2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Selam kizlar aranizda kilo almaya baslayan var mı ben israrla veriyorum su ana kadar 6 kilo verdim bunun bebegime bi zarari olacak diye ödüm kopuyor...su aralar ne yeyip ne içiyorsunuz

Selam kizlar aranizda kilo almaya baslayan var mı ben israrla veriyorum su ana kadar 6 kilo verdim bunun bebegime bi zarari olacak diye ödüm kopuyor...su aralar ne yeyip ne içiyorsunuz

ya siz nasıl ve neden kilo veriyosunuz ben tam 9 kilo aldım 18+2 yim ilk zamanlar düşük tehlikesinden dolayı yedim yattım yedim yattım 6 kilo aldım 3 ayda...simdide 3 kilo aldım 1.5 ayda...ben bu gidişle 20 kiloyu görücem sanırım bende bir anormallik var sanırım...
bebege zararı olacagını pek sanmıyorum peki dr bişey diyormu....ben aynı yediklerimi yiyorum ekstradan bişey yapmıyorum bugün dr meyve bol bol ye dedi balık yada yiyemiyosan ceviz ye dedi bide içebiliyosan süt iç içemiyosan yogurt ye bol bol dedi....
rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin canım....

dr gittim bugün benim hiç sıkıntım bitmiycek galiba buseferde dr plasenta bebegin önünde dedi bu ne demek yaaa....ilerleyen zamanlarda kanama olabilirmiş ve erken dogum riski varmıs....nolcak benim bu halim kızlarrr...
birde idrar yolu enfeksiyonum cıktı ilac verdi bakalım gecekmi antibiyotik falan vermedi insallah gecer....
valla aglamak istiyorum artık mutlu olamıyorum her dr gittiğimde bi sıkıntıyla karsılasıyorum bebegim umarım saglıkla gelir kucagıma...

Canim bende bilmiyorum nasil veriyorum...simdi senin en son düşünmen gereken sey kilo tatlim rabbim bebegine ve sana saglik sihhat versin canim benim

Canım çok mu bulan tınoluyor, iştahın da mı yok yoksa yediğim halde mi alamiyorsun? Eğer yediğim halde alamıyorsan bakılmadıysa TSH yani troidine baktır, gebelikte düşebiliyor ve kilo alamamaya sebep olabiliyormuş. Ben yeni yeni azar azar alıyorum tshım çok düşük çıktı... Nasilsa aliriz inşallah çok almaktansa daha iyi belki de...

Et, balık , süt ürünleri (özellikle kaşar peyniri) yumurta, sebze yemeği, ceviz badem fındık, meyve çeşitleri ve bol su... Bunlar tavsiye edilenler ama benim de çok dikkat ettiğim söylenemez...

Üzüldüm canım ya ister istemez kafanı karıştıran birşey ( duymuştum daha önce daha doğrusu plasentanın rahmin alt tarafında olması gibi birşey duymuştum. Peki değişmeyen birşey miymiş yeri ki ??? Kanama riski olabiliyor ama Allah korusun sık karşılaşılan birşey daha fazla dinlenmek gerekiyor... Bu arada hep ayni doktora mi gidiyorsun sürekli takip eden mi söyledi bunu. Daha önce değil simdi mi ortaya çıkmış? Sonradan olabilen birşey mi ki :26: çok bilgim yok ama rahat olmaya ve dinlenmeye çalış Canim, stresin faydasi yok hoş cidden mümkün değil takmamak bende herşeyi takıyorum... Allah yardımcımız olsun...

15 gündür yoktum umarım herkes iyidir bebişler nasıllar inşallah sağlıklı sıhatli kucağızda görürüz bebidiklerimizi

canım benim pc bozulmuştu giremedim.. iyiyiz çok şükür canım merak etmissin.. tedavi sonucun hakkında bişey demiycem çünkü başlayacağın tedavin süper olacak allahın izniyle dularımdasın..

valla bende böyle bişeyi ilk defa duyuyorum benim bi hastanede bide özelde var bu hastanedeki drum...degişebilirmiş bu haftalarda yukarı cıkmasını bekleriz dedi insallah cıkar ya en cok evhamlıyım galiba 3 gündür gözyaslarımı tutamıyorum kızlar ben 3 ocakta ayrıntılı ultrosyonum cekilecek insallah hayırlısıyla bebegim iyidir saglıklıdır...

Canım stres bebişini daha da olumsuz etkiler kendini iyi yönde telkin etmeye çalış detaylı usgne az kalmış inşallah iyi sonuçlar alırsın da için rahatlar. Bende 31 Aralıkta giricem inşallah aynı evham korku bende de var :18: Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin. Bizim akşam yattık sabaha bebişlerimiz olmadı ki zor elde ettik tabi haliyle daha evhamlı oluyoruz herşeyden anlam çıkartıyoruz, rahat olalim tadını çıkartalım diyoruz ama pek de elimizde değil. Mevlam yardimcımız olsun güzel hayirli haberler paylaşmak üzere Allah'a emanet olalım...

amin arkadasım aminn dediğin gibi zor oldukları bizde cok tedirginiz işte ve bu kucaklarımıza alana kadar öyle devam edicek rabbim kimseyi evladıyla sınamasın....herkez tadını cıkar dogdumu bu günlerini arıycaksın diyolar ama nerde tadını cıkarmak işte kucagımda olsa onu görsem sanki daha iyi oluvercekmiş gibi geliyo rabim yardımcımız olsun arkadasım...insallah iyi haberlerimiz olur bundan sonra...

