2013 yılı içinde gelin olacaklar nerdesinizz?

Mine cevabım biraz geç oldu ama çok teşekkür ederm açıklaman için, tül konusunda içimi rahatlattın.. Mayısın sonu geldi Ağustosta düğünüm var ben hala gelinliğimi diktirmeye başlamadım(
Kuyumcukentte White House isimli bi moda evi, 2.500 tl ye %100 aynısını dikeriz dedi, gül erdem moda evi 4bin istemişti bu rosa clara modelim için.. çok kararsızım ve dikim sonrası son an pişman olmaktan korkuyorum, gül erdem e mi diktirmeliyim acaba?

Kızlaaaaaaaaarrr düğünüme 3 gün kaldı... Yarın akşam kına geceeeeeeeemmm :)

Geçen pazar günü çeyizim yeni evime gitti. Herkes eşyalarımı dizerken bir tuhaf oldum. Evim bomboşken aayy bir an önce taşınsam diyordum, şimdi ise çok tuhaf bir duygu hiç gitmek istemiyorum evime..
Nasıl alışacağım bilmiyorum, zor geliyo biraz..

Dün fotoğraf çekimimiz oldu :) düğün günü stresine girmemek için saç ve makyaj provam yapıldığı gün fotoğraf çekimimizi yapmak istedik. Nitekim çoooooooooooooooookkkk güzel oldu.
Büyükadaya gittik fotoğraf çekimi için... Vapurda, adada, faytonda heryerde bize karşı muhteşem bir ilgi vardı.

Sabah 12'den akşam 8'e kadar çekim yaptık çooooooooookkk yorulduk pert olduk ama çekim yapmaya doyamadık.
Son vapur 20:15'te olmasaydı daha ne çekimler yapardıkta :)))))))))

Akşam dönerken vapurdaki üniversite öğrencileri bize küçük bir eğlence yaptılar sağolsunlar dans ettik vapurda oynadık eğlendik :)
klarnetçi ve darbukacı bile geldi.

Takı bile taktılar :)))))))))))))))))))))) bütün kameralar telefonlar bizi çekti neyseki fotoğrafçımız yanımızdaydıda oda birkaç kare yakaladı

Çok güzeldi, ne diyelim.. Hayatım boyunca asla unutamayacağım bir gündü.

Hepinize tavsiyelerden öte tavsiye ederimmmmmmmmmmmm FOTOĞRAF ÇEKİMİNİZİ HAFTAİÇİ YAPTIRINNNNNNNNNNNNNNNNNNNN DÜĞÜN GÜNÜNE BIRAKMAYINKİ BİZİM GİBİ SİZDE ÇOK EĞLENİN... :)

Fotoğrafçınızıda iyi seçin, bizim fotoğrafçımız gibi fotoğraf çekmeye doymayan dünyanın en enerji dolu fotoğrafçılarından birisi olsun. Öyle güzel pozlar yakaladıki anlatamam :)

He gelinliğim çok kirlendi o ayrı mesele :) hemen bugün kuru temizlemeye verdim.. Oda nazarı olsun :)

Bende bu yaz evlenenlerdenim. Ama ne yazıkki tatlı bi telaş içinde geçmedi benimkisi Ailem Kayseride bende Ankarada yasıyordum. İş yerimde tanıstım eşimle. Patrona ilişkimiz oldugunu ciddi oldugumuzu söylediğimizde işten kovdu bizi. İstemedi evlenmemizi çok uğrastı nedense. İşten atılınca kira vs. masraflarımı karsılayamayacağım için evlenme kararı aldık. Ailelerimize durumu anlattık. Önce sasırdılar ama sonra hemen olsun hersey dediler. 14 şubatta gun almaya gittik. Keşke bugun evlenebilseydik derken şakayla karışık memurla sohbet ettik. Adamda orda kıydı nikahımızı. Sahidimiz bile yok. Bİranda evlendik. Büyük şoktu bizim için. Anlamadık ne oldugunu. Kapıya cıktık kaldırıma oturduk yarım saat oylee. Ailelerimiz bize dahada sinirlendi tabi. Herseyi kendiniz halledin dediler. Anlatamadık derdimizi dinleyen olmadı. Sonra basladık ev aramaya. 10 günün sonunda bulduk bir ev. Temizletirken duvarlardaki rutubet izlerini gördük. Meğer ev su çekmiş. Duvarlar dökülüyo resmen. TEmizliği yarım bıraktık. Çıktık evden. 2 gün sonra baska ev bulduk. Son paramızıda oturmadıgımız evi temizletmek için kullandıgımızdan eşim ve ben temizledik. İnşaat pisliği. Bitmek bilmedi. Prensesler gibi buyumus manikursuz dolaşmayan benim halimi görecektiniz. Neyse evi hallettik ama eşya yok. işsiz oldugumuz için yapamadıgımız odemelerden dolayı kredi kartları kullanıma kapandı. Elden taksit yapan yer aradık. Bulamadık. İlk önce yatak odasını aldık. Elden takitle oldugu için 600 TL kadar zarar ettik. Dolabın kapağı hasarlı cıktı. Bİr hafta sonra getiririz dediler. Bu şekilde tam 6 defa dolap kapağı değişti. Yatak odamın işi 1.5 ay sonra bitti ve en son kapağı gece 1 de taktılar. Oturacak yerimiz olmadıgı için salon takımı aldık. Neyseki onda sorun olmadı. Oturma odası perdeler ve halıyı 2 ay alamadık. Gittik begendik sipariş verdik. İşsiz oldugumuzu arastırınca siparişi iptal ettiler. Ne cektik beee:) Sonra iş bulduk ikimizde geçen ay basladık. Oturma odası perde ve halılarımızı aldık. Mutfak malzemelerimizide. Annemlerin gönlünü yaptık. E tabi kaldı düğün. İnternetten beğenip gittik davetiyeyi bastırdık. 2 saat içinde damatlık aldık. İnternetten begendiğim gelinliği en ucuza dikecek yerle anlaştım ve bu hafta sonu teslim aldım.düğün salonu davetiye davetli listesi, yemekler, gibi büyüklerin ugrastıgı işlerlede ugrastıgımız için düğünde giyeceklerimizle ilgilenemedik. Takılarımı dün aksam aldım. Eşime saatide dun aldık. Gelin çiçeğim hiç hosuma gitmedi. Gelinliğimde içime sinmedi. Ama basardım biliyorum.. Yarın kayseride dugun ve kınam var. Cumada Ankarada dugun var. Arabamızı kiraladık. Birazdan yola cıkacagız. Ve hala paramız yok.

