canım biz ikimizde istanbulda oturuyoruzz
istanbul cokkk güzellll
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım biz ikimizde istanbulda oturuyoruzz
ne kaynatıyosunuz bakalım gelincikleeerrr:))) ay işler çok yoğun nefes almak için bir bakayım kızlarıma dedim
hoşgeldin ezgicimmmmnasılsın?? cuma yoğunludur kuzum kolay gelsin
hoşbuldukk büşracımmiyiyim tatlım sen nasılsın? evet yoğun maleseff ve ben çoook sıkıldımmmmmmmmm
akşama konsere gidicem kendimi öyle teselli ediyorum
![]()
bende iyiyim canım nette ayakkabı bakıyorum ama bulamadım halakonser kimin bizim içinde eğlen olurmu
![]()
ne için ayakkabı bakıyorsun canım? emre aydın konseri.benim annem hemşire kuzum 12 mayıs hemşireler günüydü o yüzden hemşireler için her sene eğlence düzenliyorlar bu senede divan otelde konser olacak.beraber gitcez bizde![]()
şuan bir kararla konsere gitmekten vazgeçtik ama yinede sağol büşracım :)) inşallah bulursun canım yaa kesin bulursun hatta o kadar çok çeşit var kii buarada markafoni içn sağol bakıcam hemen![]()
merhaba canımmm
nasılsın?
iyiyim canım nasıl olayım işte
hazırlıklar bi iki gün hızlanmıştı ama durdu şimdi![]()
Se merabaa ben de 2013 yazinda evlenmeyi dusunuyorum sevgilimle konustuk babamla konustum ama annemle daha konusma cesareti gosteremedim kizlar:) benim ailemde anne babadan daha sert daha kurallidir hehh