• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ygs sonrası yorumlar

sagopammmm

♥ سميل ♥
Kayıtlı Üye
25 Mart 2010
6.843
421
113
kızlar nasıldı sınav ben kendi fikrimi söyleyeyim geçen yıla göre kolaydı bence hani kıyaslandığında geçen yıl daha zordu
süre sıkıntısı yaşadım her zaman ki gibi matematiği sona bıraktığım için yetişmedi :14:

sınavlarınız nasıl geçti kızlar ben bu sene girmedim il dışında okuduğum için sorular nasıldı?

iyi yapmışsın kuzum zaten puan kırılacak
ya zaman alıcıydı sorular ama işte dediğim gibi türkçesi kolay geldi bana geçen yıla göre

iyi yapmışsın kuzum zaten puan kırılacak
ya zaman alıcıydı sorular ama işte dediğim gibi türkçesi kolay geldi bana geçen yıla göre

hmm arkadaşımda türkçe zordu zaman alıcıydı dedi ben ondan çok heycanlandım geçen seneki halim demekki vahimmiş benim :1: herkes için hayırlısı olsun artık:16:

hmm arkadaşımda türkçe zordu zaman alıcıydı dedi ben ondan çok heycanlandım geçen seneki halim demekki vahimmiş benim :1: herkes için hayırlısı olsun artık:16:

öyle canım bilmiyorum bende ünide olduğum için mi heyecan yapmadım ondan mı kolay geldi bilemiyorum türkçe dil bilgisi çok yoktu paragraf vardı yerine ondan zaman almıştır

Hanımlar sorular çok zaman alıcıydı ..düşündürücü .. matematik denklemler uzun ve düşündürücü, sosyal soruları netti kısaydı. bilmiyorum zaman yetişmedi coğu soruya bakamadım gerçi ben liseden mezun olalı epey oluyor. Herşey çok değişmiş.

Acaba artık okul puanı nasıl geliyor. benim zamanımda okul puanı 90.286 yazıyordu o senede bana 74 getirmişti . Artık ne yapılıyor bir bilgisi olan var mı acaba ? Bilgilendirebilirseniz çok sevinirim

öyle canım bilmiyorum bende ünide olduğum için mi heyecan yapmadım ondan mı kolay geldi bilemiyorum türkçe dil bilgisi çok yoktu paragraf vardı yerine ondan zaman almıştır
Bende en son 4 yıl önce girdiğim için ve hıcte tekrar yapmadım baya zor geldı cok uzundu beynim yoruldu sankı Turkçe yı cok ıyı yaptıgım halde zorlandım Allahtan sadece acıkögretim için girdim yoksa yaslardaydım suan da bu netlerde
Hanımlar sorular çok zaman alıcıydı ..düşündürücü .. matematik denklemler uzun ve düşündürücü, sosyal soruları netti kısaydı. bilmiyorum zaman yetişmedi coğu soruya bakamadım gerçi ben liseden mezun olalı epey oluyor. Herşey çok değişmiş.

Acaba artık okul puanı nasıl geliyor. benim zamanımda okul puanı 90.286 yazıyordu o senede bana 74 getirmişti . Artık ne yapılıyor bir bilgisi olan var mı acaba ? Bilgilendirebilirseniz çok sevinirim
Evet bunu bende merak edıyorum banada 78 gelmıstı yanlıs hatırlamıyorsam sımdı nasıl oldu acaba

Matematık fılan yapamadım zatenn hıc ıyıdegıl

Bıde acıköğretım ıcın sadece ygs yeterlı dımı arkadaslar

Bende en son 4 yıl önce girdiğim için ve hıcte tekrar yapmadım baya zor geldı cok uzundu beynim yoruldu sankı Turkçe yı cok ıyı yaptıgım halde zorlandım Allahtan sadece acıkögretim için girdim yoksa yaslardaydım suan da bu netlerde

Evet bunu bende merak edıyorum banada 78 gelmıstı yanlıs hatırlamıyorsam sımdı nasıl oldu acaba

Evet Aöf için ygs den 160 puanı geçmek gerekiyor diye biliyorum.

hakkıyla çalışanın yapamayacağı bir sınav değildi bence geçen yıl çok daha zorlanmıştım üstelik süremde yetmemişti :(((
arkadaşlarımdanda kimi türkçe zordu diyorlar kimi kolaydı ama geçen yılın paragraflarıyla bu yılınkini bir karşılaştırın gerçekten uçurum var arada
mata benimde zamanım yetmedi birde şu yeni eklenen din kültürü kafamı karıştırdı benim sınavda durup birde acaba ahngisinden sorumluyum diye düşündüm :41:

okul puanı hakkında bir bilgim yok malesef :((
trt soruları verecek birazdan kızlar

hakkıyla çalışanın yapamayacağı bir sınav değildi bence geçen yıl çok daha zorlanmıştım üstelik süremde yetmemişti :(((
arkadaşlarımdanda kimi türkçe zordu diyorlar kimi kolaydı ama geçen yılın paragraflarıyla bu yılınkini bir karşılaştırın gerçekten uçurum var arada
mata benimde zamanım yetmedi birde şu yeni eklenen din kültürü kafamı karıştırdı benim sınavda durup birde acaba ahngisinden sorumluyum diye düşündüm :41:

