• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Mektup yazarsam çok çok hoşuna gider bayılır o tarz şeylere ama tabi kendisi yazmaz :KK53: O olabilir ama ne biliyim yinede ufakta olsa birşey göndermek istiyorum değişik birşey olsa. Kitap göndersem okuyabilir mi orada bilmiyorum ama yinede aklımda olsun :KK76:

Sizinkiler burada :KK53: benimkide burada olsa aklıma bin türlü şey gelir ama malesef o_O

Kız Bitlis'e mi gidiyim :eek: Valla gittiğime pişman eder nişanlım :KK48:

Malesef kuzu açılmıyor. Demekki şuan sadece prolara açık :mad:

Bitlis olmazmış yaa:( Benimki de Urfa'da yaptı sakın gelme diyodu

Selammmmmm canlar, hayırlı cumalarrr.
ben gelinlik baktım kii düüüünnn :21:

Canım foto yok mu:D
Ayy teşekkürler ablaam :KK15:
Gelinliğim A kesim, sırtı işlemeli modellerden, ama ben tacı dış çekimde kullancam.

Bana neden abla diyosun:KK70:

Yarin gündüz söz kesimi akşam nişan törenimiz var :KK37::KK22::KK73:

Canım hayırlısı olsun inşallah.
Ben çok heyecanlandım senin için:)

4 ay 1 hafta Edam sanırım 128 gün :nazar::oops:Amin kuzum inşallah sen nasılsın:KK68:

Kuzu senin için araştıracağım sende bana bulsana:KK53:ama bütün alınabilecekleri seneler içinde aldım yaptım :mad:

Hoşgeldin boncuk nasıldı çok yakışmıştır eminim:KK37:

Canım herşey sorunsuz harika geçsin inşallah:nazar::KK60:

Tamam kuzum aklıma gelenleri yazarım sana :KK16:

Canım biz asker topiği olarak komple 'Sen Benim Diğer Yarımsın' kitabını göndermiştik :KK70:
'Senden Önce Ben' çok güzel kitaptır yine. 'Böğürtlen Kışı'nı çok duydum sevdiceğe aldım ama daha ona sıra gelmedi.

Hemennn kitapların ismini not alıyorum. Ama asker topiği olarak gönderdiğin kitap daha bir güzel gibi geldii :21:

Tamam kuzum aklıma gelenleri yazarım sana :KK16:

Hemennn kitapların ismini not alıyorum. Ama asker topiği olarak gönderdiğin kitap daha bir güzel gibi geldii :21:
Canım güzel gerçekten birazcık fantastik tarafları var ama biz nişanlımla çok gülüyoruz benzer şeyler yaşayınca sonra hemen aynı cümle çıkıyor ikimizin de ağzından
'Sen benim diğer yarımsın...' :KK37::KK36::oops:

Allahımm aşığım uleeeyn:oops::KK23::KK22::rolleyes:

Canimmm bayildim !! Cok güzel herseyin :KK74:
O taci dügününde mi takacaksin ? Kir dügünü mü olacak ? Cok sahane :21:

Sağol canımm. Yok düğünde takmıcam, salon düğünü bizimki, Haziran'da kır düğününe cesaret edemedik biz. fotoğraf çekiminde kullanacağım ben on tacı.

Canım güzel gerçekten birazcık fantastik tarafları var ama biz nişanlımla çok gülüyoruz benzer şeyler yaşayınca sonra hemen aynı cümle çıkıyor ikimizin de ağzından
'Sen benim diğer yarımsın...' :KK37::KK36::oops:

Allahımm aşığım uleeeyn:oops::KK23::KK22::rolleyes:
Ayy yerler senii :KK19:

Back