evet kapalı olacaksa burası güzel bi yer , ama hem kalabalık hem de yemekli baya masraflı oluyor anlaşmak lazım pazarlık lazım... herkes anadolu yakasında yokmu bana avrupa yakası önerecek..
önemli olan sizin mutlu olmanız kızlar gerisi boş laf , siz kendinizi nasıl mutlu hissedeceksiniz onu yapmaya gayret edin sonuçta bu çok önemli bi gün ve bir kere olacak
benim ilk başlarda fikrim öyleydi ama düğünü aklıma o soktu heveslendim bendeama bence muhakkak birşey yapılmalı o gelinliğin tadına o gün doyasıya varılmalı
benim ilk başlarda fikrim öyleydi ama düğünü aklıma o soktu heveslendim bendeama bence muhakkak birşey yapılmalı o gelinliğin tadına o gün doyasıya varılmalı
hem cebimizi hem bizi mutlu edicek bişe dusunmeye calısıoruz canım bizde
biz eve de yatırım yaptık cunku o yuzden evlendikten sonra zora girmeyecegimiz sekilde olsun istiyorum
Evet canım evlendikten sonra çok sıkıntı çekmemeye çalışıyoruz. evliliğin tadını çıkarmalı
evet ya o zaman da sanki o gun gecip gidicekmiş gibi geliyo
inşallah hayalimizdeki gibi bi organizasyon olur yaasu mekan isi halolsa bir süre kafam rahatt olucak en azından
gelinlik demişken pronovias 'ın modelleri çok güzel şık ve zarif sanırım ben ordan bakıcam:)
hem cebimizi hem bizi mutlu edicek bişe dusunmeye calısıoruz canım bizde
biz eve de yatırım yaptık cunku o yuzden evlendikten sonra zora girmeyecegimiz sekilde olsun istiyorum
evet ya o zaman da sanki o gun gecip gidicekmiş gibi geliyo
inşallah hayalimizdeki gibi bi organizasyon olur yaasu mekan isi halolsa bir süre kafam rahatt olucak en azından
ev işide var tabi ev alabiliyosanız ne mutlu o çok büyük bi rahatlık , evlendikten sonra her yeni evli çift biraz sıkışır ama önemli olan her şartta birbirinizi desteklemek allah bağlarınızı sıkı tutsun ayırmasın ...
incelemiştim bende beğenmiştim. ama gelinlik21 i çok takip ediyorum ve ordan birkaç model seçtim kendime. dantel yoğunluklu zarif bir model istiyorum
aldık evimizi cok sukur canım gecen yıl aldık
ama işte taksitleri var zaten bir de extra baska borc cıkmasın diye ole cok ucuk seylere gidemiyorum orta yollu makul olmaya calısıyorum
ben de dantel agırlıklı istiyorum gelinligimi arkası ve duvagım uzun dusunuyorum simdilik deneyince cıkar asıl ortaya hangi modelleri tasııyabildigim zayıfım biraz cunku
set olarak da pırlanta gerdanlık küpeleri ve inci set aldırcam gelinliğe göre ya onu ya da onu takıcam bakalım
aldık evimizi cok sukur canım gecen yıl aldık
ama işte taksitleri var zaten bir de extra baska borc cıkmasın diye ole cok ucuk seylere gidemiyorum orta yollu makul olmaya calısıyorum
ben de dantel agırlıklı istiyorum gelinligimi arkası ve duvagım uzun dusunuyorum simdilik deneyince cıkar asıl ortaya hangi modelleri tasııyabildigim zayıfım biraz cunku
set olarak da pırlanta gerdanlık küpeleri ve inci set aldırcam gelinliğe göre ya onu ya da onu takıcam bakalım
Hayırlı olsun canım Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin. bende uzun duvak ve kuyruk istiyorum gelinliğe.ama üst kısmının nasıl olacağını deneyince karar vericem.çünkü hiç beğenmediğin bir model deneyince çok güzel olabiliyor.
allah güle güle oturmaya nasip etsin, zayıfsan zaten biçok modeli güzel taşırsın bende takı konusunda daha otantik şeyleri seviyorum trabzon hasırı istiyorum :)))
ben varımmm :)
bizim 2013 gelnleri topiğimiz vardı zaten ama yaz gelinleri yoktu bu da iyi olmus
nişanlıyım ben 8 aydır, tahmini tarihimiz 9 haziran..
henüz pek bi hazırlık yok bizde daha vakit var diye...
söz-nişan heyacanları güzeldir ben ikisini bir evde yaptım
alah kavustursun askerine cok az kalmıs
çok teşekkür ederim kızlaaarr darısı isteyen herkesin basınaa
ben de sanki zayıfım diye yakısmıcakmıs gibi dusunuyorummm ayrıca su hiç istemedigin bişeyin deneyince guzel durması ihtimali de cok oluyo genelde o yüzdennn kesinlikle denemeden kafamda model olusturmamaya calısıyorum
pronovias aglaya cok begendigim bir model ama dikmeyi beceremiyo kimse orijinali asırı pahalı o yuzden deneye deneye bulcaz artık yakısanı
ne zaman baslıcaksınız gelinlik bakmaya
ben ocak-subat gibi baslıcam kısmet olursa
ben de sanki zayıfım diye yakısmıcakmıs gibi dusunuyorummm ayrıca su hiç istemedigin bişeyin deneyince guzel durması ihtimali de cok oluyo genelde o yüzdennn kesinlikle denemeden kafamda model olusturmamaya calısıyorum
pronovias aglaya cok begendigim bir model ama dikmeyi beceremiyo kimse orijinali asırı pahalı o yuzden deneye deneye bulcaz artık yakısanı
ayyy 8 ay nişanlısın ve 2013 yaz düşünüyorsun.. ben 3 aydır nişanlıyım ve seneye kalmasını istemiyorum. kışın da olsun istemiyorum. maddi durumlar da elvermiyor bu sene olmasına.. kafayı yemek üzereyim.. herkes düğün tarihi sorup duruyo, uzamasın bu sene olsun diyor.. iyi değil nişanlı durmak diyorlar .. nasıl bekliceksiniz o kadar ya ben düşün düşün çıkamıyorum işin içinden.. bi an önce olsun istiyorum düğünü..
bn 2011 ocKTA nişanlandım sevdiceğim askerde 254günü kaldı bizde kısmetse yaza düşünüyoruz . insan sevdiğine hemen kavuşmak istiyor tabi ama işte elde olmayan sebepler olunca ne kadar beklemesi gerekiyorsaa içi yana yanada olsa bekliyo her görenn düğün tarihini sormasıda sinir bozucu tabiayyy 8 ay nişanlısın ve 2013 yaz düşünüyorsun.. ben 3 aydır nişanlıyım ve seneye kalmasını istemiyorum. kışın da olsun istemiyorum. maddi durumlar da elvermiyor bu sene olmasına.. kafayı yemek üzereyim.. herkes düğün tarihi sorup duruyo, uzamasın bu sene olsun diyor.. iyi değil nişanlı durmak diyorlar .. nasıl bekliceksiniz o kadar ya ben düşün düşün çıkamıyorum işin içinden.. bi an önce olsun istiyorum düğünü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?