• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 YGS/LYS'ye Girecekler

Sınava çok az kaldı stres bastı arkadaşlar. bir sorum olacak. lys'de ygs3 ve lys4 sınavlarına gireceğim. birde psikoloji bölümü seçmek istiyorum bunun için hangisine girmem gerekiyor anlayamadım lys1'mi yoksa lys2'mi? 2. sorumda şu; ben bu üç sınava girebilir miyim böyle birşey kabul ediyormu sistem. ?

Sınava çok az kaldı stres bastı arkadaşlar. bir sorum olacak. lys'de ygs3 ve lys4 sınavlarına gireceğim. birde psikoloji bölümü seçmek istiyorum bunun için hangisine girmem gerekiyor anlayamadım lys1'mi yoksa lys2'mi? 2. sorumda şu; ben bu üç sınava girebilir miyim böyle birşey kabul ediyormu sistem. ?

psikoloji için ygs+lys1(mat-geo)+lys3(edebiyat-coğ) sınavlarına girmen lazım istersen bütün lyslere girebilirsin

Kızlar bir şey sorucam şimdi ben ygs için bankaya para yatırıcam ve sınavsız geçiş de düşünüyorum onun içinde yatırıcam ikisini aynı anda alıyorlar dimi bi ara öyle bi şey duymuştum da ikisinden biri falan diye saçma geldi :44:

kızlar bu ygs basvurularını nasıl yapacagız okula gidip yaptırmak mı lazım sadece evde kendim netten yapabilir miyim ?

Kızlar bir şey sorucam şimdi ben ygs için bankaya para yatırıcam ve sınavsız geçiş de düşünüyorum onun içinde yatırıcam ikisini aynı anda alıyorlar dimi bi ara öyle bi şey duymuştum da ikisinden biri falan diye saçma geldi :44:

canım hiç bir bilgim yok sen para yatırmaya gidince sorarasan onlar bilir zaten :26::26:

Geçen sene istediğim bölüm olmadığı için ben de bu sene tekrar giricem :)) az kaldı diye sakın vazgeçmeyinn hazırlıklar nasıl gidiyoor?? Bireysel başvuru kolay mı bilgi verirseniz şekerlerrr :(

Başvurular başladı mı kızlar ?
40 tl miydi yine ücret ?

Evet canım bugün başladı 40tl yine aynı bankalarda aynı :61:
Ya benim kafama takılan bir şey var bileniniz varsa cevaplarsa sevinirim. Şimdi ben bu yıl sınavsız geçiş kullanacağım büyük ihtimalle ama yine de olur ya kararım değişirse diye ygsye de girmek istiyorum şimdi ben hem ygs için hem sınavsız geçiş için mi para yatıracağım yoksa sadece ygs çiin mi acaba ? :26:

Ya benim kafama takılan bir şey var bileniniz varsa cevaplarsa sevinirim. Şimdi ben bu yıl sınavsız geçiş kullanacağım büyük ihtimalle ama yine de olur ya kararım değişirse diye ygsye de girmek istiyorum şimdi ben hem ygs için hem sınavsız geçiş için mi para yatıracağım yoksa sadece ygs çiin mi acaba ? :26:

Saol canım cevap için
Sorun içinde net bi bilgim yok ama zannetmiyorum iki kere para yatıracağını sadece sınav için yatırırsın diye düşünüyorum
Normalde sınavsız geçişte para ödeniyo mu ki :44:
En son gün hangi tarih başvurular için biliyo musun canım ?

canım kılavuza baktım sen hem ygs için 40 tl yatıracaksın birde 10 tl sınavsız geçiş için yatıracaksın ikisinede yatıracaksın

Saol canım cevap için
Sorun içinde net bi bilgim yok ama zannetmiyorum iki kere para yatıracağını sadece sınav için yatırırsın diye düşünüyorum

son gün 15 ocak canım :)

Saol canım cevap için

Evet canım ödeniyo 10 tl.
Ocak 15 son tarih :61:

canım kılavuza baktım sen hem ygs için 40 tl yatıracaksın birde 10 tl sınavsız geçiş için yatıracaksın ikisinede yatıracaksın

Teşekkürler canım benim :61:

Yağmurum nasılsın sen alıştın mı biraz moralin nasıl ?
Sagopam bizi azarlıyo arada :61::1:

Son düzenleme:
Evet canım ödeniyo 10 tl.
Ocak 15 son tarih :61:

Saol canım,daha çok varmış :1:
Hobi olsun diye sınava girip duruyorum artık :1:

Teşekkürler canım benim :61:

Yağmurum nasılsın sen alıştın mı biraz moralin nasıl ?
Sagopam bizi azarlıyo arada :61::1:

İyiyim canım saol
Alıştım ama kafam başka şeylerle dolu şu sıralar :50:
Sagopam'la konuşmayalı çok oldu ya
Ne güzel sohbetler ederdik önceden,eskisi gibi denk gelmiyoruz pek :14:

Saol canım,daha çok varmış :1:
Hobi olsun diye sınava girip duruyorum artık :1:

İyiyim canım saol
Alıştım ama kafam başka şeylerle dolu şu sıralar :50:
Sagopam'la konuşmayalı çok oldu ya
Ne güzel sohbetler ederdik önceden,eskisi gibi denk gelmiyoruz pek :14:

evet canım :2::14::14::14::14: nasılsın napıyosun çalıştın mı ygs ye