Aynen soru cozecegım yerde nerden sorumluyum dıye onları okuyorum

Demek gecen sene daha zordu

Yaa bıde sıstem benım gırdıgımde cok sacmaydı sımdıde aynı dımı yabancı dıl cıkıslıgım okul boyunca mat yok ama sınavda soruluyor sonra dersaneleri kapatalım dıyorlar matematık bıze vahıylemı gelecek nasıl yapılacak zaten sırf matemetık yuzunden dıl bölümünü sectım heryerde karsıma cıkıyor

Acıköğretimdende matematık olmayan bırbölüm sececem

Busene. Nıcın gırmıstın kendını denemek ıcın mı yoksa baska bolüm fılan mı

Merhaba kızlar sınav iyiydi zorlandım diyemem açıkcası
Türkçe ve sosyal aşırı basitti matematikte kolaydı fenden sadece biyoloji çözdüm fiziğe zamanım kalmadı
Çook relax olmak ne güzelmiş sınavda ya :D
Vallahi sıfır heyecanla acayip güzel çözülüyormuş sorular
Ama baktım garibim yeni mezunlar tir tir titriyorlar 4 sene önceki halim gibi :))
Bence en basiti Tarihti...

Bu ara da kızlar sonuçlar ne kadar sürede açıklanıyor? Ben en son 4 sene önce girdim ve okuldan 78 puan gelmişti bana.
Şimdi kaç olur acaba?

geçen seneye göre gayet kolaydı sorular. türkçe çok uzun değildi. matematik basitti. tarih de öyle. ah birde felsefeyi yapabilseydim daha güzel olcaktı :) ama felsefe bile geçen senenin sorularına göre gayet basitti

sisteme bakın; 12 senelik süre zarfında, bilgi adına hiç birşey ekmediği zihinlerden... 160 dakika içinde bir kütüphanelik, bir ömürlük hasat bekliyor.... 2 kelime ile anlaşılacak bir olayı, on cümle ile anlaşılmaz hale sokmak ne demek... bunun neresi ilim, neresi geleceğe ışık tutacak yapıda.... sistem öyle bir sistem ki; herşeyden biraz hiç bir şeyden tam değil mantığına endeksli.... yazık.... Hakkımızda hayırlısı olsun artıkk

Bu ara da kızlar sonuçlar ne kadar sürede açıklanıyor? Ben en son 4 sene önce girdim ve okuldan 78 puan gelmişti bana.
Şimdi kaç olur acaba?

trt de adam dedi ki bir buçuk hafta sonra açıklanacak
ya tarih en basitiydi bir boşum var sosyal aşırı basitti zaten türkçeyi kolay bulamama rağmen yanlışlarım çıktı ya canım sıkıldı çok ona

sisteme bakın; 12 senelik süre zarfında, bilgi adına hiç birşey ekmediği zihinlerden... 160 dakika içinde bir kütüphanelik, bir ömürlük hasat bekliyor.... 2 kelime ile anlaşılacak bir olayı, on cümle ile anlaşılmaz hale sokmak ne demek... bunun neresi ilim, neresi geleceğe ışık tutacak yapıda.... sistem öyle bir sistem ki; herşeyden biraz hiç bir şeyden tam değil mantığına endeksli.... yazık.... Hakkımızda hayırlısı olsun artıkk

öyle canım hayırlısı her şeyin ösym sen bize nazik davranmadın ösym okul puanım yarıya düşecek geçen yıl olmuş olsaydı bu sınav keşke :14:
türkçenin paragraflar kısaydı ama yanıltmış beni yanlışım var
ösym türkçeyle oynama geçen yılda paragraf uzundu zamanımızı yedi bitirdi :50:

Aynen öyle sagopam,ve canım hiç lys çalışmak istemiyor hele tarih sorularında şok yaşadım..Mantığa dayalı sorular sormuşlar ama insanında mantığı almıyor artık

Aynen öyle sagopam,ve canım hiç lys çalışmak istemiyor hele tarih sorularında şok yaşadım..Mantığa dayalı sorular sormuşlar ama insanında mantığı almıyor artık

tarih güzeldi canım ya sen neye takıldın tarihin kolay olmasına mı
lys ye çalış çünkü öğrencilerin bir çoğu havaların ısınmasıyla bırakacak birde lys daha etkili benim 270 alan arkadaşım şuan benden iyi bir bölümde okuyor lys ye o çok çalışmıştı ben kitap yüzü açmamıştım

Back