2013 yazında evlenmeyi düşünenler, güzel fikirleri olanlar buyrun paylaşıma:))

ne kaynatıyosunuz bakalım gelincikleeerrr:))) ay işler çok yoğun nefes almak için bir bakayım kızlarıma dedim

hoşbuldukk büşracımm iyiyim tatlım sen nasılsın? evet yoğun maleseff ve ben çoook sıkıldımmmmmmmmm akşama konsere gidicem kendimi öyle teselli ediyorum

bende iyiyim canım nette ayakkabı bakıyorum ama bulamadım hala konser kimin bizim içinde eğlen olurmu

bende iyiyim canım nette ayakkabı bakıyorum ama bulamadım hala konser kimin bizim içinde eğlen olurmu

ne için ayakkabı bakıyorsun canım? emre aydın konseri.benim annem hemşire kuzum 12 mayıs hemşireler günüydü o yüzden hemşireler için her sene eğlence düzenliyorlar bu senede divan otelde konser olacak.beraber gitcez bizde

tadını çıkar kuzum şimdiden iyi eğlencler anneciğinle sana yaa aşkımın kuzeninin düğünü var haziranda elbisemi aldım ama hala uygun ayakkabı bulamadım

bu arada gelincikler markafonide my dream de nişan sandıkları indirimde ihtiyacı olan bakabilir bence

şuan bir kararla konsere gitmekten vazgeçtik ama yinede sağol büşracım :)) inşallah bulursun canım yaa kesin bulursun hatta o kadar çok çeşit var kii buarada markafoni içn sağol bakıcam hemen

şuan bir kararla konsere gitmekten vazgeçtik ama yinede sağol büşracım :)) inşallah bulursun canım yaa kesin bulursun hatta o kadar çok çeşit var kii buarada markafoni içn sağol bakıcam hemen

buldum gibi bide aşka göstercem bakalım begenirse alcamm

Se merabaa ben de 2013 yazinda evlenmeyi dusunuyorum sevgilimle konustuk babamla konustum ama annemle daha konusma cesareti gosteremedim kizlar:) benim ailemde anne babadan daha sert daha kurallidir hehh

Se merabaa ben de 2013 yazinda evlenmeyi dusunuyorum sevgilimle konustuk babamla konustum ama annemle daha konusma cesareti gosteremedim kizlar:) benim ailemde anne babadan daha sert daha kurallidir hehh

Allah tamamına erdirsin canım şimdden :) herkes önce anneye söyler babadan çekinir sizde durum farklı olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…