Canım maşallaaah testinin iyi çıktığına çok sevindim darısı başıma:18: oyyyyy paşa mı geliyoooo
yüzde falan verdi mi ne dedi
bu haftalarda erkek ve kızın organı çok benzermiş o yüzden yanılmalar olabilirmiş. Çok tecrübeli doktorlar çatıya bakıp büyük oranda anlıyorlar. Erkek 30 derecelik açıyla kız ise omurgaya paralel oluyormuş genital kısım. Yakında doktor olucam
ilerleyen haftalarda daha netleşir cinsiyetlerimiz bakalım. Fatoş yaa bakar mısın maşallah kesemiz göründü kalp atışı duyuldu diye sanki yeni konuşuyorduk şimdi cinsiyetleri diyoruz, isim diyoruz
duygulandim resmen... Rabbimize binlerce kez şükürler olsun. Allah'ım isteyen herkese yaşatsın
Bu arada Asya ismini çok sevmene ayrıca mutlu oldum
bende öyle çok seviyorum ki Allah'ım nasip etsin koymayı
Hüma'nın da Beril'in de ne güzelmiş anlamı kızın olursa adıyla yaşasın. Dediğin gibi erkek olursa da Kuzeyin oğluna kuzey yakışır
merhaba canlarım dünya güzeli annelerimiz buraya pek uğramasamda arada bir özellikle seni ve fatoş u merak ettiğimden ne durumda olduğunuza girip bakıyorum maaşallah size Allah nazarlardan saklasın hayırlı sağlıklı kucağınıza alın yavrularınızı inşallah cinsiyet konusunda benim ilk gebeliğimde 5.aya kadar farklı farklı 2 doktorda hep erkek demişti ama 5. ayda kız olduğunu öğrenmiştik çok şaşırmıştık ama çok garip ben hep başından beri kız hissediyorum demiştim nihayetinde güzeller güzeli bir kızımız geldi dünyaya rabbim cennetine aldı minik meleğimizi...
arkadaşlar kısmetse cumartesi günü transferim olucak bu sefer 2 yumoş yerleştirilecek kısmetse çok heyecanlıyım dualarınızı eksik etmeyin sevgi ile:)