prenses uygur türklerinide tanımıyo ama normal onun gözü aşktan kör olmuş...
eveeeeeet ama gercekten görmedim hic tv bile görmedim resim varsa yükleyinde bi göreyim yoksa meraktan catlicam burada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
prenses uygur türklerinide tanımıyo ama normal onun gözü aşktan kör olmuş...
yok tatlım ama fena halde gidesim var
Bende tam o moddayim once denizde sakin bi yolculuk ardindan adanin sakinligi hemde asklaaaaaa
siz iyi geziler cnm ama böyle konusunca ben cok kiskaniyorum benim askim yanimda degil
Canim benimkide yanimda degil farkli sehirlerde yasiyoruz biz ama yarin geliyo nisanlim kismetse 10 gun birlikteyiz darisi basina....
tamam ozaman bol bol gezin tadini cikarin
amin cnm
Nisanli olunca okadar kolay olmuyo canim aile ziyaretleri falan zaman cabuk geciyor
ben aslen tekirdağlıyım daha dogrusu bulgaristan göçmeniyim ,6yaşımdan beri tr deyim.
şuan istanbulda yaşıyorum yaşım 28 boyum 175:)) burcum oglak,fanatik galatasaylıyım:))
ben aslen tekirdağlıyım daha dogrusu bulgaristan göçmeniyim ,6yaşımdan beri tr deyim.
şuan istanbulda yaşıyorum yaşım 28 boyum 175:)) burcum oglak,fanatik galatasaylıyım:))
inanirim sana cnm olsun siz yinede bi kacamak yaparsiniz basbasa
prenses resim ekleyin diyeceğine google ye yaz çıksın sana uygur türklerinin resmi,orta asya türkleri işte ya
hani kırgızistan,türkmenistan lılar filan nasıl çekik gözlü oluyor çinliler gibi:))
Yapmazmiyiz kuzumm istanbul il siniri tabelasini gormeden rahat etmiyorum ben
ben onlar gibi kara degilim amaaaa
hayirlisi olsun cnmben 1kez evlendim ayrıldım bu 2.olucak inş.:))
oglum var 8yaşında:)) ilkokul 2ye gidiyor hatta 3gün sonra artık 3.sınıf olucak.malum okullar kapanıcak.
şuanda bişey yok ama 2.nci olunca cokda stress yapmıyor ınsan malum antremanlıyım
biz daha çok maddi olarak alt yapı kurmak derdindeyiz şu sıralar..gerisi kolay..
Rengini degil gozlerini benzettik kiz
ben 1kez evlendim ayrıldım bu 2.olucak inş.:))
oglum var 8yaşında:)) ilkokul 2ye gidiyor hatta 3gün sonra artık 3.sınıf olucak.malum okullar kapanıcak.
şuanda bişey yok ama 2.nci olunca cokda stress yapmıyor ınsan malum antremanlıyım
biz daha çok maddi olarak alt yapı kurmak derdindeyiz şu sıralar..gerisi kolay..