• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 yazında evlenmeyi düşünenler, güzel fikirleri olanlar buyrun paylaşıma:))

canım genellikle avrupa yakasında mekanları var kır düğünü sadece ömerlide orasıda baya uzak şehrin dışında gibi ulaşım zor olabilir:26:[/QUOT
ben bir yandan kapalı,şık mekanlarada bakıyorum ne olacağı tam belli olmadığı için:)

ben kararlıyım açık hava istiyorum ama açık mekanlarında kapalı kısımları bulunuyor zaten yagmur gibi ihtimallere karşı

ben kararlıyım açık hava istiyorum ama açık mekanlarında kapalı kısımları bulunuyor zaten yagmur gibi ihtimallere karşı[/QUOT

inşallah gönlümüze göre güzel düğünlerimiz olurr:21: fiyat aldıkça mekanlardan paylaşalım onlarıda kızlar

ben nişanlımın aramasını bekliyorum sen uğraşma ben arar sorarım dedi 2 haftadır soruyor kendisi :1: eger öğrenirsem sizlerlede paylaşırım fiyatları

evet fiyat paylasırsanız cok iyi kızlar

resimlerinden gordugum kadarıyla begendigim burası var bütçemize de uyan... gidip gormeden emin olamıyorum tabi

buyuk.php

buyuk.php

buyuk.php

buyuk.php

buyuk.php

salon olursa da bu tarz olmalı yoksa sadece nikah+kokteyl yapıcam

evet fiyat paylasırsanız cok iyi kızlar

resimlerinden gordugum kadarıyla begendigim burası var bütçemize de uyan... gidip gormeden emin olamıyorum tabi

buyuk.php

buyuk.php

buyuk.php

buyuk.php

buyuk.php

salon olursa da bu tarz olmalı yoksa sadece nikah+kokteyl yapıcam

Evet kapalı olacaksa şık bir yer olmalı.adı ne canım buranın hoş görünüyor? tarih kesinleşsin liste çıkarıp gezicem tek tek:1:

Evet kapalı olacaksa şık bir yer olmalı.adı ne canım buranın hoş görünüyor? tarih kesinleşsin liste çıkarıp gezicem tek tek:1:

zigana canım ümraniyede burası

birde çekmeköy de laila var orası da cok sık bir yer ama agır ve biraz daha salon konseptinde buraya gore o yuzden ben pek sıcak bakmadım

ben daha kendi halinde daha naif yerleri seviyorum :1:

biz de kişi listesi cıkarıcaz... ona göre bakıcaz offf kalabalık olması buyuk sorun ya :44:

birde çekmeköy de laila var orası da cok sık bir yer ama agır ve biraz daha salon konseptinde buraya gore o yuzden ben pek sıcak bakmadım

biz de kişi listesi cıkarıcaz... ona göre bakıcaz offf kalabalık olması buyuk sorun ya :44:

güzel mekanlar hep uzak bana yaa:( ama olsun istediğim gibi olsunda mesafe önemli değil. evet canım kalabalık olması sorun malesef. masraf artacağı için istediğin mekanı seçmekte zor oluyor...

güzel mekanlar hep uzak bana yaa:( ama olsun istediğim gibi olsunda mesafe önemli değil. evet canım kalabalık olması sorun malesef. masraf artacağı için istediğin mekanı seçmekte zor oluyor...

aynen öylee :25:

ama bizim beyfendi kimseyi ayıramıyo işte zaten hep onların tarafı cogunluk 500 kişi onlardan cıkar yani

kendi arkadasları ve akrabaları

benim tarafım ole kalabalık değil :31:

evet kapalı olacaksa burası güzel bi yer , ama hem kalabalık hem de yemekli baya masraflı oluyor anlaşmak lazım pazarlık lazım... herkes anadolu yakasında yokmu bana avrupa yakası önerecek..

ama bizim beyfendi kimseyi ayıramıyo işte zaten hep onların tarafı cogunluk 500 kişi onlardan cıkar yani

maşallah bizim beyfendinin tarafıda kalabalık , valla bizde toplasan 150'yi geçmez :)))

Son düzenleme:

aynı benim durumum ya..biraz önce tam aynı şeyleri yazacaktım.zaten güzel bir düğünüm olmayacaksa nikah ve sonrasında en yakınlarla yemek olsun isterim

evet kapalı olacaksa burası güzel bi yer , ama hem kalabalık hem de yemekli baya masraflı oluyor anlaşmak lazım pazarlık lazım... herkes anadolu yakasında yokmu bana avrupa yakası önerecek..

bizi baglayan da o işte kalabalık olması :26:

avrupa yakasını cok bilmiyorum ama gonul davet ve la belle premium u cok duydum canım kapalı mekan olarak

aynı benim durumum ya..biraz önce tam aynı şeyleri yazacaktım.zaten güzel bir düğünüm olmayacaksa nikah ve sonrasında en yakınlarla yemek olsun isterim

aynen ben de oyle diyorum nikah sonrası eglenceye gideriz 20-30 kişi yeter diyorum o da olabilir diyo

zaten dugun sevmez benimki oynamaktan nefret ediyo :9::9:

avrupa yakasını cok bilmiyorum ama gonul davet ve la belle premium u cok duydum canım kapalı mekan olarak

aynen ben de oyle diyorum nikah sonrası eglenceye gideriz 20-30 kişi yeter diyorum o da olabilir diyo

önemli olan sizin mutlu olmanız kızlar gerisi boş laf , siz kendinizi nasıl mutlu hissedeceksiniz onu yapmaya gayret edin sonuçta bu çok önemli bi gün ve bir kere olacak

benim ilk başlarda fikrim öyleydi ama düğünü aklıma o soktu heveslendim bende :21: ama bence muhakkak birşey yapılmalı o gelinliğin tadına o gün doyasıya varılmalı:34:

Back