• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 yazında evlenmeyi düşünenler, güzel fikirleri olanlar buyrun paylaşıma:))

ne kaynatıyosunuz bakalım gelincikleeerrr:))) ay işler çok yoğun nefes almak için bir bakayım kızlarıma dedim

hoşbuldukk büşracımm:16: iyiyim tatlım sen nasılsın? evet yoğun maleseff ve ben çoook sıkıldımmmmmmmmm:14: akşama konsere gidicem kendimi öyle teselli ediyorum:34:

bende iyiyim canım nette ayakkabı bakıyorum ama bulamadım hala:14: konser kimin bizim içinde eğlen olurmu:52:

bende iyiyim canım nette ayakkabı bakıyorum ama bulamadım hala:14: konser kimin bizim içinde eğlen olurmu:52:

ne için ayakkabı bakıyorsun canım? emre aydın konseri.benim annem hemşire kuzum 12 mayıs hemşireler günüydü o yüzden hemşireler için her sene eğlence düzenliyorlar bu senede divan otelde konser olacak.beraber gitcez bizde:36:

ne için ayakkabı bakıyorsun canım? emre aydın konseri.benim annem hemşire kuzum 12 mayıs hemşireler günüydü o yüzden hemşireler için her sene eğlence düzenliyorlar bu senede divan otelde konser olacak.beraber gitcez bizde:36:

tadını çıkar kuzum şimdiden iyi eğlencler anneciğinle sana:29: yaa aşkımın kuzeninin düğünü var haziranda elbisemi aldım ama hala uygun ayakkabı bulamadım :43:

bu arada gelincikler markafonide my dream de nişan sandıkları indirimde ihtiyacı olan bakabilir bence:34:

şuan bir kararla konsere gitmekten vazgeçtik ama yinede sağol büşracım :)) inşallah bulursun canım yaa kesin bulursun hatta o kadar çok çeşit var kii buarada markafoni içn sağol bakıcam hemen :12:

şuan bir kararla konsere gitmekten vazgeçtik ama yinede sağol büşracım :)) inşallah bulursun canım yaa kesin bulursun hatta o kadar çok çeşit var kii buarada markafoni içn sağol bakıcam hemen :12:

buldum gibi bide aşka göstercem bakalım begenirse alcamm:16:

Se merabaa ben de 2013 yazinda evlenmeyi dusunuyorum sevgilimle konustuk babamla konustum ama annemle daha konusma cesareti gosteremedim kizlar:) benim ailemde anne babadan daha sert daha kurallidir hehh

Se merabaa ben de 2013 yazinda evlenmeyi dusunuyorum sevgilimle konustuk babamla konustum ama annemle daha konusma cesareti gosteremedim kizlar:) benim ailemde anne babadan daha sert daha kurallidir hehh

Allah tamamına erdirsin canım şimdden :) herkes önce anneye söyler babadan çekinir sizde durum farklı olmuş:17:

Back