• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 yazında evlenmeyi düşünenler, güzel fikirleri olanlar buyrun paylaşıma:))

günaydın kuşlaarr:16:
elifcim hadi gözünaydın Allah bir daha yaşatmasın
özgecim hayırdır ne oldu ne sorun vardı?
umarım herkes iyidir:54:

hadi yaaaa:ssz:
şimdi siz küs müsünüz yanim?:27:
yok küs değiliz amannn allah korusun :))
sadece sorunları halledicez o günü konuşucaz bana yasaklar koymaya kalkıcak yine o yani :9:
bakalım bu akşam buluşuyoruz :)

Günaydın canım http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/533872-sevgilime-haller-oldu.html bak konum bu azıcık kıskançlık krizlerine girdi sevdiceğim çözüm yolu arıyoruz :9:

hoşgeldiinnn benimde 2014 ya da 2015 ama burda sohbet iyi o yüzden buralardayım :9: kaynaşmakta sıkıntı yok yani :9:

ozaman kaynaşalım ben hemen hemen her saat burdayım işyerinden giriyorum rahat olduğum sattlerde:9: bişi sorucam şu evlilik çizelgesini formda anlatıldığı gibi yapıyorum ama kopyalayıp yapıştırıyorum ama uygun değil diyo uyarı veriyo sen nasıl yaptın

ozaman kaynaşalım ben hemen hemen her saat burdayım işyerinden giriyorum rahat olduğum sattlerde:9: bişi sorucam şu evlilik çizelgesini formda anlatıldığı gibi yapıyorum ama kopyalayıp yapıştırıyorum ama uygun değil diyo uyarı veriyo sen nasıl yaptın

Bende işyerinden giriyorum işleri aksattığım çok oluyo sırf buraya çok takıldığımdan :9: 10 dk deyip akşama kadar kalıyorum :))) valla bende çok uğraştım yaparken url olanı kopyalamak gerekiyodu sanırım ama dur bakıym nasıl yapmışım inan şuan hatırlamıyorum :)

Bende işyerinden giriyorum işleri aksattığım çok oluyo sırf buraya çok takıldığımdan :9: 10 dk deyip akşama kadar kalıyorum :))) valla bende çok uğraştım yaparken url olanı kopyalamak gerekiyodu sanırım ama dur bakıym nasıl yapmışım inan şuan hatırlamıyorum :)

valla çok iyi olur cnm resmen çıldırdım burda önümde bir sürü fatura var knt edilmeyi bekleyen onları bıraktım şu çizelgeyi yapmak için uğraşıyorum:9: burda forumda önerilen siteden mi yaptın bende uyarı veriyo o site kabul edilmiyo diye

buldum buldum :10:
daisypath den yaptım ben daha çok hoşuma gitti ordakiler tek tek adımları uygulayıp
en sona geldiğinde image url ye tıklayıp biraz aşağıya in
For Websites: HTML • Image URL • Blogger • Friendster • hi5 • MSN • MySpace • Facebook • Wordpress • Google Plus • iGoogle • Hyves

Code snippet: Image URL
The ticker URL:
http: //dwdf.daisypath.com/Vzplkhghjp3.png böyle bişey çıkacak bunu kopyalayacaksın
kötü anlattım ama dene bakalım bu şekilde olacak mı :9:

merhaba kızlar ;
bende 2013 yazında evlenicem beni aranıza kabul edermisiniz:26::17:

hoşgeldinnnnn :)) seni diğer topiktende tanıyorum. anlat bakalım gelincik tanıt bize kendinii. burada hepimiz heyecanlarımızı,hazırlıklarımızı,herbişeyciğimizi paylaşıyoruzz. hayat paylaşınca güzel:9:
özgecik bakıcam şimdi yazıklarınaa.işler yoğun yinee çok sık giremiyorum

Tamam canım benimde yoğunluk var biraz öğle arasından sonra bikaç saat yokum bende işleri toparlıcam

hoşgeldinnnnn :)) seni diğer topiktende tanıyorum. anlat bakalım gelincik tanıt bize kendinii. burada hepimiz heyecanlarımızı,hazırlıklarımızı,herbişeyciğimizi paylaşıyoruzz. hayat paylaşınca güzel:9:
özgecik bakıcam şimdi yazıklarınaa.işler yoğun yinee çok sık giremiyorum

evet diğer topiklerdede varım ama hiç bu kadar kesin olmamıştı evlilik mevzusu hep acaba olur mu 2013 diye düşünüyordum ama dün erkek tarafıyla görüşmelerim sonucu netlik kazandı hatta onlar bu sene olsun diyolar ama kendimizi sıkmadan 2013 yazı haziran olsun dedik nişanlımla:16: izmirliyim izmirde doğdum izmirde yaşıyorum izmirde yaşamaya devam edecem:9: özel bi şirkette ön muhasebe sorumlusuyum 7 aydır nişanlıyım çeyiz topiğindede yazılarım var ufak tefek mutfak eşyalarımı aldım büyük eşyalar biraz sorun teşkil ediyo çünkü pek bi birikimimiz yok benim anne ve babam olmadığı için çoğu şeyi kendim yapacam ama dediğim gibi dün nişanlımın ailesi alabileceklerinizi alın kalanları bizler paylaşırız dediler bakalım bende kendi akrabalarıma haber verecem kimler ne yardım edecekse herşeyimizi tamamlıyacaz allahın izniyle. herkese mutluluklar diliyorum:16::16::16:

