2013 yazında evlenmeyi düşünenler, güzel fikirleri olanlar buyrun paylaşıma:))

zaten bizde o yüzden daha karar veremedik, ilerde bi de maddi sorunlar yüzünden tartışmak istemiyoruz.. ailesi yüzünden de çok kavga ediyoruz, elinde hiç bişeyi olmayan insan ev yaptırmaz değil mi ? ama onlar elimizde bişey yok düğün yapamayız diyorlar (bunu da oğullarına diyorlar), ama ev yaptırabiliyorlar.. ne aradılar ne sordular, ne geldiler ne çağırdılar..

bu noktada büyük sorunlar var demektir. anladığım kadarıyla senin ailende tepkili onun aileside , bu durumda aranızda problemler çok yaşanabilir siz bunları aşabileceğinize inanıyomusun önemli olan bu...

tubacım ben de otur konus bi ilişkide iletişimsizlik en buyuk sorun... gorusemiyosanız yıpranman cok normal

görüşmek için ben çabalıyorum canım ama nişanlım bana sinirleniyor o zaman da .. zamanım yok ne yapim, yok patrondan laf ,işittim yok bilmem ne bir sürü sayıyor bana.. onu da anlıyorum, bunalıyor ama ben ne yapim.. hiç görüşmesek daha mı iyi

Son düzenleme:
bu noktada büyük sorunlar var demektir. anladığım kadarıyla senin ailende tepkili onun aileside , bu durumda aranızda problemler çok yaşanabilir siz bunları aşabileceğinize inanıyomusun önemli olan bu...

inanıyoruz, çok seviyoruz birbirimizi ama daha yolun başında çok yıprandık

allah razı olsun canım, çekiniyorum babamdan. aşırı tepki veren bi insan babam.. yoksa yalan söylemeyi hiç istemedim. bir haftadır doğruyu diyeyim diye kendimle kavga ediyordum, ama söyleseydim o gün evden çıkamayacaktım belki de

umarım herşey yoluna girer, ama tubacım çok iyi düşün evlilik çok farklı bişey evli olmasamda çevremde çok örnek var, birdenbire başka bir ailenin içine giriyorsun onlarla anlaşabilmen anlaşamasan biledurumu idare edeblmen çok önemli sonra eşinlede problemler yaşarsın, bu zamanlar düşünme taşınma zamanı

aaaaaaaaaaaaa

olur mu öle seyyyy

o ne demek öyleeeee yan gel yat osman ne güzel bostan

olur mu öle şey evlat evlendiriyolar herkes elini tas altına koycak onemlidir böle seler

benim annem de sevmez kaynanamı falan ama illaki bizim hatırımıza bir araya geliniyor... akraba olunmus artık cok ayıp valla

wuuuu kuzucuuuumm burdada beraberiz

tubacım ben de otur konus bi ilişkide iletişimsizlik en buyuk sorun... gorusemiyosanız yıpranman cok normal

evet kuzum burda da karşılaştık yaşasın 2013 gelinleri

en güzel günlerinizi üzgün geçirmenize neden oluyorlar çok üzüldüm canım
acaba babanın karşısına geçip konuşsan bi işe yaramaz mı
daha evlenmemize çok var o zamana kadar hiç görüşemicek miyiz,biz birbirimizi ne ara tanıcaz peki diye
inşallah gönlünce olur herşey

Son düzenleme:

şu aileler, ilişkiye karışan diğer insanlar...bir rahat bırakın ya! herkes mutlu olsun.sonuçta evlenip yuva kuracaksınız niye en güzel telaşlarınızı zehir ederler. inşallah en kısa zamanda tüm sorunları atlatırsın canım.

keşke herkes senin benim gibi düşünse bu aşamada ailelerin gençleri bu kadar yıpratması çok sinirlerimi bozuyor, hemen hemen her çiftin yaşadığı durumlar, böle şeyler olunca gençlerde karamsarlığa düşüyor, acabalar çoğalıyor.

hayırlı olsun:)) 25 haziran doğum günüm inşallah uğur getirir sana eğer düğünün o gün olursa

inşallah canım
ben mayıs ayını çok istiyorum çünkü biz mayısta tanıştık ama hava durumuna güven olmuyor ya o nedenle riske atmadan haziran mı yapsak diyoruz
neyse daha zaman var düşünücez onu

keşke canım...inan korkuyorum bende bunları yaşayacağım diye.Allah'a şükür bizimkiler iyi anlaşıyor şimdilik.Kayınvalidemlede aram iyi ama bakalım zamanla herkes değişebiliyor...

bizde mayısta tanıştık :) perşembe günü yıldönümümüz

kızlar benim mesaim bitiyor birazdan akşamda giremem nete yeni nişanlanan bir arkadaşıma gidicem:) çok öpüyorum sizleri yarın görüşmek üzere

nazar değmesin inşallah hep böyle devam eder , görüşmek üzere :)

sevmemek meselesi değil ama neden böyle oluyor anlamıyorum, kaynanam yanındayken benimle öyle ilgili ki anlatamam size... aman yerlere basma hasta olursun, aman dikkat et kendine vs. ama telden zoraki konuşuyor sanki.. arama da aramadı hiç ben bi kere nişanlımı aramııştım telfnu o açmıştı, uyuyodu nişanlım.. hemen kapatayım edasıyla konuştu benmle.. insan annemi arar ama nerdeeeeeeeee babası ayrı bi cins, dışarda görse tarafıma bakmaz, görür döner diğer tarafa.. zoruma gidiyor elimde değil.. evlerine daha bir kere gittim o da onlar çağırmadı 2 ayın üstüne ben gittim yaşlı babaanne var nişana gelemedi kadıncağız, nişanlıma dedim anlamam ben ev karışık falan al götür beni yeter ya nedir bu böyle.. öyle gitmiştim, babası olsun annesi olsun evde çok ilgili ama dışarda ne değişiyor anlamıyorum ksura bakmayın topiğinizi de kendi dertlerimle doldurdum

Son düzenleme:

inşallah, ALLAH RAZI OLSUN canım

canım senin birikmiş ondan böyle üzülüyosun
haklısın ama her aile de çok iyi anlaşamıyo ya da karşı tarafın ailesi istediğin gibi davranmıyo bazen
önemli olan sizin aranızın herşeye rağmen iyi olması..elbette aileler de önemli ama sizin aranız iyi olduğu sürece bunlar vız gelir size
dilerim herşey istediğiniz gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…