Selamlar kizlar nasilsiniz :) nehirim.kac gun kaldi ? Mutella harika gelin cicegin ve ekip arkadaslarii hersey hayalinizdeki kadar hatta ondan daha guzel olur insallahhh :)
Hep bi ablam olsun istemişimdir
Tamam demiycem
Günaydin canimm, naber ?
Bana da demiyorum çünküsüm gördüm ben boncuğun gelinliğini
De kuşum istiyosan. Komplekse girmem yani
İyi canım senden?
Mektup yazarsam çok çok hoşuna gider bayılır o tarz şeylere ama tabi kendisi yazmazO olabilir ama ne biliyim yinede ufakta olsa birşey göndermek istiyorum değişik birşey olsa. Kitap göndersem okuyabilir mi orada bilmiyorum ama yinede aklımda olsun
Sizinkiler buradabenimkide burada olsa aklıma bin türlü şey gelir ama malesef
Kız Bitlis'e mi gidiyimValla gittiğime pişman eder nişanlım
Malesef kuzu açılmıyor. Demekki şuan sadece prolara açık
Selammmmmm canlar, hayırlı cumalarrr.
ben gelinlik baktım kii düüüünnn
Yarin gündüz söz kesimi akşam nişan törenimiz var
Sağol canım sana da hayırlı cumalar nasılsınBende geldimmmHepinize günaydin hanimlarrr , hayirli cumalar diliyorum
Sana da selam olsunnnn ve hayirli cumalar tatlim
Eee begendigin bir gelinlik oldu mu ??
Sağol canımm. Yok düğünde takmıcam, salon düğünü bizimki, Haziran'da kır düğününe cesaret edemedik biz. fotoğraf çekiminde kullanacağım ben on tacı.
De kuşum istiyosan. Komplekse girmem yani
İyi canım senden?
Anladim tatlim. Dogru diyorsun, haziranda havalar %100 garanti olmuyor malesef. Geçen sene yanilmiyorsam haziran basinda havalar yagisliydi sanirim...
Ama çok güzel yakisirr
Vallah ben mi anormalim kizlar ?? Ben pek takmiyorum bu sevgililer gününü... hos o da ayni ...
Ama evli olsaydik, ona güzel bir sofra hazirlardim mumlu samdanli , kendimde süslü püslü ....Yakinda artikinnn
Takıp takmamak değil aslında bizimki. İlla olacak diyede birşey yok ama nişanlım asker ve böyle zamanlarda daha da çok hissetmek ister sevildiğini, düşünüldüğünü. Ben bu amaçla yapıyorum. Yoksa onu sadece böyle özel günlerde hatırlayıp hediye almıyorum. Gönlümden ne zaman geçerse alırım birşeyler. Takılmayız bu konularaVallah ben mi anormalim kizlar ?? Ben pek takmiyorum bu sevgililer gününü... hos o da ayni ...
Ama evli olsaydik, ona güzel bir sofra hazirlardim mumlu samdanli , kendimde süslü püslü ....Yakinda artikinnn
Sağol canım sana da hayırlı cumalar nasılsın
Takıp takmamak değil aslında bizimki. İlla olacak diyede birşey yok ama nişanlım asker ve böyle zamanlarda daha da çok hissetmek ister sevildiğini, düşünüldüğünü. Ben bu amaçla yapıyorum. Yoksa onu sadece böyle özel günlerde hatırlayıp hediye almıyorum. Gönlümden ne zaman geçerse alırım birşeyler. Takılmayız bu konulara
evet olduu zumzummm
Yok canım ben de senin gibiyim.
Özellikle buluşmam hatta sevgilimle o gün.Evde takılırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?