2013 yazında evlenmeyi düşünenler, güzel fikirleri olanlar buyrun paylaşıma:))

ben aslen tekirdağlıyım daha dogrusu bulgaristan göçmeniyim ,6yaşımdan beri tr deyim.
şuan istanbulda yaşıyorum yaşım 28 boyum 175:)) burcum oglak,fanatik galatasaylıyım:))

ben aslen tekirdağlıyım daha dogrusu bulgaristan göçmeniyim ,6yaşımdan beri tr deyim.
şuan istanbulda yaşıyorum yaşım 28 boyum 175:)) burcum oglak,fanatik galatasaylıyım:))

Hosgeldin bulgarkizi gonul isleri ne durumda soz,nisan,dugun????

prenses resim ekleyin diyeceğine google ye yaz çıksın sana uygur türklerinin resmi,orta asya türkleri işte ya
hani kırgızistan,türkmenistan lılar filan nasıl çekik gözlü oluyor çinliler gibi:))

ben 1kez evlendim ayrıldım bu 2.olucak inş.:))

oglum var 8yaşında:)) ilkokul 2ye gidiyor hatta 3gün sonra artık 3.sınıf olucak.malum okullar kapanıcak.
şuanda bişey yok ama 2.nci olunca cokda stress yapmıyor ınsan malum antremanlıyım
biz daha çok maddi olarak alt yapı kurmak derdindeyiz şu sıralar..gerisi kolay..

hayirlisi olsun cnm
esinin ilk evliligimi?

Rengini degil gozlerini benzettik kiz

gözler benziyor gercekten

Hayirlisi olsun canim insallah bu evliliginde cok cok mutlu olursun oglusunuda Allah sana bagislasin

evet onun ilk olucak 4yıl nişanlı kalmış ama evlenmemiş daha önce...
siftahı yapıcak:)))
o yüzden düğün nişan hepsi sil baştan:))
8yaşındaki oglumda ozman 9 olucak smokin alıcam ona da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…