çok teşekkür ederim kızlaaarr darısı isteyen herkesin basınaa
ben de sanki zayıfım diye yakısmıcakmıs gibi dusunuyorummm ayrıca su hiç istemedigin bişeyin deneyince guzel durması ihtimali de cok oluyo genelde o yüzdennn kesinlikle denemeden kafamda model olusturmamaya calısıyorum
pronovias aglaya cok begendigim bir model ama dikmeyi beceremiyo kimse orijinali asırı pahalı o yuzden deneye deneye bulcaz artık yakısanı
ne zaman baslıcaksınız gelinlik bakmaya
ben ocak-subat gibi baslıcam kısmet olursa
bnde varım 2011 ocKTA nişanlandım sevdiceğim askerde 254günü kaldı bizde kısmetse yaza düşünüyoruz .
bnde varım 2011 ocKTA nişanlandım sevdiceğim askerde 254günü kaldı bizde kısmetse yaza düşünüyoruz .
benim tarih belli olsunda ona göre karar vericem:)) senin için ocak-şubat uygun ama canım
benim tarih belli olsunda ona göre karar vericem:)) senin için ocak-şubat uygun ama canım. buarada eminim gelinlik çok yakışıcaktır sana
Allah kavustursun canımmmmm
inşallah yaa cok tesekkur edeirm tatlımmm
diktirmek istemiyorum hazır alıp cıksam super olur ama illaki işi olur yine ne kadar erken bi derdi basımdan savarsam o kadar ii
son dakikalarda hala birseyleri dusunmek istemiyorum kınamı da erken yapıcam son 1-2 gün bana kalsın ayaklarımı uzatıp dinleneyim
son 1-2 gün dinlenmek mi ilk defa bi gelin adayının ağzından böyle bişey duyuyorum :)) fırsat olurmu ki ??
Allah kavustursun canımmmmm
inşallah yaa cok tesekkur edeirm tatlımmm
diktirmek istemiyorum hazır alıp cıksam super olur ama illaki işi olur yine ne kadar erken bi derdi basımdan savarsam o kadar ii
son dakikalarda hala birseyleri dusunmek istemiyorum kınamı da erken yapıcam son 1-2 gün bana kalsın ayaklarımı uzatıp dinleneyim
ay canım ilahi bak 8 ay gecmiş kalmıs surda 1 yılım zaten bunun son 4-5 ayını sayma heyecandan telastan nası gecicek bilemiceksin
valla ben hiç korkmadım ole diyen bana da cok oldu... sorunlar olmuyor mu elbette oluyor ama karsılıklı cozume ulastırmayı ogreniyosunuz bir sekilde
valla öle diyenlere kulak asmaaa... nişanlılık harika bir şey... bol bol tadını cıkarıyorum gonlumce gezip tozuyorum yavas yavas hazırlıklarıma bakıyorum
bu gunlerimiz geri gelmicek her donemin ayrı bir tadı var
kınamı erken yapıcam canım son gune bırakmıcam hazırlıklar da erken biterse son 1-2 günde bişeyle ilgilenmem heralde diye dusunuyorum
son gün hala kosturmcayla gecmesin zaten dugunde yorulcam stres bi yandan :18:
fırsat olusturmaya calıscam yaniiii
aileden aileye fark var canım.. ben nişanlımla bi yere gidemiyorum.. babam izin vermiyor.. annem idare ediyor beni, ona da kızıyor gitmicekler diyee.. gerisini sen düşün
aileden aileye fark var canım.. ben nişanlımla bi yere gidemiyorum.. babam izin vermiyor.. annem idare ediyor beni, ona da kızıyor gitmicekler diyee.. gerisini sen düşün
o zaman sabretmek zordur tabi
ama 1 yıl cok bi zaman değil canım bir şekilde geciyor zaman ne yıllar gecti omrumuzden
haklısın canım ama sürekli kavga ediyoruz.. tamam bitti nişanı atıyoruz dediğimiz bile oldu.. bıktım artık, nişanlım da aynı şekilde.. o yüzden bu sene tüm şartları zorlayacaz.. olmazsa da bilmiyorum nasıl geçecek 1 sene..
haklısın canım ama sürekli kavga ediyoruz.. tamam bitti nişanı atıyoruz dediğimiz bile oldu.. bıktım artık, nişanlım da aynı şekilde.. o yüzden bu sene tüm şartları zorlayacaz.. olmazsa da bilmiyorum nasıl geçecek 1 sene..
aaaa naptınızzz siiiiz daha cok erkeeen kavgalaraaa
ama gerci bizde nişandan bikaç hafta sonra tartısıp o noktaya gelmiştik ailesi yuzundendi amaaaa
oluyo böle anlar tatlım hemen yüzük atma boyutuna gelmemek lazım cunku evlendikten sonra da illa olcak sorunlar nişanlılık onlarla bas etmeyi ogrenme evresi biraz da
evliyken arayı bulmak daha kolay olur tek farkı o... bi opucuk kondurursun eriyiverir
erkekler aslında pekte karmasık organizmalar değill
sartları zorlıcam derken maddi yönden de külfet altına girmeyin ama o zaman da evlenince maddi sorunlar yuzunden huzurunuz kacmasın daha taze evliyken
böyle aileleri anlamıyorum yani kaç günlük dünya bırak sevenler istedikleri gibi yaşasınlar bşr daha bugünler geri gelmez... UĞRAŞTIRMAYIN AŞIKLARI....
ya 22 mayıs
ya da 25 haziran 2013 olacak
ama haziran daha muhtemel gibi
babam kıskanıyor sanırım. sevgiliyken de biliyordu var birisi diye, yine evden çıkarken kırk takla atıyordum, nişanlandıktan sonra söylemiyorum giderken, arkamdan anneme soruyor nereye gidiyor diye, annemde nişanlısıyla buluşacak dediği zaman kıyametler kopuyor; gitmeyecek diye.. sürekli de yaptığım şey değil yani.. nişandan sonra ilk defa böyle bişey oldu o da dünbi de gerçeği de demedik yani, konser vardı merkezde oraya gidecektik, babamda izin vermez diye söylemeden çıktım, o beni kursa gidiyor diye biliyordu. erken çıktığım için sordu annemde nişanlısıyla kahvaltı yapmaya gitti dedi.. kızmış anneme
işin ailevi kısmını geçtik, nişanlım gece gündüz çalışıyor, bi işten çıkıyor diğerine gidiyor. geç arıyor beni, konuşurken uyuyor. dayanamıyorum artık
ya 22 mayıs
ya da 25 haziran 2013 olacak
ama haziran daha muhtemel gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?