2013 yazında evlenmeyi düşünenler, güzel fikirleri olanlar buyrun paylaşıma:))

ne demek biz burda fikirlerimizi,anılarımızı,hayllerimi,sıkıntılarımızı paylaşıyoruz, herkese açıktır kapımız, hoşgeldin:)

bir yağmurumuz daha var burda canım ayrıca ne rahatsızlığı hoşgeldin iyi ki geldin

ne demek biz burda fikirlerimizi,anılarımızı,hayllerimi,sıkıntılarımızı paylaşıyoruz, herkese açıktır kapımız, hoşgeldin:)

yazın düşünürdük ama malesef düşünemiyoruz canlar yani kısmet daha belli değil yaa
sağolun kuzular sizide bizim topikte görmek isteriz 2013 gelincikleri olarak..
ayrıca çeyiz topiğime buyrun
batan geminin malları orda
leefbeef memnun oldum sen yenisin galiba

Son düzenleme:
allahım duy sesimizi sevgilelirimiz gelsin artık bitsin hasret

amiiiiiiiiiiin yagmurcummmm bitsin hasreeeeeeeeeeeeetler artıkkkkk inşallaaaaaah

2013 gelsin bizim yılımız gelsiinnn

yağmura katılıyorum çağlammm sizin kavuşmalarınız güzel olur benim avatarımdaki gibi sımsıkı sarılırsınız birbirinize, falan filan

ezgimm kuzuuuumm eynen ole oluyoruz zaten hatta bazen benimki beni kucagına alıp kosturuyo sokagın sonuna kadar... elimden gelse bagıra bagıra kosarım ona gorunce ozlediiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm diye

bende memnun oldum siteyi takip ediyodum fakat üye olmamıştım :)
senin topiklerede uğrarız fikir alırız tabii :)

ahhh kızlar ahhhh hasretim kabardı iyice 6 gün sonra havaalanında aşk filmi çekicez bizde sanırım :))))

hmmm...bencede bu topiği kapatın bizimkine gelin bence daha çoğalalım daha güzel dimi çağlam yaz kış farketmez bizde 2013 gelinciki olalımda

yaz gelinlerinin düşleri hayyalleri biraz daha farklı oluyor ama sonuçta dediğin gibi hepimiz 2013 gelini olucaz allah kısmet ederse, amaç çoğunlukları azaltmak, hedefleri bütünlemek yoksa topikleri bölmek gibi bi beklentimiz yok:)

burda herkes hemen hemen aynı zamanlarda aynı hazırlıkları yapıcak yagmurcum...

genel topikte herkesin dugun zamanları farklı, vakit yaklasınca biz son hazırlıklardan bahsederken bazıları daha yeni gelinlik bakmaya baslıcak mesela belki de...

o yuzden orada konu bolunebilir suan hissetmiyoruz ama zaman yaklastıkca cok daha hızlı akıcak sayfalar ve arada kaynıcak belki yazdıklarımız genelde

daha dur bu ne ki 2013 yılına bi girelim aylara gore bile topik acıcaklar... haziran gelinleri, mayıs, eylül ekim diye... hazırlıklı ol yani

aynı tarihlerde evlenenlerde ayrı bi yerde toplanmak isteyebiliyo

çağlacık ne güzel anlattın ağzına sağlık:)

aslında evet doğru ben öyle söyledim hani hepimiz kardeşiz ayrı kalmayalım diye
evet hissetmediğim için olabilir haklısın kızlar bende arada aranıza uğrarım o zaman ne diyeyim hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…