Canım çok sağol, şimdilik tahmin bi kız bi erkek ama biraz erken sanki özellikle kız tahmini için, inşallah değişmez
ister istemez hevesleniyor insan...
Hulusi Hocaya devam ediyorum Canim, aslinda yoğunluğundan dolayi değiştirmeyi düşündüm ama hoca ile ilgili hem duyduğum olumlu doğum hikayeleri hem de başkenti gezince otelciliği ve yeni doğanin iyi olmasi ile devam karari aldim. Allah nasip ederse doğumuma da Hulusi hoca giriyormuş. Aslında Ank üni. Cem Atabekoğlunu bi araştırıcaktım devlet hastanesi mi olsun diye düşünerek ama kısmet olmadı sanırım artık gidip kafamı karıştırmam. Sen nereye gidiyorsun Canım? Bu arada benim annemler kayınvalidemler dahi bilmiyorlar
Allah'tan anne tarafinda var ikizler... Hulusi hoca da birisi görecek diye ödüm kopuyo
inşallah elimize yüzümüze bulaştırmadan gelir kuzularım o kadar senaryo ve yalandan sonra hiç hoş olmaz duyulması
Gelelim prensesinin isimlerine ırmak ve nehir çok çook sevdiğim iki isim
bence denizi düşünme unisex isimler cidden zor oluyor kullanan için.. Nehir bir dönem fazla kişi tarafından konuldu o yüzden ırmak daha benim tercihim olurdu
Irmak isminde çook güzel arkadaşım vardı o yüzden sanki ırmaklar hep güzel olur gibi geliyo
tabi sen soyadinizla birlikteki uyumuna da bak (gerçi kızın evlenince değişiyo
) bide mesela benim eşimde "ı,ğ " takıntısı var bunlar olmuycakmış İngilizce karakter sıkıntısı yaşasın istemiyormuş