Ne güzel yaaa,inşallah almak nasip olur.![]()
İnşallah canım...
kızlarrr bende 2014 gelini olucak gbiyim 2013 teyet geçicek bizi kısmetse 2014 eee![]()
Herşeyin hayırlısı olsun canım.
Günaydınlarrr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel yaaa,inşallah almak nasip olur.![]()
kızlarrr bende 2014 gelini olucak gbiyim 2013 teyet geçicek bizi kısmetse 2014 eee![]()
Valla kızlar çok var çok var diyoruz da zamanda gidiyor baksanıza 2012 nin haziran ayındayız![]()
aynen katılıyorummm
hatta yarın biz annemle çeyiz alışverişine çıkıyoruzzz
çok heyecanlıyım benn![]()
kızlar, kimsecikler yok diye bişi yazasım yok ne zmandır...
ama çok var çok var dedik, önemsemedik, kaldı 1,5 yıl
artık 2013e doğru ve 2013te buluşuruz burada inşallah daha sıkkk![]()
Hadi canım hayırlısı olsun ne güzel artık ufaktan ufaktan başladı hazırlıklar desene2013 bizim hazırlık senemiz ooohhhh
![]()
Selaamm kızlarr bende komşu topicteennnyani 2013 gelinciklerindennn
Amaa buyuk ihtimall 2014 de olucak kısmetse düğünümüzz bazı aksamalardan dolayııı.. Hepimizinn hakkında hayırlısı inşallahh![]()
Hoşgeldin şekerrrr...
Bizim topik sessiz biraz.![]()
Selaamm kızlarr bende komşu topicteennnyani 2013 gelinciklerindennn
Amaa buyuk ihtimall 2014 de olucak kısmetse düğünümüzz bazı aksamalardan dolayııı.. Hepimizinn hakkında hayırlısı inşallahh![]()
İyiyim tatlım çalışıyorum, yogun geçiyor gunler. Sezon açıldı yaz geldiGünaydın canıııım hoşgeldiinnnn.
İyiyim ben ders çalışacağım birazdan,vakit geçiriyorum öyle...
Sen ne yapıyorsun nasılsın?
Bizde içten içe 2013 istiyoruz... Aslında olabilir de... Ama bazı sorunlardan ben tutturunca 2014 oluyor :)
Amaa karar aldık gibi 2013 Ekim...
Şafak öyle sayarsak düşündüğümüz ve düşlediğimiz gibi 479:)
Ama nasip işte... Aileler işin içine girince nolur bilemiyoruz... Ben nolur nolmaz 2014 diye hesaplamak istiyorum :)