- 9 Ağustos 2011
- 7.770
- 1.539
- 448
- 41
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #8.661
sonunda eşimle karar verdik oglumun ismi EYMEN soyadımızlada cok uyumlu oldu ve anlamıda cok güzel çok talihli, hayırlı, kutlu. demek..ismi gibi hayırlarla saglıklı bir sekilde gelir insallah...
sizce nasıl kızlar..aslında yanında bir isim daha olsun istiyorum ama uyumlu bulamadım en basta yusuf eymendi sadece eymen kaldı :)
Merhaba kızlarrr, hepinizin güzel haberleri beni çok mutlu ediyor. Allah hepinize saglık versin en kısa zamanda bebişlerimizi kucaklarımıza alalım. Yeni tedaviye başlayanlarda en kısa zamanda güzel haberler alırlar inşaallah.
Biz bugün ikili teste gittik, kanımızı verdik 10 gün sonra çıkıyormuş. Ense ölçümü 1 mm, boy 5 cm haftasıda 11+5 çıktı, ama bugün son adet tarihime göre 11+0. Sorun yok gibi inşaallah, burun kemiği oluşmuş ama ense ölçümü çok az geldi, tecrübeli arkadaşlardan yorum alabilirmiyiz. Bir de 1 ay sonra gel dedi. Ben nasıl bekleyim 1 ay, cinsiyet kaçıncı haftada belli oluyor ve 3' lü tarama ne zaman yapılıyor.... Ay çok soru sordum :)
Kadinlar kulübünde Eymen patlaması varsonunda eşimle karar verdik oglumun ismi EYMEN soyadımızlada cok uyumlu oldu ve anlamıda cok güzel çok talihli, hayırlı, kutlu. demek..ismi gibi hayırlarla saglıklı bir sekilde gelir insallah...
sizce nasıl kızlar..aslında yanında bir isim daha olsun istiyorum ama uyumlu bulamadım en basta yusuf eymendi sadece eymen kaldı :)
kızlar aylar önce başladığınız için sizin bilgilerinize ihtiyacım var aralıkta ilk tüp bebeğe başlıyoruz. çikolata kistim var.bu topicte bu şekilde olupta ilk dnemede gebe kalan varmı gerçekten doğrulara çok ihtiyacım var
Merhaba kızlarrr, hepinizin güzel haberleri beni çok mutlu ediyor. Allah hepinize saglık versin en kısa zamanda bebişlerimizi kucaklarımıza alalım. Yeni tedaviye başlayanlarda en kısa zamanda güzel haberler alırlar inşaallah.
Biz bugün ikili teste gittik, kanımızı verdik 10 gün sonra çıkıyormuş. Ense ölçümü 1 mm, boy 5 cm haftasıda 11+5 çıktı, ama bugün son adet tarihime göre 11+0. Sorun yok gibi inşaallah, burun kemiği oluşmuş ama ense ölçümü çok az geldi, tecrübeli arkadaşlardan yorum alabilirmiyiz. Bir de 1 ay sonra gel dedi. Ben nasıl bekleyim 1 ay, cinsiyet kaçıncı haftada belli oluyor ve 3' lü tarama ne zaman yapılıyor.... Ay çok soru sordum :)
Kadinlar kulübünde Eymen patlaması vargayet güzel Canim hele anlami inşallah adı gibi hayırlı bir evlat olur...
yine ben ben bu topikten çıkmayim da Canim bizde çikolata kisti azdı beni zaten anlattim. Haziran topiğinin ilk sayfasinda liste var orada endomerium çikolata kistinden başarili olan çok kişi var bana moral olmuştu illa ilkinde olacak diye kendini şartlama ama süreci keyifle geçir bebek dergileri oku, bide okumadiysan ayşe aydın'ın anne anne oluyorum kitabini tavsiye ederim. Bizim gibi tüple ikizlerine kavuşmuş bir annenin süreci anlatiliyor... Allah Yardimcin olsun ...