Selam kizlar bnde bugun hastaneye gidip tarama icin kan verdm sonuclarini persembe alicam insaallah bakalim BPD degerimiz 34 mm cikti doktor iyi dedi insallah kan sonucuda boyle olur..bu arada 15+5i de gorduk allahin izniyle..

Kizlar merhaba 9 aralikta transferim oldu iki embriyo transfer edildi.doktor 12.gunden once test yapma dedi. Yaptirdim 2700cikti..cok yuksek dedi bugun tekrar yapildi..30saat sonra..5000cikti deger. Doktor cok yuksek dedi.carsamba gel usg ile bakicam dedi..olumlu bisry soylemedi ..cok yuksek iki tanrydi demi dedi.carsamba gorusurz dedi..netten baktim bi mol gebelikte boyle oluyormus bide down sendromunda..;((( nette bicok arkadasta var hicbir sikintisi olmayip doguran ama doktorun tavri beni olumsuza itti. Allahim sen yardim et..bu durumda olanniz varmi icim icimi yiyor;(

Kislar iyi aksamlar benim tedavim yarida kaldi galiba kist olusmus artik sasirdim nspacagimi bide rezev azligi var internetten arastirdigima gore Hayit hapi iyi diyorlar bilgisi olan varmi 4.5 gundur kullaniyom insallah bi fqydasi olur butun Ihtimal 4.5 aylarda badliyacaz dua edin artik ,Kislar dokyorum bidahakinde rahime cizik aticaz dedi ominöses bilgisiolan Varsa yazsin Kislar iyi aksamlar

canım daha öncede yazdım ama bilmiyorum görmedin mi, tekrar yazayım donmuş embriyoda böyle yüksek çıkabiliyor diye biliyorum, aklına kötü bir şey getirme muhtemelen de ikiz, çarşamba çağırdı demişin ama kese görmek için erken bence, görünmezse de canını sıkma doktorunda bilgi verir zaten.... canım doktorlar soğukkanlı oluyor ondan sana bir şey var gibi gelmişti bende duyduğumda bir heyecan mesaj atmıştım doktorum direk ilaçlar hakkında bilgi verip sonuna tebrik ederim yazmış ve beni 15 gün sonra çağırmıştı, hem kese hem kalp atışı birlikte görelim diye sanırım.

veee tekrar tebriiiikleeeer beklediğine değmiş çok şükür pozitifi gördün sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürsün inşallah...

canım vardır bir hayır, bak emhayı hatırlarsın belki hep birşeyler çıkıp transferi ertelenmişti çok şükür sonu güzel oldu, demekki bir vakti zamanı var Rabbim ona göre yol çiziyor.
Hayıtı duydum ama pek bilgim yok arkadaşım işe yarıyor diyorlardı. ben hep söylüyorum, yumurta kalitesi için bal, arı sütü polen iyi gelmişti bana sanki... organik lisanslı bir ürün olmalı ama toplamadan sonra da yemeyi bırakıyorsunuz...
Rabbim yardımcın olsunnnn... müjdeli haberler vermen dileği ile dualarımdasın...

Bende dun 4lu taramanin sonuclarini aldim cok sukur rabbime hicbir sikinti cikmadi onda yanliz idrarda enfeksiyon cikmis doktor monurol diye bi ilac yazmis aksam icip sabaha kadar tuvalete cikilmayacakmis daha once bunu kullanan var mi nasil birsey yani tadi filan

Öncelikle gözün aydın canım... idrar testi mi yapıldı sadece yoksa kültür de bakıldı onda da üreme çıktı mı? bende kum döküyormuşum ( lökositte çıkmış sağlık ocağında bakılmıştı aile hekimi söyledi, bakalım doktorum ne diyecek salı gidicem... senin enfeksiyon nasıl anlaşıldı? çok geçmiş olsun, ya ilaç ne zormuş düşünemiyorum o kadar saat tuvalete gitmemeyi ben sürekli wcdeyim. doktorun söylemiştir gerçi ama bol su içmeliymişiz... toz şeklinde mi ilaç duymuştum bahsediyorlardı sanırım kumda da veriyorlar belki verirler bana da...
buarada cinsiyet belli oldu mu

Kulturede bakildi canim ureme gorulmemis ama lokosit yuksek cikmis onun icin verdi tek kullanimlikmis evet toz halinde suya cozdurup gece yatmadan kullaniliyormus sekiz saat idrara cikilmayacakmis tadi ya limonlu oluyormus yada portakalli bnde bu aksam kullancam bakalim...ben zaten su icemedigim icin idrara gunde en fazla 3 kere cikiyorumdur..ayrica cinsiyet konusuna hic girme gicik oldum doktora tam vucudunu bile gostermedi sadece zoom yapip kafasi ve kalbine bakti hemen cekti aleti..yani birak cinsiyeti ogrenmeyi bebegimibile goremedim tam..artik ozele devam edecem cok sinir oldum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…