2013 yılı için dilekleriniz,yılbaşı planlarınız...

superherogirl

Dikkat Prenses Çıkabilir!
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
695
3
96
İzmir

Evet kızlar 2013 yılı için geri sayım başladı artık:103:
31 Aralık 2012 gecesi için planlarınız nedir?
2013 yılı için dilekleriniz,umutlarınız neler?
Hediye önerileriniz,sevgilinize,eşinize?
Yazın bakalım :112:

Son düzenleme:
Chloen bak müstakbel kayınvaliden kahve içmeyi seviyorsa ya da bu aralar Osmanlı furyası var.
Osmanlı motifleri çok revaçta bu kahve takımını alabilirsin bence

Son düzenleme:
Erkek arkadaşımın annesi için kahve takımı çok mantıklı gözüküyor, teşekkürler superherogirl :)

şimdi biraz araştırdım, evim.net'te var böyle bir mağaza. 79 liraya ikili takımlar var bu resimdeki gibi.

bunların ortalama fiyatları nasıl, bu şekilde mi?

alsam mı acaba biraz daha farklı şeylere baksam mı bilemedim..

veya erkek arkadaşımın annesinden önce, öncelikle erkek arkadaşıma mı hediyeye karar versem :)))

Fiyatlar ortalama bu şekilde canım tabi internetten hediye almak ne kadar güvenilir orası meçhul.
Sevgiline de paket turlar falan oluyor yılbaşı için özel düzenlenmiş onları da bir düşün istersen

2013 yılından pek bir beklentim yok açıkcası en azından kendim için hatta zorlu bir sene olucak benim için.. yalnız ablam evleniyor yaza onun için çokkkça mutluluk diliyorum ve kardeşim sınava giriyor umarım kazanır alırım onu yanıma ve tabi her zaman ki gibi en önce sağlık,huzur ve bol kazançlı bir yıl olmasını vs. vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…