Maşallah Canim az çıkmasi daha iyi yagayet iyi gibi... 12, 13. Haftalarda tahminde bulunuyorlar ama yan olma payi olabiliyor. 16. Haftalarda daha doğru cinsiyet tahminleri yapiyorlar.
ense kalınlığı çok iyi..hiç kafana takılacak bişey yyok..
cinsiyette benim 11+6 da dr kıza benziyor dedi..13 teda kesinleşti..
bebeğin pozisyonuna.doktorun uzmanlığına ve usg makinesinin kalitesine göre zamanı değişir...
üçlü de14 ten sonra bakılıyor ama en önemlisi ikili test o iyi çıkarsa üçlü önemli değil.
bebeğin pozisyonuna.doktorun uzmanlığına ve usg makinesinin kalitesine göre zamanı değişir...
üçlü de14 ten sonra bakılıyor ama en önemlisi ikili test o iyi çıkarsa üçlü önemli değil.
Cok tesekkur ederim canim, internetten baktigim bilgiler 2 mm den az diyor ama 1 mm de cok ince geldi. Sizlerden ve canli tecrubelerden yorum almak insani cok rahatlatiyor.... insaallah herkes guzel sonuclar, iyi haberler alir...
yine ben ben bu topikten çıkmayim da Canim bizde çikolata kisti azdı beni zaten anlattim. Haziran topiğinin ilk sayfasinda liste var orada endomerium çikolata kistinden başarili olan çok kişi var bana moral olmuştu illa ilkinde olacak diye kendini şartlama ama süreci keyifle geçir bebek dergileri oku, bide okumadiysan ayşe aydın'ın anne anne oluyorum kitabini tavsiye ederim. Bizim gibi tüple ikizlerine kavuşmuş bir annenin süreci anlatiliyor... Allah Yardimcin olsun ...
canım gayet iyi gözüyor seninki gelişir biraz daha o..benimde 1.7 cıktı ve tarama testimizde sıkıntılı biraz hayırlısıyla saglıklı sıhhatli gelsin yavrularımız...
Merhaba arkadaslar öncelikle bazi annelerin bebeklerini bir aya yakin bir zaman gormeyip nasil dayanabildiklerine hayret ediyorum dogrusu.sahsen ben en fazla 10 gün gormeden durabiliyorum ya özel hastaneye ya farkli hastanelere gidip mutlaka ultrasona girip goruyorum bebegimi.vel hasil dün yine gittim :) hem son bir haftadir araliksiz kustugum icin bulanti ilaci yazdirdim hemde bebegimin son halini gördüm 3.4 cm olmus minigim 10+6 yiz bugun. Bulantilar cook zor olsada minigimi görünce herşeyi unutuveriyor insan....
zaten dediğin gibi o benim cocougum öyle bile olsa yinede benimle olacak... rabbim büyük bol bol dua ediyorum bebegim için ve biliyorumki oglum cok saglıklı bir sekilde annesinin babasının kucagına gelecek hayırlısıyla..aslında bu testler kafa karıstırıyor hiç yaptırmıycaksın ama işte duramıyoruzki gec gelince bebekler...rabbim bebklerimizi korusun insallah...Canım sen de hiç dert etme olumlu düşünelim olumlu olsun. sonuç da diyorum ki zaten çok uğraştık ve hiç beklemediğimiz zamanlarda verdi allah bu bebişleri bizlere, başka çocuğumda yok, bir şey olmuş olsa da aldıramam bu bebeği. onun için iyi düşünüp, dünyaya pozitif mesajlar yollayalım, duamızı edelim allah büyüktür.ben bundan sonra 3'lü ve 4'lüyü de yaptırmayı düşünmüyorum. mutlu hamilelik geçirmek bebeğe bu kadar test ve yapmış olduğumuz stresten daha önemli. sıkma canını, pozitif düşün ve senin sonucun gayet iyi 1.7 ve 1.5 hep arkadaşlarımdan duyduğum ense kalınlığı. Allah sağlık versin tüm hamişlere ve bebişlere...