ayy çok sağolun kızlaaarrrr:52:
herkes gitsin sevdiğinden bi öpücük alsıınnnnnn:38::17:
sağlık bambaşka bişiiii:nazar:

merhaba kızlar ;
bende 2013 yazında evlenicem beni aranıza kabul edermisiniz:26::17:

aaa hoşgeldin canııııımmmmmmmmmmm:3:
tabikide alırız niye almayalım:7:
7 aydır nişanlısın demek,ne güzeeeeeellllll:nazar:
Rabbim ayırmasııınn İzmirliiiiiiiiii:12:

yok küs değiliz amannn allah korusun :))
sadece sorunları halledicez o günü konuşucaz bana yasaklar koymaya kalkıcak yine o yani :9:
bakalım bu akşam buluşuyoruz :)

Günaydın canım http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/533872-sevgilime-haller-oldu.html bak konum bu azıcık kıskançlık krizlerine girdi sevdiceğim çözüm yolu arıyoruz :9:

buluşun da halledin gariiiiiii:38:

evet diğer topiklerdede varım ama hiç bu kadar kesin olmamıştı evlilik mevzusu hep acaba olur mu 2013 diye düşünüyordum ama dün erkek tarafıyla görüşmelerim sonucu netlik kazandı hatta onlar bu sene olsun diyolar ama kendimizi sıkmadan 2013 yazı haziran olsun dedik nişanlımla:16: izmirliyim izmirde doğdum izmirde yaşıyorum izmirde yaşamaya devam edecem:9: özel bi şirkette ön muhasebe sorumlusuyum 7 aydır nişanlıyım çeyiz topiğindede yazılarım var ufak tefek mutfak eşyalarımı aldım büyük eşyalar biraz sorun teşkil ediyo çünkü pek bi birikimimiz yok benim anne ve babam olmadığı için çoğu şeyi kendim yapacam ama dediğim gibi dün nişanlımın ailesi alabileceklerinizi alın kalanları bizler paylaşırız dediler bakalım bende kendi akrabalarıma haber verecem kimler ne yardım edecekse herşeyimizi tamamlıyacaz allahın izniyle. herkese mutluluklar diliyorum:16::16::16:

benn geldiimmm.öğle arası bi alışveriş merkezi gezip geldim :9: ama alamadım hiç bişicik içim gittiiiiiiiiii:43:
izmirlii memnun oldum.adın ne buarada? ben ezgi.istanbulda yaşıyorum.4 yıllık bir ilişkim var babamla ancak konuşabldm.yani tam olarak konuşmak sayılmaz ama...işte onun onayını bekliyorum.annemle planlarımız ramazandan önce nişan yapmak yönünde.bakalım artık:31:
hazırlıklarını tamamlamak için daha çok vaktin var herşeyini bir güzel hazırlarsın merak etme canım.Allah yardımcın olsun

Son düzenleme:
özgecim yaşadığınız problem hemen her ilişkide yaşanabilecek türden sadece biraz hassas zamanınıza gelmiş ve olay büyümüş.benim sevdicekte kıskanç çok karışır giydiklerime falan.önceden çok kavga ederdik bu konuda zamanla orta yolu bulduk.halolamayacak birşey değil yani.sadece empati kurup öyle yaklaşın olaya.nacizane fikrim bu tatlım umarm kısa sürede düzeltirsiniz

benn geldiimmm.öğle arası bi alışveriş merkezi gezip geldim :9: ama alamadım hiç bişicik içim gittiiiiiiiiii:43:
izmirlii memnun oldum.adın ne buarada? ben ezgi.istanbulda yaşıyorum.4 yıllık bir ilişkim var babamla ancak konuşabldm.yani tam olarak konuşmak sayılmaz ama...işte onun onayını bekliyorum.annemle planlarımız ramazandan önce nişan yapmak yönünde.bakalım artık:31:
hazırlıklarını tamamlamak için daha çok vaktin var herşeyini bir güzel hazırlarsın merak etme canım.Allah yardımcın olsun

adım gamze 25 yaşındayım :34: ah ah babalar zordur tabi benim olmadığı için bi zorluk çekmedim ama akrabalarım yani baba tarafı öğrenince apar topar 2. senemizde nişanımız oldu iyikide olmuş ilk başta üzülmüştüm apartopar hazırlanılmadan oldu diye ama çooook mutluyum cnm:16: allahım sanada nasip etsin inş kız babaları biraz hassastır ama yine doğru insanı seçtiysen babanda destek verecektir nişan için umarım hakkında hayırlısı olur:nazar:

Back