2013 yazında evlenmeyi düşünenler, güzel fikirleri olanlar buyrun paylaşıma:))

peki takibe alıyorum konuyu

hosbulduk cnmmm
nasilsiniz bakalim herkes nisanlimi burada ?

kuzu durumlar ayni daha ailemi yeni ikna ettim 9. ayda söz nisan olucak

yok canım herkes nişanlı değil ama kısmetse herkes evlilik yolunda sana şimdiden mutluluklar ama işin zor aşamalarından birini geçmişisn ailenin desteğini almışsın artık yalnız değil birlikte yol alıyor olmak daha güzel olacak emin ol ki

baksamda yetişmez ki kuzucum yıldönümü ya özel farklı bişey olsun istedim işine yaramasından çok anlamlı olsun istedim zaten sürekli birşeyler alıyoruz birbirimize.neyse yabancı değil sonrada alırım

bunu duyduguma sevindim cnm

evet daha güzel oluyor eskiden annemle birsey konusamazken simdi nisanla ilgili korkmadan konusabiliyorum

kac yasindasin sen cnm yada genel olarak sorayim en iyisi

bende nişanlı değilim canım ve ne zaman olcak bilmiyorum :44:
sana şimdiden hayırlı olsun. ne güzel başlamışsın tatlı telaşlara
buarada ben 22 yaşındayım

bende nişanlı değilim canım ve ne zaman olcak bilmiyorum :44:
sana şimdiden hayırlı olsun. ne güzel başlamışsın tatlı telaşlara
buarada ben 22 yaşındayım
sagol tatlim amin cümlemize
seninde mi ailenle sorunun var cnm yoksa istemiyormusunuz daha nisanlanmak?

memnun oldum bende 22 yasindayim

peki takibe alıyorum konuyu

aferiiin kuzumaaaaaaaaaaa şöle işteee umut etmekten vazgecmek yok mayıs senin için özel bi tarih hayırlıysa da o olacak kuzum

ay buna cok guldum cunku ben de bole yapabiliorummm yaa yabancı değil sonra alırım seklinde yaptım bi iki kere öle

prensescim bencede harika olmus destegi alman gerisi de su gibi gelir inşallah... ben de 9. ay da nişanlanmıştım... ikimize de ugur getirir umarım

bunu duyduguma sevindim cnm

evet daha güzel oluyor eskiden annemle birsey konusamazken simdi nisanla ilgili korkmadan konusabiliyorum

kac yasindasin sen cnm yada genel olarak sorayim en iyisi

25 yaşındayım canım nişanlıyım kısmetse 2013 mayıs yada haziran geliniyim

sagol tatlim amin cümlemize
seninde mi ailenle sorunun var cnm yoksa istemiyormusunuz daha nisanlanmak?

memnun oldum bende 22 yasindayim

amin canım. istemez olur muyum hiiiççç...hele aşkım benden hevesli.bizim tek sorun babamla konuşamamış olmam. cesaret edemiyorum:18:

amin canım. istemez olur muyum hiiiççç...hele aşkım benden hevesli.bizim tek sorun babamla konuşamamış olmam. cesaret edemiyorum:18:

ezgicim, benden sana tavsiye: babana aç konuyu, hemen ardından sevgilin ve ailesi tanışmaya gelsin.. aman şimdiden söyliyim 5 ay sonra gelirler demeee..
uzadıkça sakıza dönüyo çünkü..

insanın babasıyla konuşması en zor aşamalardan biri ama baba destek verincede herşey daha güzelleşiyor umarım senin içinde öyle olur ama erteledikçe zaman uzuyor cesaretini toplayıp bir an önce konuşmalısın bence

ezgicim, benden sana tavsiye: babana aç konuyu, hemen ardından sevgilin ve ailesi tanışmaya gelsin.. aman şimdiden söyliyim 5 ay sonra gelirler demeee..
uzadıkça sakıza dönüyo çünkü..

haklısınız kızlar.bugüne kadar hep okulum bitsin,işim olsun diye bekledim herşey hazır.tam konuşacaktım babamın rahatsızlığı ortaya çıktı.kaç aydır onunla uğraşıyorduk. o kadar kötü günlerdi ki kendimi düşüncek halde değildim. şimdi şükürler olsun herşey yoluna girdi. babam biraz daha toparlasın kendini konuşucam. konuştuktan sonra uzayacağını sanmıyorum (yani inşallah uzamaz) çünkü babam dışında bütün ailem biliyor ve tanıştılar. Sağolun destekleriniz için o kadar çok istiyorum ki o günlerin gelmesini...ahh ahh

baban için geçmiş olsun canım Allah uzun ömür versin mutlu günleri hep birlikte yaşayın inş.

amiinnn canımm inşallah. Allah hepimize mutlu günleri sevdiklerimizle birlikte yaşamayı nasip etsin inşallah

amin canım..sen şimdiden çeyiz hazırlıklarına başla çünkü okadar çok şey çıkıyorki sürekli bişeyler seçmekten yoruluyosun

25 yaşındayım canım nişanlıyım kısmetse 2013 mayıs yada haziran geliniyim
hayirlisi olsun cnm rabbim bir yastikta kocatsin
bende daha belli degil dügün ama seneye olucagi kesin

anliyorum seni cnm babalarla konusmak zor oluyor malesef.

anneler neden konusmuyorsa anlam veremiyorum

benimde annem diyor bana git babanla nisan meselesini konus ee nasil konusucak ki utaniyorum babamla bu tür meseleleri konusmaya
utanmayi birak korku daha cok basiyor.

ama bende sana bir tavsiye cnm bütün cesaretini topla ve babana kararli oldugunu göster zaten konusmaya basladinmi gerisi kendiliginden geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…