yok küs değiliz amannn allah korusun :))hadi yaaaa
şimdi siz küs müsünüz yanim?
Günaydın canım http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/533872-sevgilime-haller-oldu.html bak konum bu azıcık kıskançlık krizlerine girdi sevdiceğim çözüm yolu arıyoruzgünaydın kuşlaarr
elifcim hadi gözünaydın Allah bir daha yaşatmasın
özgecim hayırdır ne oldu ne sorun vardı?
umarım herkes iyidir
merhaba kızlar ;
bende 2013 yazında evlenicem beni aranıza kabul edermisiniz:26:
hoşgeldiinnn benimde 2014 ya da 2015 ama burda sohbet iyi o yüzden buralardayımkaynaşmakta sıkıntı yok yani
ozaman kaynaşalım ben hemen hemen her saat burdayım işyerinden giriyorum rahat olduğum sattlerdebişi sorucam şu evlilik çizelgesini formda anlatıldığı gibi yapıyorum ama kopyalayıp yapıştırıyorum ama uygun değil diyo uyarı veriyo sen nasıl yaptın
Bende işyerinden giriyorum işleri aksattığım çok oluyo sırf buraya çok takıldığımdan10 dk deyip akşama kadar kalıyorum :))) valla bende çok uğraştım yaparken url olanı kopyalamak gerekiyodu sanırım ama dur bakıym nasıl yapmışım inan şuan hatırlamıyorum :)
yaptım cnm çok saol daiyspath i kabul ediyo hele şükür ya
merhaba kızlar ;
hoşgeldinnnnn :)) seni diğer topiktende tanıyorum. anlat bakalım gelincik tanıt bize kendinii. burada hepimiz heyecanlarımızı,hazırlıklarımızı,herbişeyciğimizi paylaşıyoruzz. hayat paylaşınca güzel
özgecik bakıcam şimdi yazıklarınaa.işler yoğun yinee çok sık giremiyorum
günaydın kuşlaarr
elifcim hadi gözünaydın Allah bir daha yaşatmasın
özgecim hayırdır ne oldu ne sorun vardı?
umarım herkes iyidir
merhaba kızlar ;
yok küs değiliz amannn allah korusun :))
sadece sorunları halledicez o günü konuşucaz bana yasaklar koymaya kalkıcak yine o yani
bakalım bu akşam buluşuyoruz :)
Günaydın canım http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/533872-sevgilime-haller-oldu.html bak konum bu azıcık kıskançlık krizlerine girdi sevdiceğim çözüm yolu arıyoruz
aaa hoşgeldin canııııımmmmmmmmmmm
tabikide alırız niye almayalım
7 aydır nişanlısın demek,ne güzeeeeeellllll
Rabbim ayırmasııınn İzmirliiiiiiiiii:
evet diğer topiklerdede varım ama hiç bu kadar kesin olmamıştı evlilik mevzusu hep acaba olur mu 2013 diye düşünüyordum ama dün erkek tarafıyla görüşmelerim sonucu netlik kazandı hatta onlar bu sene olsun diyolar ama kendimizi sıkmadan 2013 yazı haziran olsun dedik nişanlımlaizmirliyim izmirde doğdum izmirde yaşıyorum izmirde yaşamaya devam edecem özel bi şirkette ön muhasebe sorumlusuyum 7 aydır nişanlıyım çeyiz topiğindede yazılarım var ufak tefek mutfak eşyalarımı aldım büyük eşyalar biraz sorun teşkil ediyo çünkü pek bi birikimimiz yok benim anne ve babam olmadığı için çoğu şeyi kendim yapacam ama dediğim gibi dün nişanlımın ailesi alabileceklerinizi alın kalanları bizler paylaşırız dediler bakalım bende kendi akrabalarıma haber verecem kimler ne yardım edecekse herşeyimizi tamamlıyacaz allahın izniyle. herkese mutluluklar diliyorum
benn geldiimmm.öğle arası bi alışveriş merkezi gezip geldimama alamadım hiç bişicik içim gittiiiiiiiiii
izmirlii memnun oldum.adın ne buarada? ben ezgi.istanbulda yaşıyorum.4 yıllık bir ilişkim var babamla ancak konuşabldm.yani tam olarak konuşmak sayılmaz ama...işte onun onayını bekliyorum.annemle planlarımız ramazandan önce nişan yapmak yönünde.bakalım artık
hazırlıklarını tamamlamak için daha çok vaktin var herşeyini bir güzel hazırlarsın merak etme canım.Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?