- Konu Sahibi PumpkinSpice
İnşallah ilk ve son olur canım. Bende sayısal
Allah kolaylık versin canım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah ilk ve son olur canım. Bende sayısal
Sınava çok az kaldı stres bastı arkadaşlar. bir sorum olacak. lys'de ygs3 ve lys4 sınavlarına gireceğim. birde psikoloji bölümü seçmek istiyorum bunun için hangisine girmem gerekiyor anlayamadım lys1'mi yoksa lys2'mi? 2. sorumda şu; ben bu üç sınava girebilir miyim böyle birşey kabul ediyormu sistem. ?
psikoloji için ygs+lys1(mat-geo)+lys3(edebiyat-coğ) sınavlarına girmen lazım istersen bütün lyslere girebilirsin
Kızlar bir şey sorucam şimdi ben ygs için bankaya para yatırıcam ve sınavsız geçiş de düşünüyorum onun içinde yatırıcam ikisini aynı anda alıyorlar dimi bi ara öyle bi şey duymuştum da ikisinden biri falan diye saçma geldi :44:
kızlar bu ygs basvurularını nasıl yapacagız okula gidip yaptırmak mı lazım sadece evde kendim netten yapabilir miyim ?
2011 2012 de girdiysen sınava bireyselde başvurabilirsin ama dershaneler de okulda da başvurursun
Başvurular başladı mı kızlar ?
40 tl miydi yine ücret ?
Evet canım bugün başladı 40tl yine aynı bankalarda aynı
Ya benim kafama takılan bir şey var bileniniz varsa cevaplarsa sevinirim. Şimdi ben bu yıl sınavsız geçiş kullanacağım büyük ihtimalle ama yine de olur ya kararım değişirse diye ygsye de girmek istiyorum şimdi ben hem ygs için hem sınavsız geçiş için mi para yatıracağım yoksa sadece ygs çiin mi acaba ? :26:
Evet canım bugün başladı 40tl yine aynı bankalarda aynı
Ya benim kafama takılan bir şey var bileniniz varsa cevaplarsa sevinirim. Şimdi ben bu yıl sınavsız geçiş kullanacağım büyük ihtimalle ama yine de olur ya kararım değişirse diye ygsye de girmek istiyorum şimdi ben hem ygs için hem sınavsız geçiş için mi para yatıracağım yoksa sadece ygs çiin mi acaba ? :26:
Saol canım cevap için
Sorun içinde net bi bilgim yok ama zannetmiyorum iki kere para yatıracağını sadece sınav için yatırırsın diye düşünüyorum
Normalde sınavsız geçişte para ödeniyo mu ki :44:
En son gün hangi tarih başvurular için biliyo musun canım ?
Saol canım cevap için
Sorun içinde net bi bilgim yok ama zannetmiyorum iki kere para yatıracağını sadece sınav için yatırırsın diye düşünüyorum
Normalde sınavsız geçişte para ödeniyo mu ki :44:
En son gün hangi tarih başvurular için biliyo musun canım ?
canım kılavuza baktım sen hem ygs için 40 tl yatıracaksın birde 10 tl sınavsız geçiş için yatıracaksın ikisinede yatıracaksın
Evet canım ödeniyo 10 tl.
Ocak 15 son tarih![]()
Teşekkürler canım benim
Yağmurum nasılsın sen alıştın mı biraz moralin nasıl ?
Sagopam bizi azarlıyo arada![]()
Saol canım,daha çok varmış
Hobi olsun diye sınava girip duruyorum artık
İyiyim canım saol
Alıştım ama kafam başka şeylerle dolu şu sıralar
Sagopam'la konuşmayalı çok oldu ya
Ne güzel sohbetler ederdik önceden,eskisi gibi denk gelmiyoruz pek![]()