• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 yazında evlenmeyi düşünenler, güzel fikirleri olanlar buyrun paylaşıma:))

aminn askerlik var evet :( aslında askerliği evlendikten 2-3 sene sonra yapar öyle hallederiz diyoduk ama babam askerlik yapmadan gelecekse hiç zahmet etmesin gelmesin dedi :/

cnm evlenmeden önce yapsin askerligini sizin icin daha iyi olur evlendikten sonra cok zor oluyormus diyor yasayanlar :26:

saolasın canım benim
evde ya o nedenle kısa elbiseler daha bi uygun gibi geliyo bana
sen de kısa bişey düşünebilirsin
sizin belli mi ne zaman gelecekleri falan?

aileler öyle düşünüyo canım, askerliğini yapıp gelsin diye bakıyolar
uzun dönem olacak sizin heralde
kısa olsa 5 ay sabrederdiniz ve sen de 2013e yetişirdin ne güzel
olsun daha yaşın da küçük hem senin

bende kisa elbise düsünüyorum cnm eylülde gelickler ama daha tarih belli degil

ev icin güzel bir kiyafet cnm :46: ben nasil bisey giysem acaba?

ooo cokmus ama beni gecemedinn :52: biz 7 senedir cikiyoruz

saolasın canım benim
evde ya o nedenle kısa elbiseler daha bi uygun gibi geliyo bana
sen de kısa bişey düşünebilirsin
sizin belli mi ne zaman gelecekleri falan?

aminn askerlik var evet :( aslında askerliği evlendikten 2-3 sene sonra yapar öyle hallederiz diyoduk ama babam askerlik yapmadan gelecekse hiç zahmet etmesin gelmesin dedi :/

cnm evlenmeden önce yapsin askerligini sizin icin daha iyi olur evlendikten sonra cok zor oluyormus diyor yasayanlar :26:

Evet hem burda yazılanlar etkili oldu hemde babamın öyle deyişi. onun lafı üzerine ne diyebilirim ki. sonradan üzüldüğümde babamın yanımda olmasını isterim bak ben demiştim sana diyerek karşımda değil.
o yüzden çalışıp çeyiz düzüp bekliyorum bende işte :)

Evet hem burda yazılanlar etkili oldu hemde babamın öyle deyişi. onun lafı üzerine ne diyebilirim ki. sonradan üzüldüğümde babamın yanımda olmasını isterim bak ben demiştim sana diyerek karşımda değil.

aynen öyle canim hem rahat rahat ceyizini dizersin ilerde sorun olmaz

kısa dönem yapacak uzuna hiç dayanamam açıköğretimin bitmesini bekliyoruz

Çok bile oturdum pc başında öğle tatili biteli 20dk oldu :) 1 saatlik işim var laboratuvara çıkmam gerek (kimya fabrikasında çalışıyorum.) işler bitince buralarda olusanız yine ses ederim size :)
hadi size iyi sohbetler çok memnun oldummm...

doğru bir karar vermişsin.ailenin yanında olması çok önemli.hem dediğin gibi rahat rahat hazırlıklarını yaparsın sende.askerden sonrada hemen yaparsınız nişanı falan

Çok bile oturdum pc başında öğle tatili biteli 20dk oldu :) 1 saatlik işim var laboratuvara çıkmam gerek (kimya fabrikasında çalışıyorum.) işler bitince buralarda olusanız yine ses ederim size :)
hadi size iyi sohbetler çok memnun oldummm...

biz de memnun olduk canımmm
gel ara ara, arayı soğutma :16:

hoşgeldinnnnn
nasılsınn canım?

Back