Allah tamamına erdirsin canım şimdden :) herkes önce anneye söyler babadan çekinir sizde durum farklı olmuş
Amin aminn. Bizde tam tersi yaaa :) Annemden korkarim babamdan korkmam yani :) Uf anneme nasil soyleyecegim ben yaa kesin cok erken daha diyecek
kaç yaşındasinki canım çokmu küçüksün:26:
Simdi 19 yasindayim da evlenmeyi dusundugum tarihte 21 olmus olacagim :))) Uff anneme nasil soyleeyecegimmm :))
bende babama nasıl söylerim diyordum hiçde korktugum gibi olmadı sen bi başla canım devamı geliyo zaten bülbül oluyosun
Sizde baba neyse bende anne o iste:)) tavsiye verebilir misin caba daha erken derse ne diyecegimmm:)
canım önemli olan yaş değil senin davranışın,hayata bakışın eğer sen olgunsan ailende mutlaka destek verir.annene söyledikten sonra sevgilinde ciddi oldugunuzu ispatlarsan zaten karşı çıkmaz aileler için resmiyet herzaman önceliklidir
İcime su serptin tesekkur ederim :))
hiç takma kafana babanın desteğini al tam taarruz anneye
Eheheh ya iste yalniz ben daha okuyorum ::) babam olur diyor kendisi de evlendikten sonra okumus da annem mezun ol once diye tutturusa nasil ikna edecegim :) biz kesin kararimizi verdik iyice dusunduk tasindik bir karar aldik da annem iste nasil ikna ederim :)
canım valla bu konuda bende annenle hemfikirim galibaçünkü bende okulumu bitirip işimi elime alıp öle evlenmeye karar verdim kadın dediğin kendi ayağı üzerinde durmalı bence...
Hah iste bu dusunceye karsilik bir seyler bulmam lazimmmm :))
hayata geç kalmak istemiyorum ben bu adamla yaşlanıcam oyüzden 1 sene sonra yada önce fark etmez dersin okulunuda bitireceğine söz verirsin olur biter
Evet okulumu kesinlikle bitircegim cunku istedigim bolumde okuyorum su an 2.siniftayim ve iyi gidiyor durumum iyi yani oyle de devam eder iste anneme babamin kiziyim ben yapari filan derim artik :) Hayata gec kalmak istemiyorum hayatimin askini bulmusken beklemesi cok zor anne filan derim artik ayyy heyecannn :)
Tesekkur ederim canim benimle iglendigin icin. Dogru soyluyorsun kararli oldgumu belli etmem gerekheyecan yapma annenle konuşurken dik dur kararlı oldugunu anlasın şimdiden kolay gelsin umarım hayırlısı olur canım
Tesekkur ederim canim benimle iglendigin icin. Dogru soyluyorsun kararli oldgumu belli etmem gerek
nedemek canım tam olarak aynı olmasada bizde geçtik bu yoldan
Sen kac yasidasin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?