• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ygs sonrası yorumlar

arkadaslar benim ilk senem ve cok kötü geçti türkçeye güvenmiştim ama çok çelişkiliydi sorular yapamadım malesef barajı gecemıcem ama üniversite okumak istiyorum iyi kötü ne yapmalıyım lütfen yardım edin.

Canım emin misin geçemeyeceğine belki yanılıyorsundur?
Bir buçuk hafta sonra açıklanacakmış bekle bir bakalım ama barajı geçemezsen ne aöf ne özel yazamazsın malesef

Kızlar benim sevgilimde girdi sınava barajı aşamam diye korkuyor.

Kaç soruyla aşılıyor baraj ?

Bİr de ne kadar etkiliyor bu sınav ?

İnşallah hepiniz istediğiniz bölümlere yerleşirsiniz :16:

Kızlar 10 senenin ardından tekrar sınava girdim.sistem baya değişmiş.
Açıköğretimi tercih için hangi ygs puanını seçmem lazım acaba?

arkadaşlar merhaba ben 99 mezunuyum
zamanında lise 1 de din kültürü dersi görmüştüm ama felsefede görmüştüm
ben dünki sınavda din kültürü dersi sorularını çözdüm
şimdi ben yanlış testimi çözmüş oldum :((

Sınav geçen seneye göre kolaydı bence. Matematiğe hiç bakamadım süre yetmedi ama türkçe ve sosyal güzeldi özellikle türkçe çok kolay geldi bana.

arkadaslar benim ilk senem ve cok kötü geçti türkçeye güvenmiştim ama çok çelişkiliydi sorular yapamadım malesef barajı gecemıcem ama üniversite okumak istiyorum iyi kötü ne yapmalıyım lütfen yardım edin.

nasıl barajı geçemiyorsun 8 soru yapan geçiyor o kadardamı yapmadın canım geçersin türkçen kötü gelmiş diye öyle düşünüyorsun

Kızlar benim sevgilimde girdi sınava barajı aşamam diye korkuyor.

Kaç soruyla aşılıyor baraj ?

Bİr de ne kadar etkiliyor bu sınav ?

İnşallah hepiniz istediğiniz bölümlere yerleşirsiniz :16:

8 soruyla
%40 daha aşağıda olabiliyor bu
trt deki adam bir buçuk hafta sonra açıklanacak dedi ama bence yanlış söyledi iki milyona aday var daha geç açıklanır bence

arkadaşlar merhaba ben 99 mezunuyum
zamanında lise 1 de din kültürü dersi görmüştüm ama felsefede görmüştüm
ben dünki sınavda din kültürü dersi sorularını çözdüm
şimdi ben yanlış testimi çözmüş oldum :((

biri daha demişti din kültürü gördüysen eğer yanlış çözmemişsin canım

Sınav geçen seneye göre kolaydı bence. Matematiğe hiç bakamadım süre yetmedi ama türkçe ve sosyal güzeldi özellikle türkçe çok kolay geldi bana.

geçen yıla göre kesinlikle çok kolaydı canım ya ben tercih yaptığıma pişman oldum ama soruları öyle ayarlamışki ösym mutlaka bir bölüme süre yetmeyecek tarzdan hayırlısı olsun herşeyin asıl önemli sınav lys

Türkçe den ufak tefek yanlışlarım var ama fazla değil en fazla 5
Sosyal den 30 soru falan çözmüştüm çünkü tarih, coğrafya ve felsefe de çelişkide kaldığım sorular vardı işaretlemedim. 27 doğrumda orda var.
Matım iyi fenden 8 soru işaretlemiştim ama soruları hatırlamadım
Ortalama 358 nerelere yerleşebilirim acaba

Son düzenleme:
canım bende türkçeye çerez dedim kolay çözdüm dedim ama en çok yanlışım türkçeden çıktı :25: seni merak ettiydim bende

Kuzum benimde türkçeden çok yanlıs çıkacak gibi zaten sayısal çözmedim tedirginm ama hayırlısı , merak etme beni kuzu mobil takılıyorum artık o sebepten yokum :)

arkadaşlar bişey soracağım,bu puanlara okul puanıda ekleniyor mu?
eşim girdi 370 aldı.üniden 10 sene önce mezun oldu,şimdi okul puanı neye göre hesaplanır?
aşağı yukarı kaç puan gelir(lisede dersleri oldukça iyiydi)

arkadaşlar bişey soracağım,bu puanlara okul puanıda ekleniyor mu?
eşim girdi 370 aldı.üniden 10 sene önce mezun oldu,şimdi okul puanı neye göre hesaplanır?
aşağı yukarı kaç puan gelir(lisede dersleri oldukça iyiydi)

canım okul puanı gelecek tabi..
370 en kötü ihtimalle 400 olur.
okul puanı kaç verildiyse olduğu gibi gelir canım kesinti olmaz

canım okul puanı gelecek tabi..
370 en kötü ihtimalle 400 olur.
okul puanı kaç verildiyse olduğu gibi gelir canım kesinti olmaz

teşekkür ederim esma,
inşallah hayırlısıyla hukuk veya inşaat mühendisliği gelir.

Back