• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 yazında evlenmeyi düşünenler, güzel fikirleri olanlar buyrun paylaşıma:))

evet onun ilk olucak 4yıl nişanlı kalmış ama evlenmemiş daha önce...
siftahı yapıcak:))):21::21:
o yüzden düğün nişan hepsi sil baştan:))
8yaşındaki oglumda ozman 9 olucak smokin alıcam ona da:34:

Damat 2 tane olcak yani :-) dugun yada nisan tarihiniz bellimi peki??

rabbim herkesi sevdiğine kavuştursun,bir ömür boyu mutlu mesut etsin inşallah kızlar...
saolun darısı başınıza inş. evlat sahibi olmakda çok güzel bi duygu,ama ben onu burda anlatamıyorum..
kucağınıza aldıgınızda hissedeceğiniz duygu çünkü bu izahı yok!!!:emir_bebek::emir_bebek:
belki ozman beni ve bu yazdıklarımı hatırlarsınız...:49:

rabbim herkesi sevdiğine kavuştursun,bir ömür boyu mutlu mesut etsin inşallah kızlar...
saolun darısı başınıza inş. evlat sahibi olmakda çok güzel bi duygu,ama ben onu burda anlatamıyorum..
kucağınıza aldıgınızda hissedeceğiniz duygu çünkü bu izahı yok!!!:emir_bebek::emir_bebek:

amin cnm :nazar:

İnsallah bizlerde aliriz kucagimiza bebislerimizi

benimki yıllar öncesinden belli
oglumun adı mehmet utku :)
kızımında bilge olucak inş.-- ama tabıkı 2.bir isim düşünülebilir..dila mesela favori isimlerindendir
dila-gönlümü çalan demek:51:

benimki yıllar öncesinden belli
oglumun adı mehmet utku :)
kızımında bilge olucak inş.-- ama tabıkı 2.bir isim düşünülebilir..dila mesela favori isimlerindendir
dila-gönlümü çalan demek:51:

wow utku güzel begendim :1: bilge ismini sevmiyorum bi arkadasin annesinin adi bilge hep dedikodu yapiyor kimse sevmiyor onu :19: ama dila güzel :31:
2 isim bende koymayi düsünüyorum

Son düzenleme:
Damat 2 tane olcak yani :-) dugun yada nisan tarihiniz bellimi peki??

sanırım agustos u bulmaz :)) nişan tabi düğün dersen belki eylül ekimde apar topar yaparız,belkide daha derli toplu içimize sinen bişey olsun diye,bir dahaki seneye yani 2013 e bırakırız
daha belli bir tarih koymadık.benim sevgilimin anne babası da yok o yüzden tamamen bizimkilere endekslenıyor durum.onlarda zaten çok kasmaz sanırım.:1::1:

sanırım agustos u bulmaz :)) nişan tabi düğün dersen belki eylül ekimde apar topar yaparız,belkide daha derli toplu içimize sinen bişey olsun diye,bir dahaki seneye yani 2013 e bırakırız
daha belli bir tarih koymadık.benim sevgilimin anne babası da yok o yüzden tamamen bizimkilere endekslenıyor durum.onlarda zaten çok kasmaz sanırım.:1::1:

Ooo az kalmis simdiden tebrikler buarada bende busra istanbulda yasiyorum

valla allah biliyor ben hep kız istedim,hatta ultrasonda görene kadar hem kız hissettim erkek oldu..
şimdi gene kız istiyorum bakalım ne olucak???:52::52:
aman kız ı bulucaz diye futbol takımı kurmayalım daaaa:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::9::9::9::9:

oğlan denmez kız erkek denir :9::9::9:
:60::60::60: anaaaaa rezil oldummm :52:

valla allah biliyor ben hep kız istedim,hatta ultrasonda görene kadar hem kız hissettim erkek oldu..
şimdi gene kız istiyorum bakalım ne olucak???:52::52:
aman kız ı bulucaz diye futbol takımı kurmayalım daaaa:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::9::9::9::9:

:9::9::9: olabilir dikkat etmezseniz :9:
rabbim gönlünüze göre versin cnm
benim bi arkadasim var babasi hep erkek cocuk istemis 1. kiz oldu 2. 3. 4. de kiz oldu sonra yapmaktan vazgectiler :9:

Back