• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 yazında evlenmeyi düşünenler, güzel fikirleri olanlar buyrun paylaşıma:))

ohh maşallahh çok az kaldıı yağmurcumm
öbür topikten kopyalayıp buraya yazıyorumm:)))
tüm gelincikler hepimizin Atatürk'ü Anma ,Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun:72:. Ayrıca babişimin doğum günüsüüüü bugünnnn :emir_bebek:
umarım hepiniz iyisinizdir gelincikler. ben fazla aranızda olamıycam bugün regl oldum sancım var kendime gelincede aşkımla buluşcam inşallah. yarında bütün gün yokum sabahtan kpds'ye gircem (niye giriyorsam bu sınava onuda bilmiyorum.ösymyi zengin ediyorum boş boş para yatırarak).sonra aşkımlayım gün boyu akşamda onun arkadaşının düğününe gitcez. bugün iyice dinlenip kendime gelmeliyim.hepinize güzel bir haftasonu diliyorummmmm:3:

Kızlar herkese iyi bayramlar :72::72:

Bugün şafağımız 3 :52::46:

Sevdiceğimle kamerada konuştum bugün çok özlemişim
:69:

ohh azıcık kaldıııı :21:

ohh maşallahh çok az kaldıı yağmurcumm
öbür topikten kopyalayıp buraya yazıyorumm:)))
tüm gelincikler hepimizin Atatürk'ü Anma ,Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun:72:. Ayrıca babişimin doğum günüsüüüü bugünnnn :emir_bebek:
umarım hepiniz iyisinizdir gelincikler. ben fazla aranızda olamıycam bugün regl oldum sancım var kendime gelincede aşkımla buluşcam inşallah. yarında bütün gün yokum sabahtan kpds'ye gircem (niye giriyorsam bu sınava onuda bilmiyorum.ösymyi zengin ediyorum boş boş para yatırarak).sonra aşkımlayım gün boyu akşamda onun arkadaşının düğününe gitcez. bugün iyice dinlenip kendime gelmeliyim.hepinize güzel bir haftasonu diliyorummmmm:3:

Bebişinin doğum günü kutlu olsun o zamannn :119: geçmiş olsun canımm. bugün dinlen iyice aşkınla güzelce vakit geçirrr :69: sınavda da başarılarrrr :1:

$Adsızgdfh.jpg
kızlar çok sevdiğim gelinlik modeli sizinle paylaşmak istedim deee:17:
:emir_bebek:

ohh azıcık kaldıııı :21:

Bebişinin doğum günü kutlu olsun o zamannn :119: geçmiş olsun canımm. bugün dinlen iyice aşkınla güzelce vakit geçirrr :69: sınavda da başarılarrrr :1:

sağol canımm.çıkamadım ama evden geçmiyor bu ağrııııııııııı:14:
Eki Görüntüle 422623
kızlar çok sevdiğim gelinlik modeli sizinle paylaşmak istedim deee:17:
:emir_bebek:

yağmurcumm çooook güzelllll...benimde hayalimde böyle uzun kuyruklu bir gelinlik var bayılıyorum bu modellere

iyiyim canım sağol.haftasonu bende çok giremedim 5dkcık girip okuyup çıkıyordum:1: buarada yağmurla senden albüm bekliyorummmm

iyiyim canım sağol.haftasonu bende çok giremedim 5dkcık girip okuyup çıkıyordum:1: buarada yağmurla senden albüm bekliyorummmm

canım bi fırsat bulsam bide siteyi tam keşfedebilsem yapıcam albüm nişan resimlerimi,bohçamı paylaşcam sizinle :17:

Back