sıcak şeyler iç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?