evettt benimde evim hazır çok şükür her şeyimiz mükemmel oldu yatak odamız, salonumuz, oturma odamız... hepsi birbirinden güzel oldu Rabbim cümlemize de bana da huzurla kullanmayı nasip eder inşallah.

uzun uğraşlar sonucunda kesemize uygun ve bakımlı bir ev bulduk bir an hiç bulamayacağız bu işlerin içinden hiç çıkamayacağız sandım ama hepsi halloldu çok şükür

gelinliğimde hazır çok güzel olmuş şu an hiç bir eksik yok heyecanla 12 gün sonrasını bekliyoruz

canım ya seni çok iyi anlayabiliyorum aynı dertleri bende 4 sene önce yaşamıştım ama çok şükür çok güzel bir evliliğim var şimdi.Allah herşeyi gönlünüze göre versin neyseki herşeye rağmen yenilmemişsiniz sevindim mutluluğunuz daim olsun

Ve..
Evlendim... :)

Çok şükür Allahıma, biz erdik muradımıza kızlar.

Allah hepinizin gönlüne göre versin.

eşyalarınızı nereden aldınız? bende hala gelinliğimi almadım eşyalarıma karar veremedim hangi marka hangi model hala bilemiyorummm

Son düzenleme:
Ben de geldim burdayım.. :) son 2 ay 24 günüm :) şimdilik düğün mekanı ve gelinliğim hazır... Daha yapılcak çok iş var ama sanki bana bitti gibi geliyor :))

eşyalarınızı nereden aldınız? bende hala gelinliğimi almadım eşyalarıma karar veremedim hangi marka hangi model hala bilemiyorummm
yatak oda, yemek oda ve koltuk takımımızı bellonadan aldık
oturma odası da dar olduğu için spor iki tane kanepe aldık
beyaz eşyalarımızın hepsi de arçelik
hiç birinde sorun çıkmadı inşallah ilerleyen zamanlarda da memnun oluruz

Arkadaşlar herkese merhaba;
Ben de ağustos gelini olucam inş, okuduğum kadarıyla herkes de tatlı bir heyecan var herkes bi çok işini halletmiş..:)
Malesef benim henüz hiçbir şeyim hazır değil, tek yaptığım gelinlik siparişi vermek oldu..
Mobilayalarını beyaz eşyalarını alan arkadaşlar ne gibi tavsiyelerde bulunursunuz? istikbali doğtaşı falan gezdim ama insan hiç birini beğenemiyor bir türlü.. bir de beyaz eşya konusunda bosch düşünüyorum, bosch alan arkadaşlar varmı?

merhaba arkadaşlar benimde neredeyse tüm eşyalarım hazır mobilyaları ,beyaz eşyaları, mutfak eşyalarını gelinlik ve damatlığı aldık evde tamam birtek yerleştirmek kaldı onuda malesef düğünden 2 hafta onceye kadar yapamayacagız

ben de geldim :) son 105 gün benim de hayırlısıyla inşallah mobilya,balayı,düğün salonu dışında elimizde hiçbirşey yok..sadece stres var gelinlik içinde yakın zamanda sipariş vermeyi düşünüyorum ama Bursa 'da nereye diktirmeli kararını veremedim bir türlü kınada giymek içinde model konusunda çok kararsızım hatta fikrim bile yok

Söylediğiniz fiyatlar gerçekten yüksek gelinlik yaptırırken hayal kırıklığına uğrayan arkadaşlarım oldu o yüzden ablam için ince eleyip sık dokudum çok araştırdım tesadüfen facebookta gördüm mediha cambaz adında sıradan bir yer ama bitmiş gelinlikleri bize güven verdi oraya çok uygun fiyata diktirdik tavsiye ederim.

Kızlar benimde 29 eylülde düğünüm var ve hala nası bi gelinlik yaptırsam karar veremedim klasik bir gelin olmak istemiyorum çok farklı olıyım istiyorum düğünümüzü kimse unutmasın istiyorum salonumuz tutulduı bir kaç gün sonrada antalyaya gidip mobilya eşya bakıcaz ee bide ev tabi çok yorucuymuş bu işler ama bunlargüzel yorgunluklar..Bütün gelinolacak arkadaşlara şimdiden mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…