2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Canim bilmiyorum ki. Ama cok isim dusundum yok icime sinmiyo taktim bu uc isme.

Yoksa oyku.masal.ela.zeynep.duru.doga vs isimleri de guzel seviyorum. Ama donup dolasip nehir.irmak kaoiyo geriye

Yoksa oyku.masal.ela.zeynep.duru.doga vs isimleri de guzel seviyorum. Ama donup dolasip nehir.irmak kaoiyo geriye

bu söylediğin isimlerde çok güzel içine sinsin tabiki birde minişler ömür boyu bu isimlerle yaşayacak çok iyi karar vermek lazım
benimde yarın cinsiyetimiz belli olacak ama ben her ihtimale karşı hem kız hem erkek isimlerimi kararlaştım allahın izniyle kız olursa beril hüma olacak inşallah erkek olursada kuzey olacak inşallah sağlıkla gelsin miniklerimiz

Cok heyecanli canimm...cinsiyet ogrenmek . insallah gosterir bidik
Isimlerde cok guzell cok begendim.

sagolasın canım benim ...evet dünkü drumda 250nin altında olsaydı sıkıntı olabilirdi belki ama senin ki okadar da riskli bir durum dedi
gerci benim içim rahat oglusum bana ve babasına saglıklı birsekilde allah'ın izniyle gelecek teyzesi..:)

canım benim üzülme herşey yolunda allahın izniyle panik yapıyoruz tabi eee kolay kavuşmadık biz bu bebeklere allaha emanetsin canım..

Canım başkentte isteğe bağlı sezeryan 3000 TL oda fiyat günlük 500-600 (1200'de o oluyor 2 gece için) birşey daha denildi ama unuttum. Yani 5000i buluyor aşağı yukari amaaaa zorunlu sezeryan (ikizleri o gruba alıyorlar) 1200 doğum yine 1200 2 gece oda fiyati çok uyguna geliyor
Bu arada Koru hastanesini hep çok övüyorlar...

Fatooş çok heyecanlı :))) bize haber vermeyi unutma hüma ilk defa duydum anlamı neymiş? Değisik bir isim Beril de güzel bu arada bizim kız olursa birisi Asya inşallah kesin diğeri erkek olursa kuzey'i düşünmüştük (iki bölge ismi olsun demiştik) bende seviyorum Kuzeyi. Ama asıl kuzey ayaz gibi isimleri taşıyan kişiler soğuk karakterli olur dediler demir, ateş, güneş, nazlı gibi isimlerin bebeği etkilediğini duymuştum ama ırmak dinginlik veriyo sanki yine de dikkat etmek araştırmak lazım isim önemli aklımızdan geçen isimler daha önce yazmış mıydım hatırlayamadım ama kiz olursa Asya erkek olursa Aras (belki erkek ismi değisebilir) nasıl sizce? hele 2 erkek olursa o zaman yeniden düşünürüz

Son düzenleme:

evet canım hastane iyi gerçektende bende memnunum..
sizin başkentinde fiyatları bizimle aynı imiş hemen hemen..o 3000 tl nin içinde gece kalma parası yokmuymuş..yada indirim..

epiduralli sezeryan 3500 ama yeni yılda 4000 olacak dediler ama herşeyi içinde kalma parası vs...iyi ozaman demi..ilk başta pahalı gelmişti ama düşününce iyi sanırım..

Son düzenleme:

Çok değilmiş o zaman canım, kalma parası ayrı ücretlendiriliyormus tabi özel odadan bahsediyorum. Hatta paket değil o yüzden tahlil vs parasi alirlarsa şaşırmam Başkentin odalari pahali zaten, Allah korusun birşey olsa hastanede yatmam gerekse özel oda yine 500 TL, günlük tabi hem de tüm tahliller ekstra o yüzden girişte 1500 depozito gibi birşey aliyorlarmis, devlet artik %10 karşılıyor, katsayilar çok artti ya canım Sağlıkla gelsinler de bizim bebişler biraz pahalı biz hala taksitlerini ödüyoz bu arada doğumda da taksit yapiyolar o da güzel Koruda da yapiyolardir belki sormadan söylemiyolar sormak lazım ...

o kadar pahalımı gerçekten özelde( kim bilir aret beyde ne kadardır.tüp bebek kadar para alınıyor o zaman nerdeyse

Evet canimm saglikla gelsinlerde oducez artik napalim..
Bu gidisimde uzn uzun konuscam bende..bakalim.

Ha canim birde ayrintili usg icin de n baskentte eltimgil.400-500 tp verdiler..21.haftada oluyo o.

Bizde haftaya cumartesi yaptircaz cok heyecanliyim. Bebegimi hissetmiyorum hala merakla endiseyle bekliyorum ins iyidir.
1 ay olacak gormeyeli.

Son düzenleme:

İkizlerde ayrıntılı usg başkentte 530 sanirim (iki bebişde fiyatta değişiyor herşeyde ) Filiz hoca bakıyor eltin memnun kalmış mı? Sen nerede baktiracaksin ayrıntılıya? Ben Eyüp Ekiciyi de çok duyuyorum o radyologmuş, filiz hoca Kadin dogumcu (perinatolog mu bilmiyorum sorucam) ikisi arasinda karar verip giderim inşallah o günleri görürsek...

