hosbulduk cnmmmhoşgeldin canım haddimizemi buyur gel tabiki
eveeet hatırlıyorum ben de seni canımm
nasılsın hazırlıklar ne asamada nası gidio? dugun tarihi konusunda bir gelişme var mı anlatsanaa
o hiç belli olmaz işte
hele bi istenmeye gelinsin ancak ondan sonra belli olur... daha ne sular akacak o koprunun altından sen de hemen kabullenme evrene o mesajı gonderme bakim
sen benim için mayıs gelinisin mayıs da yaz ayı sayılır
ezgicimm hadi yaa cok uzuldummnetten baksan bişeyler
hosbulduk cnmmm
nasilsiniz bakalim herkes nisanlimi burada ?
kuzu durumlar ayni daha ailemi yeni ikna ettim9. ayda söz nisan olucak
hoşgeldin prensess nasılsın?
ay evet tutamıyorlar çenelerini.yok canım ya 22 yaşındayım. sen?
çağlammmm alamadım yaaaabulamadım hiç güzel bişey
o hiç belli olmaz işte
hele bi istenmeye gelinsin ancak ondan sonra belli olur... daha ne sular akacak o koprunun altından sen de hemen kabullenme evrene o mesajı gonderme bakim
sen benim için mayıs gelinisin mayıs da yaz ayı sayılır
ezgicimm hadi yaa cok uzuldummnetten baksan bişeyler
yok canım herkes nişanlı değil ama kısmetse herkes evlilik yolunda sana şimdiden mutluluklar ama işin zor aşamalarından birini geçmişisn ailenin desteğini almışsın artık yalnız değil birlikte yol alıyor olmak daha güzel olacak emin ol ki
ezgi güldürdün beniiii, 'yabancı değil sonra da alırım'
sagol tatlim amin cümlemizebende nişanlı değilim canım ve ne zaman olcak bilmiyorum :44:
sana şimdiden hayırlı olsun. ne güzel başlamışsın tatlı telaşlara
buarada ben 22 yaşındayım
peki takibe alıyorum konuyu
baksamda yetişmez ki kuzucumyıldönümü ya özel farklı bişey olsun istedim işine yaramasından çok anlamlı olsun istedim zaten sürekli birşeyler alıyoruz birbirimize.neyse yabancı değil sonrada alırım
bunu duyduguma sevindim cnm
evet daha güzel oluyor eskiden annemle birsey konusamazken simdi nisanla ilgili korkmadan konusabiliyorum
kac yasindasin sen cnm yada genel olarak sorayim en iyisi
sagol tatlim amin cümlemize
seninde mi ailenle sorunun var cnm yoksa istemiyormusunuz daha nisanlanmak?
memnun oldum bende 22 yasindayim
amin canım. istemez olur muyum hiiiççç...hele aşkım benden hevesli.bizim tek sorun babamla konuşamamış olmam. cesaret edemiyorum:18:
amin canım. istemez olur muyum hiiiççç...hele aşkım benden hevesli.bizim tek sorun babamla konuşamamış olmam. cesaret edemiyorum:18:
ezgicim, benden sana tavsiye: babana aç konuyu, hemen ardından sevgilin ve ailesi tanışmaya gelsin.. aman şimdiden söyliyim 5 ay sonra gelirler demeee..
uzadıkça sakıza dönüyo çünkü..
insanın babasıyla konuşması en zor aşamalardan biri ama baba destek verincede herşey daha güzelleşiyor umarım senin içinde öyle olur ama erteledikçe zaman uzuyor cesaretini toplayıp bir an önce konuşmalısın bence
haklısınız kızlar.bugüne kadar hep okulum bitsin,işim olsun diye bekledim herşey hazır.tam konuşacaktım babamın rahatsızlığı ortaya çıktı.kaç aydır onunla uğraşıyorduk. o kadar kötü günlerdi ki kendimi düşüncek halde değildim. şimdi şükürler olsun herşey yoluna girdi. babam biraz daha toparlasın kendini konuşucam. konuştuktan sonra uzayacağını sanmıyorum (yani inşallah uzamaz) çünkü babam dışında bütün ailem biliyor ve tanıştılar. Sağolun destekleriniz içino kadar çok istiyorum ki o günlerin gelmesini...ahh ahh
baban için geçmiş olsun canım Allah uzun ömür versin mutlu günleri hep birlikte yaşayın inş.
amiinnn canımm inşallah. Allah hepimize mutlu günleri sevdiklerimizle birlikte yaşamayı nasip etsin inşallah
hayirlisi olsun cnm rabbim bir yastikta kocatsin25 yaşındayım canım nişanlıyım kısmetse 2013 mayıs yada haziran geliniyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?