2013 yazında evlenmeyi düşünenler, güzel fikirleri olanlar buyrun paylaşıma:))

çok çok geçmiş olsun , yağmurlu havalarda tetikliyor sanırım ,

tşkler canım valla yağmur çamurmu anlamadım bişeyler tetikliyo ama doktorlarda çözemedi henüz bugün yine bir seri tahlil yaptılar bakalım sonuçlara göre artık:18:

Rabbim şifa versinn canımm
aranızda benim gibi ablasından önce evlenmeye çalışan varmı

benim ki evli

benim ablam yokta , askerin abisi var ve üst üste düğün yapılacak yarış yapıyoruz anlaşılan..

boşver canım erkek tarafının işi biraz daha kolay onlar için zorluk sadece maddi boyutta kız işi daha zor abi kardeş daha kolay arak arkaya evlenmek şimdiden ikinizede mutluluklar

boşver canım erkek tarafının işi biraz daha kolay onlar için zorluk sadece maddi boyutta kız işi daha zor abi kardeş daha kolay arak arkaya evlenmek şimdiden ikinizede mutluluklar

sağol canım.. öle diyosunda onlar önden evlenince bizimki uzuyo masraflar kısılmaya çalışıyo dadadaaaaa...... böyle gidiyo :)

Amin canımm...
sen çok şanslısın yalnız her gelen giden laf sölemiyodur bana olduğu gibi '' acelenmi vardı ablanı bekleyemedinmi'' cümlesi beni boğdu yani

banada daha erken hayatını yaşa diyorlar sinir oluyorum.bilmiyorlar ki benim hayatım aşkım zaten! benim istediğimde "hayatımı" yaşamak

banada daha erken hayatını yaşa diyorlar sinir oluyorum.bilmiyorlar ki benim hayatım aşkım zaten! benim istediğimde "hayatımı" yaşamak

herkes bir yorum yapmaya bayılıyor zaten yaşın kaç canım çokmu küçüksünki

leefbeef kötü etmemişsin tabiki ! diğer topikte mesaj sayısı fazla diye yeni katılımlar olmayacak mı yani. olur mu hiç, oraya da bekleriz..

çağlaaaaaaaammm ben yaz gelini değiliiim

muhendis geçmiş olsun canımmmm

tşk ederim canım Allah razı olsun

selam kizlaaarr nasilsiniz beni aliyonuzmu araniza bakimm

hoşgeldin prensess nasılsın?

herkes bir yorum yapmaya bayılıyor zaten yaşın kaç canım çokmu küçüksünki

ay evet tutamıyorlar çenelerini.yok canım ya 22 yaşındayım. sen?
prensesss hosgeldin canım aramıza

muhendis geçmiş olsun canımmmm

ezgimmmmmmmm ne aldınnn ne aldııııııııııınnn

çağlammmm alamadım yaaaa bulamadım hiç güzel bişey

leefbeef kötü etmemişsin tabiki ! diğer topikte mesaj sayısı fazla diye yeni katılımlar olmayacak mı yani. olur mu hiç, oraya da bekleriz..

çağlaaaaaaaammm ben yaz gelini değiliiim

o hiç belli olmaz işte

hele bi istenmeye gelinsin ancak ondan sonra belli olur... daha ne sular akacak o koprunun altından sen de hemen kabullenme evrene o mesajı gonderme bakim

sen benim için mayıs gelinisin mayıs da yaz ayı sayılır

ezgicimm hadi yaa cok uzuldumm netten baksan bişeyler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…