Canim Allah korusun kalbini ferah tut iyidir prensesin, kızlar daha geç hissediliyormuş, ikizler topiğinde de 21. Haftalarda hala hissetmeyen çok kişi var, ama yakındır senin de göbişin çıktı mı baya bende en cok gobisimin çıktığı ve hareketlerini hissettiğim günleri istiyorum. Gerçi çok şükür öyle böyle derken zaman geçiyor her anımızın tadını çıkarmalıyız Rabbim çocuklarimizla ilgili konuştuğumuz günleri de göstersin

o kadar pahalımı gerçekten özelde( kim bilir aret beyde ne kadardır.tüp bebek kadar para alınıyor o zaman nerdeyse

Canim zorunlu sezer yan gibi bir durum varsa fiyatlar iniyor baya, bide bizim başkentte özel oda istemezsen 1000-1200 TL azaliyor. Normal odalarida 2 kişilikmiş zaten... Hem devletlerde çok tecrübeli illa özel olunca daha iyi olacak diye birşey yok. Ben doktorun girsin diye en çok istiyorum. Telaşlı yapım var ancak o paklar beni inşallah planli sezeryan olur da tabi:18:

Canim gittiginde sor mut l aka evet pahali

dr.bu aydan sonra istediğin yerde takip ve doğumunu yaptırabilirsin demişti.biz orada yaptırmak istiyorduk gveni ayrı çnk.ama creti baya pahalı bu durumda.başaka yere güvenmeside çok zor.0.yıldan sonra bi de tüp olunca ister stemez tedirgin olunuyor.hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..

Canim eltim memnun kalmis evet...hastaneden ayrintilidan.
Ben kendi doktoruma gidicrm.ben disari gönderiyorum kendim bakicam ddedi.
Gidenkere sordhm memnun kalmislar o yuzden ayrintikiya da doktoruma gidicem..ayri para almıyorlar muayene ucreti 100 tl.ayrintili da oyle..

isim heyecanı bile bir başka oluyomuş hayal gibi isim cidden çok önemli bu dünya içinde öbür dünya içinde çok iyi düşünmek lazım...biz bugün kontroldeydik teyzesi 2. tarama testi sonucumuz tertemiz çıktı doktor teyzesi öyle dedi rabbim herkese nasip etsin inşallah.. cinsiyetimize gelince ŞOK ŞOK ŞOK ... erkek dedi doktorumuz ama bi dahaki gidişimizde daha net anlarmış kesin değil dedi doktor..hep kız vardı aklımda erkek deyince şaşırdım birden
asya ismine bayılırım o kadarki ablamın ikizlerinin bi tanesi asya ben koymuştum ismini o zamanlar hamile olsaydım ona koymaz kendim kendiminkine koyardım çok güzel bi isim canım ...kuzeyde ben karadenizliyim o yüzden kuzey koymak isted,k soyismimizlede çok uyumlu..
sağlıklı sıhatli gelsin bebişlerimiz inşallah canım ..allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inşallah... bu arada hüma cennet kuşu demek okuduğum bi kitaptan etkilendim bu isim için.. berilde iffetli kadın demekmiş..

Son düzenleme:
Canım maşallaaah testinin iyi çıktığına çok sevindim darısı başıma:18: oyyyyy paşa mı geliyoooo yüzde falan verdi mi ne dedi bu haftalarda erkek ve kızın organı çok benzermiş o yüzden yanılmalar olabilirmiş. Çok tecrübeli doktorlar çatıya bakıp büyük oranda anlıyorlar. Erkek 30 derecelik açıyla kız ise omurgaya paralel oluyormuş genital kısım. Yakında doktor olucam ilerleyen haftalarda daha netleşir cinsiyetlerimiz bakalım. Fatoş yaa bakar mısın maşallah kesemiz göründü kalp atışı duyuldu diye sanki yeni konuşuyorduk şimdi cinsiyetleri diyoruz, isim diyoruz duygulandim resmen... Rabbimize binlerce kez şükürler olsun. Allah'ım isteyen herkese yaşatsın
Bu arada Asya ismini çok sevmene ayrıca mutlu oldum bende öyle çok seviyorum ki Allah'ım nasip etsin koymayı
Hüma'nın da Beril'in de ne güzelmiş anlamı kızın olursa adıyla yaşasın. Dediğin gibi erkek olursa da Kuzeyin oğluna kuzey yakışır

kuzeyin oğlu kuzey bayıldım buna evet canım ya bende çok duygulanıyorum yaaa daha şimdi ilaç dozlarımızı konuşuyoduk neler geçmiş neler evet canım bu haftalarda yanılma çok oluyo önce erkek dedi sonra kızda olabilir dedi emin konuşmadı 3 hafta sonra kontrol var o zaman tamamen net görünür dedi bende önemli değil dedim sağlıklı olsun yeter dedim tüpçüler hep böylediyo dedi eee bilmiyolar neler çekildi diye damdan düşenin halinden damdan düşen anlıyor anlayacağın canım rabbimize binlerce şükürler olsun allah herkese nasip etsin.. elimden geldikçe yeni açılan tüp topiklerine yazmaya çalışıyorum onlara umut olsun diye çünkü o dönemlerde bi pozitif hikaye için gece yarılarına kadar otururdum

inşallah alırız kucagımıza da canım valla bana kalsa aylar hiç geçmek bilmiyor önce bakıyordum ay ne güzel millet 12. haftada sonra baktım 20 olur mu dedim şimdide bakıyorum 38 olsada bebeğim eve gelse diyorum sanırım annelik böyle böyle başlıyor hayırla gelsinler kuzum bizim topik dağıldı dediğin gibi kimseler yazmıyor bazen mart topiğinden takip ediyorum onları seni görünce de sevincini paylaşmak istedim umarım doğum sevinçlerimizide paylaşırız

sonunda eşimle karar verdik oglumun ismi EYMEN soyadımızlada cok uyumlu oldu ve anlamıda cok güzel çok talihli, hayırlı, kutlu. demek..ismi gibi hayırlarla saglıklı bir sekilde gelir insallah...
sizce nasıl kızlar..aslında yanında bir isim daha olsun istiyorum ama uyumlu bulamadım en basta yusuf eymendi sadece eymen kaldı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…