aaaa naptınızzz siiiiz daha cok erkeeen kavgalaraaa
ama gerci bizde nişandan bikaç hafta sonra tartısıp o noktaya gelmiştik ailesi yuzundendi amaaaa
oluyo böle anlar tatlım hemen yüzük atma boyutuna gelmemek lazım cunku evlendikten sonra da illa olcak sorunlar nişanlılık onlarla bas etmeyi ogrenme evresi biraz da
evliyken arayı bulmak daha kolay olur tek farkı o... bi opucuk kondurursun eriyiverir
erkekler aslında pekte karmasık organizmalar değill
sartları zorlıcam derken maddi yönden de külfet altına girmeyin ama o zaman da evlenince maddi sorunlar yuzunden huzurunuz kacmasın daha taze evliyken
zaten bizde o yüzden daha karar veremedik, ilerde bi de maddi sorunlar yüzünden tartışmak istemiyoruz.. ailesi yüzünden de çok kavga ediyoruz, elinde hiç bişeyi olmayan insan ev yaptırmaz değil mi ? ama onlar elimizde bişey yok düğün yapamayız diyorlar (bunu da oğullarına diyorlar), ama ev yaptırabiliyorlar.. ne aradılar ne sordular, ne geldiler ne çağırdılar..
tubacım ben de otur konus bi ilişkide iletişimsizlik en buyuk sorun... gorusemiyosanız yıpranman cok normal
bu noktada büyük sorunlar var demektir. anladığım kadarıyla senin ailende tepkili onun aileside , bu durumda aranızda problemler çok yaşanabilir siz bunları aşabileceğinize inanıyomusun önemli olan bu...
aslında yalan söylemek yerine karşına alıp konuşsan daha iyi olur belki ama ailenin nasıl tepki vericeği önemli bu noktada sonuçta ben onları tanımıyorum , nişanlınında sürekli çalışıyo olması zor allah sabır versin, zaman herşeyin ilacı
inanıyoruz, çok seviyoruz birbirimizi ama daha yolun başında çok yıprandık
zaten bizde o yüzden daha karar veremedik, ilerde bi de maddi sorunlar yüzünden tartışmak istemiyoruz.. ailesi yüzünden de çok kavga ediyoruz, elinde hiç bişeyi olmayan insan ev yaptırmaz değil mi ? ama onlar elimizde bişey yok düğün yapamayız diyorlar (bunu da oğullarına diyorlar), ama ev yaptırabiliyorlar.. ne aradılar ne sordular, ne geldiler ne çağırdılar..
wuuuu kuzucuuuumm burdada beraberiz
tubacım ben de otur konus bi ilişkide iletişimsizlik en buyuk sorun... gorusemiyosanız yıpranman cok normal
allah razı olsun canım, çekiniyorum babamdan. aşırı tepki veren bi insan babam.. yoksa yalan söylemeyi hiç istemedim. bir haftadır doğruyu diyeyim diye kendimle kavga ediyordum, ama söyleseydim o gün evden çıkamayacaktım belki de
ya 22 mayıs
ya da 25 haziran 2013 olacak
ama haziran daha muhtemel gibi
inanıyoruz, çok seviyoruz birbirimizi ama daha yolun başında çok yıprandık
şu aileler, ilişkiye karışan diğer insanlar...bir rahat bırakın ya! herkes mutlu olsun.sonuçta evlenip yuva kuracaksınız niye en güzel telaşlarınızı zehir ederler. inşallah en kısa zamanda tüm sorunları atlatırsın canım.
hayırlı olsun:)) 25 haziran doğum günüm inşallah uğur getirir sana eğer düğünün o gün olursa
keşke canım...inan korkuyorum bende bunları yaşayacağım diye.Allah'a şükür bizimkiler iyi anlaşıyor şimdilik.Kayınvalidemlede aram iyi ama bakalım zamanla herkes değişebiliyor...keşke herkes senin benim gibi düşünse bu aşamada ailelerin gençleri bu kadar yıpratması çok sinirlerimi bozuyor, hemen hemen her çiftin yaşadığı durumlar, böle şeyler olunca gençlerde karamsarlığa düşüyor, acabalar çoğalıyor.
inşallah canım
ben mayıs ayını çok istiyorum çünkü biz mayısta tanıştık ama hava durumuna güven olmuyor ya o nedenle riske atmadan haziran mı yapsak diyoruz
neyse daha zaman var düşünücez onu
keşke canım...inan korkuyorum bende bunları yaşayacağım diye.Allah'a şükür bizimkiler iyi anlaşıyor şimdilik.Kayınvalidemlede aram iyi ama bakalım zamanla herkes değişebiliyor...
bizde mayısta tanıştık :) perşembe günü yıldönümümüz
kızlar benim mesaim bitiyor birazdan akşamda giremem nete yeni nişanlanan bir arkadaşıma gidicem:) çok öpüyorum sizleri yarın görüşmek üzere
aaaaaaaaaaaaa
olur mu öle seyyyy
o ne demek öyleeeee yan gel yat osman ne güzel bostan
olur mu öle şey evlat evlendiriyolar herkes elini tas altına koycak onemlidir böle seler
benim annem de sevmez kaynanamı falan ama illaki bizim hatırımıza bir araya geliniyor... akraba olunmus artık cok ayıp valla
şu aileler, ilişkiye karışan diğer insanlar...bir rahat bırakın ya! herkes mutlu olsun.sonuçta evlenip yuva kuracaksınız niye en güzel telaşlarınızı zehir ederler. inşallah en kısa zamanda tüm sorunları atlatırsın canım.
sevmemek meselesi değil ama neden böyle oluyor anlamıyorum, kaynanam yanındayken benimle öyle ilgili ki anlatamam size... aman yerlere basma hasta olursun, aman dikkat et kendine vs. ama telden zoraki konuşuyor sanki.. arama da aramadı hiç ben bi kere nişanlımı aramııştım telfnu o açmıştı, uyuyodu nişanlım.. hemen kapatayım edasıyla konuştu benmle.. insan annemi arar ama nerdeeeeeeeeebabası ayrı bi cins, dışarda görse tarafıma bakmaz, görür döner diğer tarafa.. zoruma gidiyor elimde değil.. evlerine daha bir kere gittim o da onlar çağırmadı 2 ayın üstüne ben gittim yaşlı babaanne var nişana gelemedi kadıncağız, nişanlıma dedim anlamam ben ev karışık falan al götür beni yeter ya nedir bu böyle.. öyle gitmiştim, babası olsun annesi olsun evde çok ilgili ama dışarda ne değişiyor anlamıyorum ksura bakmayın topiğinizi de kendi dertlerimle doldurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?