Kızlar merhaba çoktan beri girmiyorum nasılsınız turkiyedeki basariz denemmeden sonra tekrar denemeye karar verdik başladık ama tedavi yarım kaldı önceden beş tane yumurta denildi ama ikinci randevuda ne olduğu belli değil dedi yarıda kaldı ufffff ve 5 gun sonra tekrar adet oldum neden olabilir ben tedavi esnasında incir kuru denedim acabs onu yapti artik kafayı yicem Allahım hayirlisini eylesin
canım öncelikle geçmiş olsun...benimde ilk tüp denemem başarısız oldu. yarıda kalmadı ama incirden yediklerimizden değil stres yapıyoruz çok. gerçekten söylemesi kolay ama dene derim, çalışmıyorsan seni rahatlatacak ve sürekli tedaviyi düşünmekten uzaklaştıracak hobiler bul, müzik, kitap, kısa yürüyüşler.....ayrıca ben hergün bir incir yedim ve her sabah çörek otu yedim. çörek otunu direk yiyemem dersen doğranmış domatesin üzerine bir çay kaşığı serp, kilo problemin yoksa biraz zeytinyağı da koyabilirsin. gerçekten faydasını göreceksin. benim yumurta rezervim 0,1 in altındaydı ama 3 tane yumurtam oluştu ve 2 tane iyi kalite 8 hücreli embriyom oluşmuştu. gerçi onlar da tutmadı, bir ay sonra kendiliğinden hamile kaldım. Allahım sana da en kısa zamanda bebişini versin canım. iyi akşamlar.
zaten dediğin gibi o benim cocougum öyle bile olsa yinede benimle olacak... rabbim büyük bol bol dua ediyorum bebegim için ve biliyorumki oglum cok saglıklı bir sekilde annesinin babasının kucagına gelecek hayırlısıyla..aslında bu testler kafa karıstırıyor hiç yaptırmıycaksın ama işte duramıyoruzki gec gelince bebekler...rabbim bebklerimizi korusun insallah...
Cok sevindim canim senin bebisin Allahın izniyle seni ugrastirmadan gelmek istemiş inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip eder MEVLAM kaç ayliksin canim inşallah bende ogunleti görürüm Allaha emsnet olun
Canım maşallaaah testinin iyi çıktığına çok sevindim darısı başıma:18: oyyyyy paşa mı geliyooooyüzde falan verdi mi ne dedi bu haftalarda erkek ve kızın organı çok benzermiş o yüzden yanılmalar olabilirmiş. Çok tecrübeli doktorlar çatıya bakıp büyük oranda anlıyorlar. Erkek 30 derecelik açıyla kız ise omurgaya paralel oluyormuş genital kısım. Yakında doktor olucam ilerleyen haftalarda daha netleşir cinsiyetlerimiz bakalım. Fatoş yaa bakar mısın maşallah kesemiz göründü kalp atışı duyuldu diye sanki yeni konuşuyorduk şimdi cinsiyetleri diyoruz, isim diyoruz duygulandim resmen... Rabbimize binlerce kez şükürler olsun. Allah'ım isteyen herkese yaşatsın
Bu arada Asya ismini çok sevmene ayrıca mutlu oldumbende öyle çok seviyorum ki Allah'ım nasip etsin koymayı
Hüma'nın da Beril'in de ne güzelmiş anlamı kızın olursa adıyla yaşasın. Dediğin gibi erkek olursa da Kuzeyin oğluna kuzey yakışır
merhaba canlarım dünya güzeli annelerimiz buraya pek uğramasamda arada bir özellikle seni ve fatoş u merak ettiğimden ne durumda olduğunuza girip bakıyorum maaşallah size Allah nazarlardan saklasın hayırlı sağlıklı kucağınıza alın yavrularınızı inşallah cinsiyet konusunda benim ilk gebeliğimde 5.aya kadar farklı farklı 2 doktorda hep erkek demişti ama 5. ayda kız olduğunu öğrenmiştik çok şaşırmıştık ama çok garip ben hep başından beri kız hissediyorum demiştim nihayetinde güzeller güzeli bir kızımız geldi dünyaya rabbim cennetine aldı minik meleğimizi...
arkadaşlar kısmetse cumartesi günü transferim olucak bu sefer 2 yumoş yerleştirilecek kısmetse çok heyecanlıyım dualarınızı eksik etmeyin sevgi ile:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?