Gönül davet'in mekanlarıda hoş canım onlarada bir bak
canım genellikle avrupa yakasında mekanları var kır düğünü sadece ömerlide orasıda baya uzak şehrin dışında gibi ulaşım zor olabilir:26:[/QUOT
ben bir yandan kapalı,şık mekanlarada bakıyorum ne olacağı tam belli olmadığı için:)
canım genellikle avrupa yakasında mekanları var kır düğünü sadece ömerlide orasıda baya uzak şehrin dışında gibi ulaşım zor olabilir:26:[/QUOT
ben bir yandan kapalı,şık mekanlarada bakıyorum ne olacağı tam belli olmadığı için:)
ben kararlıyım açık hava istiyorum ama açık mekanlarında kapalı kısımları bulunuyor zaten yagmur gibi ihtimallere karşı
ben kararlıyım açık hava istiyorum ama açık mekanlarında kapalı kısımları bulunuyor zaten yagmur gibi ihtimallere karşı[/QUOT
inşallah gönlümüze göre güzel düğünlerimiz olurrfiyat aldıkça mekanlardan paylaşalım onlarıda kızlar
ben kararlıyım açık hava istiyorum ama açık mekanlarında kapalı kısımları bulunuyor zaten yagmur gibi ihtimallere karşı[/QUOT
inşallah gönlümüze göre güzel düğünlerimiz olurrfiyat aldıkça mekanlardan paylaşalım onlarıda kızlar
ben nişanlımın aramasını bekliyorum sen uğraşma ben arar sorarım dedi 2 haftadır soruyor kendisieger öğrenirsem sizlerlede paylaşırım fiyatları
evet fiyat paylasırsanız cok iyi kızlar
resimlerinden gordugum kadarıyla begendigim burası var bütçemize de uyan... gidip gormeden emin olamıyorum tabi
salon olursa da bu tarz olmalı yoksa sadece nikah+kokteyl yapıcam
Evet kapalı olacaksa şık bir yer olmalı.adı ne canım buranın hoş görünüyor? tarih kesinleşsin liste çıkarıp gezicem tek tek
zigana canım ümraniyede burası
birde çekmeköy de laila var orası da cok sık bir yer ama agır ve biraz daha salon konseptinde buraya gore o yuzden ben pek sıcak bakmadım
ben daha kendi halinde daha naif yerleri seviyorum
biz de kişi listesi cıkarıcaz... ona göre bakıcaz offf kalabalık olması buyuk sorun ya :44:
güzel mekanlar hep uzak bana yaaama olsun istediğim gibi olsunda mesafe önemli değil. evet canım kalabalık olması sorun malesef. masraf artacağı için istediğin mekanı seçmekte zor oluyor...
zigana canım ümraniyede burası
birde çekmeköy de laila var orası da cok sık bir yer ama agır ve biraz daha salon konseptinde buraya gore o yuzden ben pek sıcak bakmadım
ben daha kendi halinde daha naif yerleri seviyorum
biz de kişi listesi cıkarıcaz... ona göre bakıcaz offf kalabalık olması buyuk sorun ya :44:
aynen öylee
ama bizim beyfendi kimseyi ayıramıyo işte zaten hep onların tarafı cogunluk 500 kişi onlardan cıkar yani
kendi arkadasları ve akrabaları
benim tarafım ole kalabalık değil
aynen öylee
ama bizim beyfendi kimseyi ayıramıyo işte zaten hep onların tarafı cogunluk 500 kişi onlardan cıkar yani
kendi arkadasları ve akrabaları
benim tarafım ole kalabalık değil
aynı benim durumum ya..biraz önce tam aynı şeyleri yazacaktım.zaten güzel bir düğünüm olmayacaksa nikah ve sonrasında en yakınlarla yemek olsun isterim
evet kapalı olacaksa burası güzel bi yer , ama hem kalabalık hem de yemekli baya masraflı oluyor anlaşmak lazım pazarlık lazım... herkes anadolu yakasında yokmu bana avrupa yakası önerecek..
aynı benim durumum ya..biraz önce tam aynı şeyleri yazacaktım.zaten güzel bir düğünüm olmayacaksa nikah ve sonrasında en yakınlarla yemek olsun isterim
hep bu erkek tarafı kalabalık oluyo nedense kızlar hepimizde aynı dert :)[/QUOTE
ay evet yaaa:))
bizi baglayan da o işte kalabalık olması :26:
avrupa yakasını cok bilmiyorum ama gonul davet ve la belle premium u cok duydum canım kapalı mekan olarak
aynen ben de oyle diyorum nikah sonrası eglenceye gideriz 20-30 kişi yeter diyorum o da olabilir diyo
zaten dugun sevmez benimki oynamaktan nefret ediyo
bizi baglayan da o işte kalabalık olması :26:
avrupa yakasını cok bilmiyorum ama gonul davet ve la belle premium u cok duydum canım kapalı mekan olarak
aynen ben de oyle diyorum nikah sonrası eglenceye gideriz 20-30 kişi yeter diyorum o da olabilir diyo
zaten dugun sevmez benimki oynamaktan nefret ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?