• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 yazında evlenmeyi düşünenler, güzel fikirleri olanlar buyrun paylaşıma:))

Cok fazla buram buram ask kokan bisey almak istemiyorum aslinda cunku iliskilerinin boyutu nedir ne degildir bilmiyorum aldigim hediyeyi yadirgamalarini istemem:-(

ask kokmuyor ki bu hediye cnm :1: süslersin ciceklerle ici gözüken hediye kagidiyla süslersin oldu bitti. birine ev görmeye gittigimizde annem kendi yapti böyle bisey kiz hayran kaldi valla :1:

sağolun kızlar güzel dilekleriniz için.inşallah güzel olur herşey....
büşracım gözünaydın :)) buarada düğünde zaten nişanlınla olmıcakmısın onun taktığı ikinizin yerine geçer.biz nişanlı olmadığımz halde birlikte katıldığımz düğünlerde birimiz ikimiz adına takıyor.eğer eve gidersende kızların dediği gibi hoş bir hediye alırsın.
kız selcann ne güzel vazolar onlar öyleee

Canim oyle tabi birlikte gitcez takilarinida birlikte takariz ama yinede sehirdisi olunca bos gitmek istemedim annen "el elde bas basta gidilmez" diyor :D

ask kokmuyor ki bu hediye cnm :1: süslersin ciceklerle ici gözüken hediye kagidiyla süslersin oldu bitti. birine ev görmeye gittigimizde annem kendi yapti böyle bisey kiz hayran kaldi valla :1:

Bencede cok guzel bi hediye annecigin iyi yapmis banada oyle bi hediye gelse cok begenirdim sonucta el emegi ama ben nasil yapabilirim biraz dusuncem :-)

Back