2013 yazında evlenmeyi düşünenler, güzel fikirleri olanlar buyrun paylaşıma:))

öp bakalim daha kim trakyali? demek seneye en cok dügün trakya da olucak

diğer topikten kızlar var canım, pelin var mesela o malkaralı ama keşanda yaşıyo
sonra nazlı var o da şuan yeniçiftlikteymiş falan
trakya düğünleri de pek bi güzel olur ama

aldım canımcım
yeşil bi elbise, tek askılı, askısında gül detaı var
kısa aldım, hatta biraz fazla kısa bile olabiler

bende trakyalıyımmmm hemşerilerime bir selam vereyim dedim :) ama düğün müğün yok görünürde 2-3 sene sonra anca off off
hosgeldin cnm üzülme dedigin 2-3 sene hemen kapiya dayanir
hangi sehirdensin cnm?

oh ne güzelll ya yalniz degilmisim evet cok güzel oluyor yaaa herkes göbek atiyor bende zaten oynamayi cok severim

ay evet trakya düğünü videosu izlemiştim bi tane çok hoşuma gittiii kızancıklar
aaaa özgecimmm hiç söylemiyosundaa nıt nıt nıt heyecanlan bekliyorum elbiseni kuşum

aaa memnun oldum adaşım/hemşerim :119: edirneliyim ben
ne çok imreniyorum böyle düğün tarihi belli olanlara yaa darısı başımaa :)
amin cnm insallah nezamandir cikiyorsunuz? yasin kac?

Edirneliyim sevdiceğim Kırklareli Vizeli
İstanbuldayım ama :)

benimkide kirklarelili ayni yere gelin gidicez demek

aaa memnun oldum adaşım/hemşerim :119: edirneliyim ben
ne çok imreniyorum böyle düğün tarihi belli olanlara yaa darısı başımaa :)

hoşgeldin yeni özgee:) sıkma canını benimde daha belli değil malesef 2013 sadece tahmini bir tarih. çok sabrettim bugünlere gelebilmek için

ay evet trakya düğünü videosu izlemiştim bi tane çok hoşuma gittiii kızancıklar
aaaa özgecimmm hiç söylemiyosundaa nıt nıt nıt heyecanlan bekliyorum elbiseni kuşum

aa kuzucum dedim ya biz nişan zımbırtılarının hepsini hallettik diye, hem onun kıyafet hem benimki hepiciği halloldu
dur netten bulabilirsem yollayayım resmini, herryden aldım çünkü

aa kuzucum dedim ya biz nişan zımbırtılarının hepsini hallettik diye, hem onun kıyafet hem benimki hepiciği halloldu
dur netten bulabilirsem yollayayım resmini, herryden aldım çünkü

kusura bakma kuzum ya haturladım şimdi.resim paylaşmadın yaa ondan dedimm canımm böylede çevirebilirim lafıı

amin cnm insallah nezamandir cikiyorsunuz? yasin kac?

benimkide kirklarelili ayni yere gelin gidicez demek

10 mayıs 2009dan beri çıkıyoruz 2 hafta önce 3 senemiz doldu. 22 yaşındayım :) sizde durum nedir? kaç zaman oldu yaşın kaç? :)

hoşgeldin yeni özgee:) sıkma canını benimde daha belli değil malesef 2013 sadece tahmini bir tarih. çok sabrettim bugünlere gelebilmek için

hoşbuldukkk :) ahh ahh bende sabrediyorumda bakalım kısmet ne zaman :)

canım benim darısı başına
okul, askerlik vs mi var 2-3 yıl demişsin ya?

aminn askerlik var evet aslında askerliği evlendikten 2-3 sene sonra yapar öyle hallederiz diyoduk ama babam askerlik yapmadan gelecekse hiç zahmet etmesin gelmesin dedi :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…