2013 yazında evlenmeyi düşünenler, güzel fikirleri olanlar buyrun paylaşıma:))

Herkes mesgul galiba :26:herkese kolay gelsin ben kuafore gider gelincikler gelince gorusmek uzere

Ohh güle güle kullanın cicileriniziii

çeyizciklerin de pek güzeller canımcımm aşkla kullanınn

sağol canımm.aşk dolu şeyler aldım zaten hep kalpli kek kalıbımla aşk pastası yapıp aşk tepsime koyup aşkıma yediricem tam aşk böcüü oldm yaaa
kpss çalışıyodun dimi kuzum sen şuan bi yerde çalışıyomusun peki?

selam hoşgeldinnn.buyur gel tabikii sen neredensin gelincik tanıtırmısın kendini

selam , olmamı buyur gelll canımm

çok sağolun kızlar

hepinşz İstanbulmuşsunuz galiba ama ben Ankara'danım ama benim biricik İstanbul'dan
22 yaşındayım,30 Haziran'da sözleniyoruz nasipse
2.5 yıldır birlikteyiz
2013 te ramazan bayramını müteakiben düğün düşünüyoruz nasipse
burada sizinle geçireyim istiyorum bende 1 yılımı inşAllah tabii

Allah tamamına erdirsin canım... onumuzdeki sene agustosda oluyor sanırım bayram

agustos gelini olcaksın o zamn

evet tatlım seneye Ağustos gibi galiba,bende ona bakacaktım tarih olarak :18:

valla hiçbirşeyim de yok bilmiyorum nasıl olacak

daha vakit var canım yaaa halolur yavas yavas ceyizlerini almaya baslasan, bahardada esyalara baksanız hayli hayli yetisir

o gunler bi gelsin de off off

daha vakit var canım yaaa halolur yavas yavas ceyizlerini almaya baslasan, bahardada esyalara baksanız hayli hayli yetisir

o gunler bi gelsin de off off

sen niye içlisin bakiim böle
inşAllah yetişir,sadece bi tuzluğumuz bide sahanımız var onuda biricik aldı zaten

sizi uzaktan takip ediyorum da sürekli maşAllahınız var,çeyizler havada uçuşuyooo
bende anca oturayım

zaman bana durdu sanki bu konuda gecmek bilmiyo dugun gunu gelmezmiş gibi geliyo da ondan canım

ceyiz olayına bir daldın mı birdaha cıkamazsın zaten hele bi tam anlamıyla baslaaa bize de ilk tuzlugumuzu almıstı askım

ceyiz almak cok eglenceli hem bisekilde vakit geciyooo kuzum ya en kısa zamanda sen de katılmalısın bu kervana

Ayyy inşAllah öyle olur yaaa zaten evimiz için birşeyler almak nasıl bi heyecandır kimbilir

söz için çamaşır felan aldık da dün mutluluktan uçtum resmen
yeniden aşık olduuummmm

bir yıldan da fazla benim ama sanki çok çabuk geçecekmiş gibi

canım bohçaçıya gideceğiz de annemle,ben kaçayım izninleee

muhabbetin için,benide kabul ettiğin için çok teşekkürler

görüşürüz yine,uzun uzun

Tabii kii özel bir düğün,nişan fotoğraf çekimi yaptırmanızı şiddetle tavsiye ederim. artık normal klasik fotoğrafçılarda çekim kalmadı.

gaydirigubbak hayırlı olsunn şimdiden.nasıl gidiyor söz hazırlıkları? aramıza hoşgeldin gel canım hep beraber gün sayıyoruz mutlu günler gelsin diye dua ediyoruz hep birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…