2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

kızlar aylar önce başladığınız için sizin bilgilerinize ihtiyacım var aralıkta ilk tüp bebeğe başlıyoruz. çikolata kistim var.bu topicte bu şekilde olupta ilk dnemede gebe kalan varmı gerçekten doğrulara çok ihtiyacım var

ismiyle gelsin inşallah canım eymen çok güzel bi isim..bi arkadaşımın oğlunun adıda eymen ama yuşa eymen ..

Merhaba kızlarrr, hepinizin güzel haberleri beni çok mutlu ediyor. Allah hepinize saglık versin en kısa zamanda bebişlerimizi kucaklarımıza alalım. Yeni tedaviye başlayanlarda en kısa zamanda güzel haberler alırlar inşaallah.

Biz bugün ikili teste gittik, kanımızı verdik 10 gün sonra çıkıyormuş. Ense ölçümü 1 mm, boy 5 cm haftasıda 11+5 çıktı, ama bugün son adet tarihime göre 11+0. Sorun yok gibi inşaallah, burun kemiği oluşmuş ama ense ölçümü çok az geldi, tecrübeli arkadaşlardan yorum alabilirmiyiz. Bir de 1 ay sonra gel dedi. Ben nasıl bekleyim 1 ay, cinsiyet kaçıncı haftada belli oluyor ve 3' lü tarama ne zaman yapılıyor.... Ay çok soru sordum :)

ense kalınlığı çok iyi..hiç kafana takılacak bişey yyok..

cinsiyette benim 11+6 da dr kıza benziyor dedi..13 teda kesinleşti..

bebeğin pozisyonuna.doktorun uzmanlığına ve usg makinesinin kalitesine göre zamanı değişir...

üçlü de14 ten sonra bakılıyor ama en önemlisi ikili test o iyi çıkarsa üçlü önemli değil.

Son düzenleme:
Kadinlar kulübünde Eymen patlaması var gayet güzel Canim hele anlami inşallah adı gibi hayırlı bir evlat olur...

yine ben ben bu topikten çıkmayim da Canim bizde çikolata kisti azdı beni zaten anlattim. Haziran topiğinin ilk sayfasinda liste var orada endomerium çikolata kistinden başarili olan çok kişi var bana moral olmuştu illa ilkinde olacak diye kendini şartlama ama süreci keyifle geçir bebek dergileri oku, bide okumadiysan ayşe aydın'ın anne anne oluyorum kitabini tavsiye ederim. Bizim gibi tüple ikizlerine kavuşmuş bir annenin süreci anlatiliyor... Allah Yardimcin olsun ...

Maşallah Canim az çıkmasi daha iyi ya gayet iyi gibi... 12, 13. Haftalarda tahminde bulunuyorlar ama yan olma payi olabiliyor. 16. Haftalarda daha doğru cinsiyet tahminleri yapiyorlar.

Tesekkur ederim canim, zaten bir ay sonra 15_16 haftalarda olacagiz, bir ay daha bekleyelim merakla... Canim tatlida cekiyor, tuzlu ve eksi de

Cok tesekkur ederim canim, internetten baktigim bilgiler 2 mm den az diyor ama 1 mm de cok ince geldi. Sizlerden ve canli tecrubelerden yorum almak insani cok rahatlatiyor.... insaallah herkes guzel sonuclar, iyi haberler alir...

Cok tesekkur ederim canim, internetten baktigim bilgiler 2 mm den az diyor ama 1 mm de cok ince geldi. Sizlerden ve canli tecrubelerden yorum almak insani cok rahatlatiyor.... insaallah herkes guzel sonuclar, iyi haberler alir...

canım gayet iyi gözüyor seninki gelişir biraz daha o..benimde 1.7 cıktı ve tarama testimizde sıkıntılı biraz hayırlısıyla saglıklı sıhhatli gelsin yavrularımız...

canımmmmmmmmmmmm ne kadar büyük destek oluyorsun ah bi bilsen ferahlatıyorsun beni :))) o kitabı muhakkak okicam inşallah :) diğer topicte yazıyom sana şimdi

canım gayet iyi gözüyor seninki gelişir biraz daha o..benimde 1.7 cıktı ve tarama testimizde sıkıntılı biraz hayırlısıyla saglıklı sıhhatli gelsin yavrularımız...

