2013 yılı içinde gelin olacaklar nerdesinizz?

aynenn çaışırke çok zor bizim bitti saylır gelinlik en zor seçim kaldı izmirde yaşıorum ve nerden alacağımı bilmiyorumm

düğün mekanları doluyor acele et bnce
çoğu dolmuştur bile ne zaman düşünüyorsun ki hangi ay yani

İşte sorun orda. Ya haziran ya ağustos buna karar veremediğimiz için yer ayarlayamıyorum, bende nişanlımın başının etini yiyorum yer kalmadı diye

Bende nisan 19 da evlenecegim yarin gelinlik bakacagiz annemle önden modrl ve fiyatlara daha sonra kaynanam gelecek (farkli sehirlerdeyiz) onunla birlikte alacagiz :)

benimde 1 eylülde düğünüm :) balayım ve düğün yeri hazır başka hiç bişey yok..

ama haftaya mobilyaları alıcaz sanırım hazır kampanyalar varken kaçırmayalım diyoruz yazın pahalanıyorlar çünkü

aynenn çaışırke çok zor bizim bitti saylır gelinlik en zor seçim kaldı izmirde yaşıorum ve nerden alacağımı bilmiyorumm

canım bende izmirdeyim ve bende bilmiyorum nereden alacağımı bi kaç yeri dolaştım ama gelinlik denettirmiyolar daha çok varmış mayıs gibi gel diyolar hep bende kızıp çıkıyorum

Pufff acele etmeyelim dedik, ama galiba geç kaldımm
Gelinlik bakmaya yeni başladım kafam karışmasın diye beklemiştim ama hataymışş sanırım

İşte sorun orda. Ya haziran ya ağustos buna karar veremediğimiz için yer ayarlayamıyorum, bende nişanlımın başının etini yiyorum yer kalmadı diye

bnde bizimkinin başının etini yiyorum balayı mobilya vs vs diye...
ama erkekler böyle heralde rahat sen düşüncen o uygulayacak o kadar
bizde öyle olacak heralde ama allah için ne söylesem yapıyor en azından
planlaması bnden yapması ondan:):)

Bi aksilik çıkmaz Ve Allahım nasip ederse nisan gibi nişanım ve eylül gibi düğünüm var çünkü sözlüm ancak o zaman izne ayrılıyor.ve haziranda benim atamalarım var napcaz bilmiyorum.durum bu ama ortada hiç birşey yok ya düğün yeri gelinlik vs ayarlayamazsak diye korkuyorum düğünü bide iki şehirde yapmayı düşünüyoruz ama kararlaştırılmış bişey yok nişanda belli olucak ama bu süreç beni çok tedirgin ediyor....

Son düzenleme:
kızlar bundan 1 ay önce mobilyalara bakmıştık tüm mobilyacılar yaza doğru fiyatların artacağını söylemişti
bende herhalde satmak için söylüyorlar demiştim
ama bugün tekrar baktım bi koltuk takımı beğenmiştim peşin 2600 demişti şimdi aynı takıma 3600 dedi
şoklardayım resmen 1 ayda 1000 ira farketti
nişanlımın kurum değiştirme durumu olduğu için biz eşyaları şu an alamıyoruz başka bir şehire götürmek zor olur diye
fakat mayıs gibi fiyatlar uçacak sanırım

Pufff acele etmeyelim dedik, ama galiba geç kaldımm
Gelinlik bakmaya yeni başladım kafam karışmasın diye beklemiştim ama hataymışş sanırım

canım düğünümüz aynı gün nasipseee sen ne yaptın hazır mı eşyaların falan neleri aldın ben streslerdeyimmm de:18::18:

Ben de geldim ki
30 Ağustos düğün benim de mekan ve beyaz eşya harici hiç bir şeyim hazır değil. Erken daha de mi? Sadece internetten baktım gelinlik modellerine. Mobilyalar için de nişanlımı bekliyorum ama öncesin de ev lazım..

Bizimkide 16 haziranda çok şükür çoğu şeyi hallettik.

Düğün mekanı, mobilyalar çoğu eşya alındı.

Bugün de damatlık aldık . Yakında da altın ve gelinliğe bakmaya çıkacaz işte böyle :)

Herkesin Allah yardımcısı olsun stresli ve bi okadarda zor süreçler...

Ne kadar güzel canım ya çoğu sey hazır rabbim sonuna kadar gitmeyi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…