2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Selam canlar..dondurulmus tedavisinde nekadr ilac kullaniyorsunuz acaba adetten nekadr sonra transfer oluyor is yerinden izin almak icin hesap yapmam lazim tecrubeli arkadaslar yazabilirmi acaba

Canım bana da senin kızın olacak gibi geliyor tabi hayırlısı önce sağlıklı olsunlar ctesi inşallah testlerin de güzel çıkar bende salı günü gidicem canım inşallah 12+5 oluyoruz belki bize de bir tahminde bulunurlar
herkese iyi akşamlar 40 hamileden dua topluyorum bana bir tane ayetel kürsi okurmusunuz bizi en iyi siz anlarsınız şimdiden teşekkürler okuyabilecek olanlar cevap yazarsa çok sevinirim
Canım okudum ben Allah kabul etsin... İnşallah en kısa zamanda Rabbim sağlikli evlatlar nasip etsin...

Allah razı olsun canım benim senin tedavinde hayırlı olsun inşallah herşey yolunda gider ve bebişine kavuşursun bütün aşamaları paylaşırım inşallah birbirimize buradan destek olalım inşallah...sevgi ile...

Selam canlar..dondurulmus tedavisinde nekadr ilac kullaniyorsunuz acaba adetten nekadr sonra transfer oluyor is yerinden izin almak icin hesap yapmam lazim tecrubeli arkadaslar yazabilirmi acaba

canım izin konusunda hiiç canını sıkma okadar az gideceksin ki doktora mesela adetin 2 veya 3. günü ilk muaunende herşey normalse tedavin başlıyo ortalama 1.5 hafta sonra 2. muaynene gidiyosun zaten o gün transfer günün belli oluyo 3. doktora gidişin transfer için oluyo yani toplamda 3 kez transfer dahil.ilaç olarakta sadece estrofem folik asit kullanılıyo transfere 5 gün kala falan progestana başlıyosun herşey çok kolay ve rahat şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım burada güzel haberlerimizi de paylaşalım inşallah...

Canim benim doktor adetin ilk guni baslayacaksin dedi .zatrn bayram tatiline geldi diye gecen ay baslayamadim.4.gundu konusabildik.dedi artik gecti ilk gun ilaca baslayacaksin.hepsinin tedavisi bunyeye gore demek benim ilk gun ilaca baslamam lazim?? Bakalim 20si gubi bende adetimi bekliyorum bu aralar gidecegim ilaclarimi ogrenevegim adet oluncada baslayacagim yine tatile falan denk gelit obur aya kalir yoksa.baslarkrnde doktorumu arayacagim artik ne dersr bakalim.insallh saglik ve sihhatle meleklerimize kavusurz

Merhaba kizlaarr biz bugun hastaneye gittik 9+1 haftadayiz...minigimiz 2 cm olmus :) hersey cok guzel masallah diyelim 11+6 haftada ikili tarama testine gitcez rabbimden hayirlisi...

Merhaba kizlaarr biz bugun hastaneye gittik 9+1 haftadayiz...minigimiz 2 cm olmus :) hersey cok guzel masallah diyelim 11+6 haftada ikili tarama testine gitcez rabbimden hayirlisi...

hadi gözün aydın, maaşallah diyelim. bizde 10+1 de gidecez ikili taramaya. 4 boyutlu ultrasondan bahsediyorlar, gidecekmisin?

hadi gözün aydın, maaşallah diyelim. bizde 10+1 de gidecez ikili taramaya. 4 boyutlu ultrasondan bahsediyorlar, gidecekmisin?

Sagol canim cok tesekkur ederim 10+1 ikili tarama icin erken degilmi tatlim ben doktora sordum 11 ile 14. Haftalar arasinda yapilan bir test bu dedi....4 boyutlu ultrasyon diye birsey demedi ama ikili tarama testinin ultrason yontemi farkli dedi belki renkli ultrasyon olabilir bilmiyorum

uzun zaman oldu buraya uğramayalı... ben ve bebeklerim çok iyiyiz...burada iyi haberler alınca çok seviniyorum ama kötü haberlere de bir o kadar üzülüyorum bunun için artık yazılanları okumuyorum...kendinize iyi bakın...

cumanız mübarek olsun nasılsınız bakim ...hangi topiğe gidersem gideyim buranın tadını alamıyorum hiç biyerden

evet canım şimdi bir arkadaşdan öğrendim 4 boyutluyu 22. haftada yaptır dedi. 10+1 aslında 11. hafta oluyor.benim buradaki takvimde 8+0 da gitmiştim doktor bebeğin gelişimim 8+4 gözüküyor dedi. vallaha tarihi o verdi. gideyimde ölçüm yapamazsa bir hafta sonra tekrar giderim. :)

