• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 yazında evlenmeyi düşünenler, güzel fikirleri olanlar buyrun paylaşıma:))

Günaydın fistuklaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr:3::3:

nasıl gidiyo bakalım işler? sevgilicikler?:16:

ezgican özgecan size noldu bebişleeeeeerrrrrr:ssz::ssz:

hayırdır tatlım hastamısın?

yok cnm hasta degilim. 2 ay önce hastanede kan aldirmistim tahlilleri sormaya gidicem bide kadin doktoruna ugricam cnm rahimagzi kanserine karsi asilanmistim duyduk ki her 5-6 senede bir tekrarlanmasi gerekiyormus :26: ve ayiptir söylemesi cok akintim var onu sorucam ne diye :17:

yok cnm hasta degilim. 2 ay önce hastanede kan aldirmistim tahlilleri sormaya gidicem bide kadin doktoruna ugricam cnm rahimagzi kanserine karsi asilanmistim duyduk ki her 5-6 senede bir tekrarlanmasi gerekiyormus :26: ve ayiptir söylemesi cok akintim var onu sorucam ne diye :17:

öyle bi aşı mı varrrrrr?:53::53::53::53:

onun etkisi büyük zaten..cıkk konuşmadı:50:

acele etme canım
herşeyin hayırlısı ne zamansa o zaman olsuuunnnn

kızlaaaar sevgiliim canım bi şarkı gönderdi banaaaaaaaaaaa:69:

öyle güzel kiiiiiiiiiiiiiiiiiii:69::69::69:

[video=youtube;QOGdXHiYS6I]http://www.youtube.com/watch?v=QOGdXHiYS6I[/video]

Merhabaa kızlaaarr bende varımmm :) Nişanlım su anda kısa dönem askerde kısmetsee eylülde gelicek kır düğünü ve yaz gelini olmak istedigim icin 2013 haziranında dügünümüzz olucakk hatta biz kayınvalidemle simdiden dügün mekanlarına gidip bakıyoruz :)

burayada hoşgeldin yeni gelincik. Allah kavuştursun askerinee:72:
elifciimmm maşallah enişte iyileşti galiba:nazar:

günaydin kizlar cok sinirliyim

benim kücüklügümden beri bir arkadasim var anne ve babalarimiz okuldan tanisiyor ve biz beraber büyüdük.
bu arkadasin 3 yil önce bir sevgilisi vardi sonra ayrildilar ama cocuk hala benim arkadasi arayip duruyordu.
2-3 hafta önce arkadas bana o cocugun numarasini falan sildigini söyledi ve hayata yeniden basladigini (sevdigi cocuk arkadasimi 3 sene oyaladi, bekletti-sevgili degildiler ama).
ve o günden beri arkadasim okulda cok düsünceli olmaya basladi cok sakin hic konusmuyordu benimle.
dün kardesim eve geldi ve bana arkadasimin nisanli oldugunu söyledi. ve benim bundan haberim yok. basima kaynar sular indi resmen.
aradim telefonuma cevap vermedi dün 2 defa aradim.

ben simdi ne yapiyim? persembe günü okula gidicez oturup konusayim mi yoksa bekliyim mi kendisnin bisey söylemesini?

günaydin kizlar cok sinirliyim

benim kücüklügümden beri bir arkadasim var anne ve babalarimiz okuldan tanisiyor ve biz beraber büyüdük.
bu arkadasin 3 yil önce bir sevgilisi vardi sonra ayrildilar ama cocuk hala benim arkadasi arayip duruyordu.
2-3 hafta önce arkadas bana o cocugun numarasini falan sildigini söyledi ve hayata yeniden basladigini (sevdigi cocuk arkadasimi 3 sene oyaladi, bekletti-sevgili degildiler ama).
ve o günden beri arkadasim okulda cok düsünceli olmaya basladi cok sakin hic konusmuyordu benimle.
dün kardesim eve geldi ve bana arkadasimin nisanli oldugunu söyledi. ve benim bundan haberim yok. basima kaynar sular indi resmen.
aradim telefonuma cevap vermedi dün 2 defa aradim.

ben simdi ne yapiyim? persembe günü okula gidicez oturup konusayim mi yoksa bekliyim mi kendisnin bisey söylemesini?

eğer sana söylemediyse vardır bi haklı nedeni.bence sakince konuş arkadaşınla çünkü en baştan demediyse sana bir daha cesaret edemeyebilir ve aslında sana ihtiyacı olabilir.mutlu değil anladığım kadarıyla

eğer sana söylemediyse vardır bi haklı nedeni.bence sakince konuş arkadaşınla çünkü en baştan demediyse sana bir daha cesaret edemeyebilir ve aslında sana ihtiyacı olabilir.mutlu değil anladığım kadarıyla

günaydin cnm :29:

nedeni vardir muhakkak ama bi mesaj atip söyleyebilirdi nisanlaniyorum diye 1 dksini bana ayiramadimi?

Back