2013 yazında evlenmeyi düşünenler, güzel fikirleri olanlar buyrun paylaşıma:))

cnm ben daha erken buluyorum salon isini eylülde nisan yaptiktan sonra tam 10 ayimiz var tutmak icin sence gec mi kaliriz ozaman?

gec sayılmaz bence canım...

ben de o aralarda tutmus olucam 10.5 ay falan kalmıs olcak dugune arastırmalar temmuz sonuna kdr devam ederse

dugun hazırlık takvimlerinde mekan icin

12-8 ay diyor

1 Yıl kala arastırmaya baslamak ve en gec 8 ay kala mekan konusunu kapatmıs olmak gerekiomus... eger istedigim tarih olsun diosan bu yıllarda ramazan yaza denk geldigi ve araya ramazan girdigi için 8 ay cok gec tabi bence eylüle kalabilirz aksi takdirde iyi bi mekan olsun dersek

o yuzden nişandan hemen sonra tutabilirsiniz bence ama daha geciktirmemek gerek sanırım

buarada aldıklarımı gösteriyimmm
bunu bugün aldım(westwing)aşkıma seçtirdim ben yine pembişli beğenmiştim ama o bunu istedi

bunlarıda geçen gün aldım beklemedeyimm paylaşmıştım gerçi ama olsunn (markafoni)

bunlarıda önceden almıştım bugün geliyorrr kargosuu çok mutluyumm(westwing)

bunlarıda limangodan almıştımm

ezgicaaaaaaaaaaaaannn ne cicileeer güle güle kullannnnn

bomba gibi gidiyorsun ceyiz gorunce mutlu oluorum

bebişkomm benim sekerim azcık yuksek cıkmıstı da 107 civarı şimdi ne yicemi sasırıyorum o yuzden dr. dikkat et demişti ben de şimdi gidip beslenme programı alıcam

cunku herseyden kesersem kilo veriyorum bu sefer zaten zayıfım... kilo vermeden dikkat nası edicem onu ogrenicem inşallah :44:

kuzum geçmiş olsun,dikkat et kendine

sağolunn bebişlerimm benimmm daha iyileri sizin olsun
çağlacımmm aman dikkat et kuzum şimdiden önlemini almakla iyi yapıyosun canım.git bakalım bi ne diyecek dr amca

sağol tatlımm.nerelerdesin yaa bu topiğin gelincikleri yok olmaya başladıı

canım doktor kontrollerim vardı onları tamamladım,iş görüşmesine gittim falan bi kaç gündür yoğun geçti başka kim kayıp hayırdır

canım doktor kontrollerim vardı onları tamamladım,iş görüşmesine gittim falan bi kaç gündür yoğun geçti başka kim kayıp hayırdır

umarım sonuçlar iyidir canım hem doktor hem iş görüşme sonuçların güzel olur inşallahhh ben çıkıyorum büşracım eve gidince girerim belki öptüm seni

umarım sonuçlar iyidir canım hem doktor hem iş görüşme sonuçların güzel olur inşallahhh ben çıkıyorum büşracım eve gidince girerim belki öptüm seni

sonuçlarım iyi çıktı canım çok şükr bu arada kandilin mübarek olsun görüşmk üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…