Oy yy maşallaah benim de salı ikili test ve detayli ultrasonum var 12+5 oluyor sanırım. Heyecan korku dorukta inşallah güzel haberler veririz Allah yardımcimiz olsun...
Canim çok sevindim maşallah en son kötü şeyler yazınca Allah korusun aklima başka şeyler gelmişti. İki bebişin de iyi demek, Allah'im korusun...

cumanız mübarek olsun nasılsınız bakim ...hangi topiğe gidersem gideyim buranın tadını alamıyorum hiç biyerden
Amin Canim senin de heyecanli misin? Yarindi değil mi test günün inşallah güzel haberlerini alırız Canim...

evet canım yarın sabah inşallah güzel haberlerle dönerim yine endişeler sardı beni.. ama inşallah güzel haberlerle dönücem

merhaba canım gerçekten çok sevindim demek ikiside seninle maaşallah onlara Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah canım

bugün ense kalınlığı ölçümü yapıldı herşey çok normal çıktı rabbime şükürler olsun herşeyide normal çıktı maşallah normal haftamızdan 1 hafta ilerde gidiyoruz cinsiyet tahmini için doktor şimdi söylemicem dedi ikili test sonucunu almaya gidince söylüycekmiş yani c.tesi günü rabbim herkese sağlıklı sıhatli yavrular nasip etsin şunu anladımki annelik duygusu daha rahmine düştüğü anda başlıyor endişeler başlıyor ...inşallah hep dua ediyorum... arzuyla sabırla yavrusunu bekleyen anne adaylarına ve aday adaylarına inşallah tez zamanda yavrularını kucaklarında görsünler.. tedaviye başlayan anne adayları inşallah hepiniz güzel ve hayırlı sonuç alırsınız duacınızım bu arada unutmadan söylim folik asiti kesti birde progestan kullanıyordum onu kesti yerine decavit verdi aslında elevit verdi ama ben domuz yağı içeriyomuş deyince muadili olan decaviti verdi..benden bugünlük bu kadar

Son düzenleme:

Masallaaah masallah sana ve bebegine canim yaa su haberine o kadar sevindim ki anlatamam.rabbim hep boyle hayirli haberler almayi nasip etsin bütün herkese..su an kacinci haftandasin canim..yani cinsiyeti hakkinda tahminde mi bulunacak doktor..ayy cok heyecanlandim benimde bu ayin 26sinda ikili tarama yapilacakta bakalim ne olacak rabbim o gune cikarirsa...

çıkarır çıkarır inşallah bende hep öyle endişe ediyorum kendimi yiyip bitiriyorum:18: sevincin içindeayrıca teşekür ederim canım.. şuanda tam 12 haftalık oldum yarın 13. haftamdan gün alıcam.. 2 li test sonucu 1 hafta sonra çıkıyo haftaya c.tesi sonucu alırken tahminde bulunucam dedi doktorum aslında bugünde bi tahminim var ama sen ısrar etmediğin için söylemiycem dedi çünkü ben hiç sormadım cinsiyeti o kendisi söyledi sen şimdi cinsiyette sorarsın dedi bende yooo sormuycaktım dedim :) ama belli demekkiki haftaya söylerim dedi zaten haftaya 14. haftamda olmuş olcam cinsiyet söylemek için uygun bi hafta.... inşallah seninde ense kalınlığında 2.li testinde süper çıkar hatta cinsiyetide söyler doktorcun

Insallah canim yaa ben cok merak ediyorum acaba kiz mi olacak erkwk mi olacak yada kime benzeywcek filan diye hep hayal kuruyorum geceleri..tabiki oncelikle saglikli sihhatli olmasini diliyorum ama cinsiyetide insan merak etmiyor degil hani :) ya kizim diye sevmek istiyorum ya oglum diye :)

tabiki merak etmez olurmuyum ama doktora gidince ben herşeyi unutuyorum evde şunu şunu sorcam diyorum oraya gidince unutuyorum bebişi görünce cinsiyeti evde hep hayal kuruyorum ama doktorun yanındayken bebeğimi öyle kıpır kıpır görünce cinsiyeti unutuyorum :) benim içimden hep kız geçiyo tabiki öncelikle sağlıklı sıhatli olsun bal küpü akıl küpü olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…