Canım sen de hiç dert etme olumlu düşünelim olumlu olsun. sonuç da diyorum ki zaten çok uğraştık ve hiç beklemediğimiz zamanlarda verdi allah bu bebişleri bizlere, başka çocuğumda yok, bir şey olmuş olsa da aldıramam bu bebeği. onun için iyi düşünüp, dünyaya pozitif mesajlar yollayalım, duamızı edelim allah büyüktür.ben bundan sonra 3'lü ve 4'lüyü de yaptırmayı düşünmüyorum. mutlu hamilelik geçirmek bebeğe bu kadar test ve yapmış olduğumuz stresten daha önemli. sıkma canını, pozitif düşün ve senin sonucun gayet iyi 1.7 ve 1.5 hep arkadaşlarımdan duyduğum ense kalınlığı. Allah sağlık versin tüm hamişlere ve bebişlere...

Merhaba arkadaslar öncelikle bazi annelerin bebeklerini bir aya yakin bir zaman gormeyip nasil dayanabildiklerine hayret ediyorum dogrusu.sahsen ben en fazla 10 gün gormeden durabiliyorum ya özel hastaneye ya farkli hastanelere gidip mutlaka ultrasona girip goruyorum bebegimi.vel hasil dün yine gittim :) hem son bir haftadir araliksiz kustugum icin bulanti ilaci yazdirdim hemde bebegimin son halini gördüm 3.4 cm olmus minigim 10+6 yiz bugun. Bulantilar cook zor olsada minigimi görünce herşeyi unutuveriyor insan....

Kızlar merhaba çoktan beri girmiyorum nasılsınız turkiyedeki basariz denemmeden sonra tekrar denemeye karar verdik başladık ama tedavi yarım kaldı önceden beş tane yumurta denildi ama ikinci randevuda ne olduğu belli değil dedi yarıda kaldı ufffff ve 5 gun sonra tekrar adet oldum neden olabilir ben tedavi esnasında incir kuru denedim acabs onu yapti artik kafayı yicem Allahım hayirlisini eylesin

Merhaba ahmtkadr,seninle 2 gün var aramızda, ultrason ile son adet tarihinin gösterdiği haftalar uyumlumu, mesela benim dün 2li test yapıldı SAT'a göre 11+0 ama ultrasonda 11+5 çıktı. sen Ankaradamısın, çok fazla dr. gitmek kafa karıştırmıyormu? bana şimdi 1 ay sonra gel dedi, 3'lü yapılacak. ben nasıl 1 ay beklerim diyorum ama başka dr. da ya kafamı karıştırırsa diye korkuyorum...benim bir arkadaşım yurt dışında hamile kaldı her ay kan tahlilleri yapılmış ama ultrason toplam 3 kere yapılmış....inanamadım :) biz nerdeyse içimize kamera yerleştirip izleyecez , nasıl dayandın dedim, istesemde başka hastane veya dr. gösteremeiyorsun dedi. sınırlıymış. halimize şükür...

zaten dediğin gibi o benim cocougum öyle bile olsa yinede benimle olacak... rabbim büyük bol bol dua ediyorum bebegim için ve biliyorumki oglum cok saglıklı bir sekilde annesinin babasının kucagına gelecek hayırlısıyla..aslında bu testler kafa karıstırıyor hiç yaptırmıycaksın ama işte duramıyoruzki gec gelince bebekler...rabbim bebklerimizi korusun insallah...

canım öncelikle geçmiş olsun...benimde ilk tüp denemem başarısız oldu. yarıda kalmadı ama incirden yediklerimizden değil stres yapıyoruz çok. gerçekten söylemesi kolay ama dene derim, çalışmıyorsan seni rahatlatacak ve sürekli tedaviyi düşünmekten uzaklaştıracak hobiler bul, müzik, kitap, kısa yürüyüşler.....ayrıca ben hergün bir incir yedim ve her sabah çörek otu yedim. çörek otunu direk yiyemem dersen doğranmış domatesin üzerine bir çay kaşığı serp, kilo problemin yoksa biraz zeytinyağı da koyabilirsin. gerçekten faydasını göreceksin. benim yumurta rezervim 0,1 in altındaydı ama 3 tane yumurtam oluştu ve 2 tane iyi kalite 8 hücreli embriyom oluşmuştu. gerçi onlar da tutmadı , bir ay sonra kendiliğinden hamile kaldım. Allahım sana da en kısa zamanda bebişini versin canım. iyi akşamlar.

Cok sevindim canim senin bebisin Allahın izniyle seni ugrastirmadan gelmek istemiş inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip eder MEVLAM kaç ayliksin canim inşallah bende ogunleti görürüm Allaha emsnet olun

Yok canim Benim 4 dusugum oldu. Ama artik olmaz sa olmaz Allahin takdiri dedim, kendimi rahat biraktim, ondan sonra tutundu ufaklik. Amin canim, sen de alirsin sevincli haberler...Allahim isteyen Herkese versin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…