İpek tül, ipekten tül değil aslında :) Diğer tül türlerine göre daha pahalı olmakla birlikte, rosa claranın 10binlerde gelinlik satması da tülle açıklanamaz. Tülü değiştirmek görüntüyü de çok değiştirmez, sertliğe dikkat etmek yeterli. Piyasada en yaygın olan hayal tül de iş görür bu modelde, kristal tül olmaması lazım. Üstündeki dantel de kordonesiz fransız kupon yani lez dantel. Bazı modellerde bu kadar yüksek, geniş bir etek suyu oluyor, gördüm yakın zamanda kumaşçılarda. Gül Erdem iyi bir modaevi, dikebilirler. Ancak 3'ü gözden çıkarmanızı öneririm.
Heyecan ve kararsızlık var:2:
Ne nasıl olsun hiç bi fikrim yok, aslında var ama sürekli değişiyor.
Planlayalımm :)) kasım ayında benim düğünüm daha çok var ama olsun :))düğünü bu sene içinde olanlar ince detayları hep beraber planlayalımmı?
Bende bu yaz evlenenlerdenim. Ama ne yazıkki tatlı bi telaş içinde geçmedi benimkisiAilem Kayseride bende Ankarada yasıyordum. İş yerimde tanıstım eşimle. Patrona ilişkimiz oldugunu ciddi oldugumuzu söylediğimizde işten kovdu bizi. İstemedi evlenmemizi çok uğrastı nedense. İşten atılınca kira vs. masraflarımı karsılayamayacağım için evlenme kararı aldık. Ailelerimize durumu anlattık. Önce sasırdılar ama sonra hemen olsun hersey dediler. 14 şubatta gun almaya gittik. Keşke bugun evlenebilseydik derken şakayla karışık memurla sohbet ettik. Adamda orda kıydı nikahımızı. Sahidimiz bile yok. Bİranda evlendik. Büyük şoktu bizim için. Anlamadık ne oldugunu. Kapıya cıktık kaldırıma oturduk yarım saat oylee. Ailelerimiz bize dahada sinirlendi tabi. Herseyi kendiniz halledin dediler. Anlatamadık derdimizi dinleyen olmadı. Sonra basladık ev aramaya. 10 günün sonunda bulduk bir ev. Temizletirken duvarlardaki rutubet izlerini gördük. Meğer ev su çekmiş. Duvarlar dökülüyo resmen. TEmizliği yarım bıraktık. Çıktık evden. 2 gün sonra baska ev bulduk. Son paramızıda oturmadıgımız evi temizletmek için kullandıgımızdan eşim ve ben temizledik. İnşaat pisliği. Bitmek bilmedi. Prensesler gibi buyumus manikursuz dolaşmayan benim halimi görecektiniz. Neyse evi hallettik ama eşya yok. işsiz oldugumuz için yapamadıgımız odemelerden dolayı kredi kartları kullanıma kapandı. Elden taksit yapan yer aradık. Bulamadık. İlk önce yatak odasını aldık. Elden takitle oldugu için 600 TL kadar zarar ettik. Dolabın kapağı hasarlı cıktı. Bİr hafta sonra getiririz dediler. Bu şekilde tam 6 defa dolap kapağı değişti. Yatak odamın işi 1.5 ay sonra bitti ve en son kapağı gece 1 de taktılar. Oturacak yerimiz olmadıgı için salon takımı aldık. Neyseki onda sorun olmadı. Oturma odası perdeler ve halıyı 2 ay alamadık. Gittik begendik sipariş verdik. İşsiz oldugumuzu arastırınca siparişi iptal ettiler. Ne cektik beee:) Sonra iş bulduk ikimizde geçen ay basladık. Oturma odası perde ve halılarımızı aldık. Mutfak malzemelerimizide. Annemlerin gönlünü yaptık. E tabi kaldı düğün. İnternetten beğenip gittik davetiyeyi bastırdık. 2 saat içinde damatlık aldık. İnternetten begendiğim gelinliği en ucuza dikecek yerle anlaştım ve bu hafta sonu teslim aldım.düğün salonu davetiye davetli listesi, yemekler, gibi büyüklerin ugrastıgı işlerlede ugrastıgımız için düğünde giyeceklerimizle ilgilenemedik. Takılarımı dün aksam aldım. Eşime saatide dun aldık. Gelin çiçeğim hiç hosuma gitmedi. Gelinliğimde içime sinmedi. Ama basardım biliyorum.. Yarın kayseride dugun ve kınam var. Cumada Ankarada dugun var. Arabamızı kiraladık. Birazdan yola cıkacagız. Ve hala paramız yok.
evettt benimde evim hazır çok şükürher şeyimiz mükemmel oldu yatak odamız, salonumuz, oturma odamız... hepsi birbirinden güzel oldu Rabbim cümlemize de bana da huzurla kullanmayı nasip eder inşallah.
uzun uğraşlar sonucunda kesemize uygun ve bakımlı bir ev bulduk bir an hiç bulamayacağız bu işlerin içinden hiç çıkamayacağız sandım ama hepsi halloldu çok şükür
gelinliğimde hazır çok güzel olmuşşu an hiç bir eksik yok heyecanla 12 gün sonrasını bekliyoruz
yatak oda, yemek oda ve koltuk takımımızı bellonadan aldıkeşyalarınızı nereden aldınız? bende hala gelinliğimi almadım eşyalarıma karar veremedim hangi marka hangi model hala bilemiyorummm
tebrikler canımVe..
Evlendim... :)
Çok şükür Allahıma, biz erdik muradımıza kızlar.
Allah hepinizin gönlüne göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?