• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 yazında evlenmeyi düşünenler, güzel fikirleri olanlar buyrun paylaşıma:))

Sizde baba neyse bende anne o iste:)) tavsiye verebilir misin caba daha erken derse ne diyecegimmm:)

canım önemli olan yaş değil senin davranışın,hayata bakışın eğer sen olgunsan ailende mutlaka destek verir.annene söyledikten sonra sevgilinde ciddi oldugunuzu ispatlarsan zaten karşı çıkmaz aileler için resmiyet herzaman önceliklidir:9:

canım önemli olan yaş değil senin davranışın,hayata bakışın eğer sen olgunsan ailende mutlaka destek verir.annene söyledikten sonra sevgilinde ciddi oldugunuzu ispatlarsan zaten karşı çıkmaz aileler için resmiyet herzaman önceliklidir:9:

İcime su serptin tesekkur ederim :))

hiç takma kafana babanın desteğini al tam taarruz anneye:1:

Eheheh ya iste yalniz ben daha okuyorum ::) babam olur diyor kendisi de evlendikten sonra okumus da annem mezun ol once diye tutturusa nasil ikna edecegim :) biz kesin kararimizi verdik iyice dusunduk tasindik bir karar aldik da annem iste nasil ikna ederim :)

Eheheh ya iste yalniz ben daha okuyorum ::) babam olur diyor kendisi de evlendikten sonra okumus da annem mezun ol once diye tutturusa nasil ikna edecegim :) biz kesin kararimizi verdik iyice dusunduk tasindik bir karar aldik da annem iste nasil ikna ederim :)

canım valla bu konuda bende annenle hemfikirim galiba:17: çünkü bende okulumu bitirip işimi elime alıp öle evlenmeye karar verdim kadın dediğin kendi ayağı üzerinde durmalı bence...

hayata geç kalmak istemiyorum ben bu adamla yaşlanıcam oyüzden 1 sene sonra yada önce fark etmez dersin okulunuda bitireceğine söz verirsin olur biter:46:

Evet okulumu kesinlikle bitircegim cunku istedigim bolumde okuyorum su an 2.siniftayim ve iyi gidiyor durumum iyi yani oyle de devam eder iste anneme babamin kiziyim ben yapari filan derim artik :) Hayata gec kalmak istemiyorum hayatimin askini bulmusken beklemesi cok zor anne filan derim artik ayyy heyecannn :)

Evet okulumu kesinlikle bitircegim cunku istedigim bolumde okuyorum su an 2.siniftayim ve iyi gidiyor durumum iyi yani oyle de devam eder iste anneme babamin kiziyim ben yapari filan derim artik :) Hayata gec kalmak istemiyorum hayatimin askini bulmusken beklemesi cok zor anne filan derim artik ayyy heyecannn :)

heyecan yapma annenle konuşurken dik dur kararlı oldugunu anlasın şimdiden kolay gelsin umarım hayırlısı olur canım

günaydın kızlarr:16:
berceste hoşgeldin. Allah tamamına erdirsin.tatım bende babama söyleyebilme telaşlarındayım ama cesaret edemiyorum malesef:18:

günaydınnnnn

söyleme telaşında olan gelincikler söyleyin gitsin, korkunun ecele faydası yok :27:
şaka bi yana en büyük adımı atmış olacaksınız
cesareti toplayıp söyleyin canlarım benim :16:

Back