• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 yazında evlenmeyi düşünenler, güzel fikirleri olanlar buyrun paylaşıma:))

ooo siz bizden hızlısınız:1: biz sadece eşyalarımızı seçmeye başladık salonlara bakıyoruz henüz seçmedik açık havada yapmayı düşünüyoruz zaten seçenek az :ssz:

bende açık hava düşünüyorum istanbuldayım buarada çok fazla seçenek yok, boğaz da var ama onlar mesafe olarak uzak kalıyo hem de çok yüksek fiyatlar istiyorlar ..

bizde de esya konusunda tık yok :9: beyaz esyalara bile karar veremedik

vakit var diye sallıyoruz bakalım nolcak :27:

ben de acık hava dugunu istiyodumm ama kır dugununu gunduz olunca seviyorum aksam istedigim icin havuzbası olabilir ama bizim cok kalabalık olcak dugun-nikah bir

o yuzden rakamlar ucuyooo 600-700 kişilik olcak en az fiyatlar 30 ları 40 ları buluyo bizi asıyo

bakalım en zoru su mekan isi :31:

bi de ben şehir dışına gidicem o yüzden 2 tane düğün yapcaz orda mekan seç burda mekan seç iyice bunaltıyor insanı ama yinede güzel telaşlar

Amin canım hepimizin bizimde 5.yılımız bitti bu ay :16: kış düğünlerini hiç sevmem kışın yakınlarımın düğününe bile gitmemeye çalışıyorum kaldı ki kendim yapmak:1:

bende aynı senin gibi düşünüyorum ama bir yandan da diyorum ki büyük konuştum kesin başıma gelicek:)

:)) şimdi bunları okurken bile bi tebessün oluşuyo bende napıcam diye :)) hem okadar kalabalığın içinde dahada zor ben minumuma indirmeye çalışıcam hem onlar nişanı ayrı istiyolardı bende senin gibi birarada yapmak istiyodum ...

geciyo bi sekilde canım yaaa tatlı telaslar cok guzellll ozledim valla su yaz bi gecse de dugun hazırlıkları hızlansa o telaslara yine dussem :16:

istanbulda acık hava dugunleri cok pahalıı :31::31: hele de benim gibi dugun nikah bir olup kalabalık olcaksa puuuf :50:

Evet canım çok güzel telaşlar.Özellikle sevdiğininde senin kadar heyecanlandığını görmek çok daha güzel oluyor.Bende sürekli gelinlik araştırıyorum.Mutfak eşyalarımı falan yavaş yavaş tamamlamaya çalışıyorum.Çünkü düğün daha erken bile olabilir aman geç olmasındaa:50:

bence de gec olmasın da erken olsun yaaa :16::16::16:

ben de yavas yavas ceyiz alıyorummm :1:

bende açık hava düşünüyorum istanbuldayım buarada çok fazla seçenek yok, boğaz da var ama onlar mesafe olarak uzak kalıyo hem de çok yüksek fiyatlar istiyorlar ..

bende istanbuldayım canım maalesef seçenek az aslında seçenek fazla ama bazıları fiyat nedeniyle seçeneklerime bile giremiyolar:19: bakalım inş. güzel mekanlar bulurz

bende aynı senin gibi düşünüyorum ama bir yandan da diyorum ki büyük konuştum kesin başıma gelicek:)

ben kesin tavrımı koydum ekim ile nisan arası gelinlik giymem dedim artık kimse kışın yapalım demiyor:1:

geciyo bi sekilde canım yaaa tatlı telaslar cok guzellll ozledim valla su yaz bi gecse de dugun hazırlıkları hızlansa o telaslara yine dussem :16:

istanbulda acık hava dugunleri cok pahalıı :31::31: hele de benim gibi dugun nikah bir olup kalabalık olcaksa puuuf :50:

senin baya kalabalıkmış allah keseye bol bereketler versin :)))
benim 2-3 ay öncesine kadar çeyizim yoktu diyebilirim size :) şu 2-3 ay içinde toparladım herşeyi nerdeyse büyük parça olarak 12 kişilik yemek takımı ve çatal-bıçak kaldı gerisi ufak tefek şeyler, ama bunların önceden ayarlanması lazım düğün hazırlıklarının içine girerse karışıklık yaratabilir diye düşünüyorum :))

inşallaahh:)) şuan iş babama kaldı bir türlü konuyu açmıyor.bir yandan erkek arkadaşımın ailesi sıkıştırıyor, bir yandan ben çok istiyorum annem falanda razı çok seviyor sevgilimi:46: babam tamam dese hemen herşey olacak ama işte...sabretmeyi öğrendimm artık... buarada dediğin gibi çok pahalı istanbulda. bizde nikah düğün birarada yapmayı planlıyoruz ve çok kalabalık olacak. sen uygun bir yer bulursan banada haber ver canım:)

senin baya kalabalıkmış allah keseye bol bereketler versin :)))
benim 2-3 ay öncesine kadar çeyizim yoktu diyebilirim size :) şu 2-3 ay içinde toparladım herşeyi nerdeyse büyük parça olarak 12 kişilik yemek takımı ve çatal-bıçak kaldı gerisi ufak tefek şeyler, ama bunların önceden ayarlanması lazım düğün hazırlıklarının içine girerse karışıklık yaratabilir diye düşünüyorum :))

ben de haftasonu aldım ckb ve yemek takımııııı :1::1:

aminnnnn valla berekete cok ihtiyacımız var nişanlıcııım şimdiden isyanlarda :9::9::9:

bende istanbuldayım canım maalesef seçenek az aslında seçenek fazla ama bazıları fiyat nedeniyle seçeneklerime bile giremiyolar:19: bakalım inş. güzel mekanlar bulurz

varsa altarnatif mekanlar paylaşırsan sevinirim en azından kafamda seneçek belirlerim olacak yada olmayacak..

varsa altarnatif mekanlar paylaşırsan sevinirim en azından kafamda seneçek belirlerim olacak yada olmayacak..

canım ben anadolu yakasındayım erkek tarafıda şehir dışından geleceği için avrupaya bakmıyorum hiç sen hangi taraftasın?

sanırım bende varım:16:
aksilik vs birşey olmazsa çünkü çok ilginçtir daha sözümüzü bile yapamadım:9:
onlar gelcez dediler bizimkiler evi toparlayalım dediler derken hazirana kadar ertelendi:9:
şimdide erkek tarafının düğünleri var yine ertelendi.
ayrı şehirlerde olup bu işleri yürütmek cidden zormuş yapanlara ve sonuca ulaşanlara hayranım:16:

söz ve nişan ayrı olacak ramazana kadar söz ramazandan sonrada nişan kısmetse:16:
düğünde önümüzdeki sene:) valla daha anca çeyiz alıyorum :) okadar çok eksiğim varkii:)

bende tam tersi avrupa yakasındayım hemde en dibinde :)) ama o tarafta altanrnatif daha çok, araştırdığım kadarıyla ..

sanırım öyle bir durum var anadolu yakası biraz daha zengin bu konuda senin için üzüldüm çünkü insan en güzel mekan olsun istiyor

Back