2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Ay kuzum bilemiyorum ki güvenebilir miyiz? Yani ya olmazsa vücudumuza, yakışmazsa?
Eğer Bursa'ya gidersem ancak öyle deneyip alabilirim yoksa cesaret edemem sanırım.
benim ark.aldı burdan.o önerdi bana.
çoooooooook beğendim ama bende kararsızım

ben tek kendim giycem
o kadarını blmyorum

Canım aslında düşünüyordum ben ama hangi birine giydircem çok arkadaşım var benim. Bi de ben farklı olayım bi tek diye düşündüm şimdi.

ben tek kendim giycem
o kadarını blmyorum

Haklısınız kızlar bizimkiler zaten kendileri şık elbise giymek isterler şimdi şalvar falan bozar onları istemezler 6 kişide nasıl seçeyim en az 10 kişi varlar

Kızlar bi şey sorcam
Bornoz setleri hep bayanlar M erkekler L beden
Ben normalde XS giyiyorum.Sözlüm M beden.
Yani bizim bayan S erkek M almamız lazım.
Varmı öyle bornoz setleri?

Kızlar bi şey sorcam

hiç bilmiyorum kuzum, yardimci olamiyacam malesef

ıyıyım cnm hazırlıklar devam kosturmaca valla senın az kaldıı nasıl gıdıyo aldınmı gelınlıgı ?

Evet canım az kaldı, gelinliğimi aldım, çiçeğimi tacımı sipariş ettim dün geldi onlar, takılarımı aldık, fotoğrafçıyı bugün yarın netleştiriyorum, kına elbisem ve ayakkabılar, damatlık ve ev eşyaları kaldı sadece. Aslında daha çok var ya

Kızlar bi şey sorcam

Bu konuda benim de hiç bilgim yok valla.
Ay sen incecikmişsin ya kız

çiçeğimi tacımı sıparıs verıcem bende bu ay sonunda sen nereden sıparıs verdın :) gelınlıgını merak edıyorum bana at whatsapptan :)) gule gule kullan takılarınıda canım

çiçeğimi tacımı sıparıs verıcem bende bu ay sonunda sen nereden sıparıs verdın :) gelınlıgını merak edıyorum bana at whatsapptan :)) gule gule kullan takılarınıda canım

Canım gelinliği paylaşamıyorum yasak
Nişanlım ve ailem yayın yasağı koydular, düğünden sonra artık. Ama az çok tahmin ediyorsundur. Arkası işlemeli modellerden, A kesim, çok az kupürü var, etek uçlarında kupür yok.
Sana da özelden atayım canım çiçeği aldığım yeri. Tavsiye ederim çok kaliteli.

az cok tahmın edebılıyorum benımkınden ılhan alarak arayısa cıkacaktın sade zarıf bıseydır emınım kı ozelden belkıyorum yerıde :)))

az cok tahmın edebılıyorum benımkınden ılhan alarak arayısa cıkacaktın sade zarıf bıseydır emınım kı ozelden belkıyorum yerıde :)))

Seninkine çok benzemiyor canım, seninki kayık yakaydı yanlış hatırlamıyorsam, hani birlikte bakmıştık arkası işlemeli bi model vardı ona benziyor işte.
Ama evet sade şık bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…