• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

ahmtkdr.................................................11.06.2014
miraclemiracle..........................02.05.2014
ayred83.................................................01.06.2014

tamam canım çok teşekkür ederim, tamnam 11. haftada gideyim. benim ayrıca bhcg sonuçlarım çok yüksek çıkmıştı, dr çoğul gebelik olabilir dedi, 7. haftada kalp atışı duyduk tek kese gördük ama bazı bloklarda 2. kesenin diğerinin arkasına gizlendiğini duymuştum, senin nasıl 3 keseyide görmüşmüydünüz, ay çok soru sordum seni yordum, hakkını helal et canım, sorunsuzca bebeklerimizi kucağımıza alalım inşaalah...

Ben ilk ultrasona girdigimde ikiz dediler... ondan bi sonraki ultrasonda ucuz oldugu cikti... bi tanesi saklanmisti.. =) yani dogru cogu zaman ikizlerden veya ucuzlerden biri saklana biliyo... ama benim bhcg basta normaldi sonrada ikiye katlanmamisti... yani o rakamlara bakarsan ucuz olacagini hic dusunmemistik... hatta benden daha daha yuksek bhcg olan arkadaslar tek gebelik yasiyorlar... yani ben bhcg ye pek inanmiyorum yaniltici olabiliyo... =) eger yardimci olabildiysem ne mutlu bana...

ahmtkdr....................................................11.06.2014
miraclemiracle............................02.05.2014
babygel...................................................09.06.2014
ayred83...................................................01.06.2014

Kizlar kusura bakmayin uzun zamandir giremiyorum... kotu bi gribe yakalanmisim.. birde bulantilarim olunca burasi icin vakit bulamadim... neyseki simdi biraz daha iyiyim... bugun kontrolumuz vardi... bebislerimizin cinsiyetlerini ogrendik.. 3 kizimiz olucakmis... okadar sevincliyizki anlatamam size... =) onun disinda sagliklarina bakti. hersyin simdilik cok iyi gorundugunu soyledi... =) icimi baya bi rahatlatti.. yani simdilik cok iyi gidiyoruz.. darisi isteyenlere...
Ayyyy canım bende seni merak etmiştim cinsiyetleri de :1: 3 kız demek :16: kıza kızkardeş kadar güzel birşey yok :21: inşallah sağlikla kucağına alirsin canim ... Buarada göbiş çıktı mı baya ? Bulantıların geçti mi tamamen ? Kilo aldin mı? Çok sordum ama merak işte :17:

ahmtkdr.................................................11.06.2014
miraclemiracle..........................02.05.2014
ayred83.................................................01.06.2014

Canım 22.05.2014 Allah izin verirse. Ama ikiz biliyorsun genelde erken geliyor, sağlıkla gelsinler de :16:
Liste sayesinde topikte canlanır:34:

ahmtkdr................................................11.06.2014
miraclemiracle........................02.05.2014
babygel...............................................09.06.2014
ayred83...............................................01.06.2014
aksu81..................................................22.05.2014

Son düzenleme:
aa liste mi var çok güzel beni de eklermisiniz:16:

aysunayy...........08.04.2013 tek gebelik kızz kısmetseee.:nazar:..ama mart gibi bekliyoruz:1:

aksu81...................................................22.05.2014
aysunayy.........................................08.04.2014

aksu81...................................................22.05.2014
aysunayy.........................................08.04.2014

Bende istiyorummm bu listeye girmekkk.ahhh ahhh.rabbim bebeklerinizi size bagislasin.biz garipleride bir an once meleklerine kavustursun insalllllhhhhhh

Ayyyy canım bende seni merak etmiştim cinsiyetleri de :1: 3 kız demek :16: kıza kızkardeş kadar güzel birşey yok :21: inşallah sağlikla kucağına alirsin canim ... Buarada göbiş çıktı mı baya ? Bulantıların geçti mi tamamen ? Kilo aldin mı? Çok sordum ama merak işte :17:

Canım 22.05.2014 Allah izin verirse. Ama ikiz biliyorsun genelde erken geliyor, sağlıkla gelsinler de :16:
Liste sayesinde topikte canlanır:34:

Iyi dileklerin icin tesekkur ederim.. uc kizim olacagi icin cok seviniyorum... bizde uc kiz kardesiz... insanin kiz kardesi olmasi kadar guzel bisey yok... hem kiz evladi daha hayirli.. =) insallah hepsini sag salim kucagima alirim... simdilik bulantilarim azaldi... kusmam sifira dustu... artik eskisi gibide uyumuyorum... eskiye gore daha cok enerjim var.. tabi gobisimde baya buyudu... pantolonlarimin hic birinin bel kismi olmuyo... ama artik olsun bu kadar cnm... nede olsa 4 ay bitti... =) simdiye kadar toplam 1 kilo almisim.. simdilik kendime almiyorum kilolari insallah hep boyle devam eder... bebeklerimizin kilosuda cok iyi.. biri 149gr, biri 133gr, oburude 129gr... doktorum cok memnun bu rakamlar cok iyi dedi... bizdeki gelismeler simdilik boyle...

Bende istiyorummm bu listeye girmekkk.ahhh ahhh.rabbim bebeklerinizi size bagislasin.biz garipleride bir an once meleklerine kavustursun insalllllhhhhhh

Insallah rabbim bizi guldurdugu gibi seni ve seninle birlikte bütün tedavideki arkadaslarimida bu mutlulukla guldursun insallah bitanem...ik uc ay önce bende senin gibiydim...

Iyi dileklerin icin tesekkur ederim.. uc kizim olacagi icin cok seviniyorum... bizde uc kiz kardesiz... insanin kiz kardesi olmasi kadar guzel bisey yok... hem kiz evladi daha hayirli.. =) insallah hepsini sag salim kucagima alirim... simdilik bulantilarim azaldi... kusmam sifira dustu... artik eskisi gibide uyumuyorum... eskiye gore daha cok enerjim var.. tabi gobisimde baya buyudu... pantolonlarimin hic birinin bel kismi olmuyo... ama artik olsun bu kadar cnm... nede olsa 4 ay bitti... =) simdiye kadar toplam 1 kilo almisim.. simdilik kendime almiyorum kilolari insallah hep boyle devam eder... bebeklerimizin kilosuda cok iyi.. biri 149gr, biri 133gr, oburude 129gr... doktorum cok memnun bu rakamlar cok iyi dedi... bizdeki gelismeler simdilik boyle...
Canım kocaman maşallah sana da bebişlerine de :16: 1 kilo süper, çok almaman hamileliğini rahatlatır... Kendini iyi hissetsen de bol bol dinlen Canim uzun ayakta kalmamak gerekiyormuş çoğul gebeliklerde. İkizler topiğinde bir arkadaşin arkadasinin yeni üçüzleri olmuş, hepsi 2300'ün üstüymüs kuveze bile girmemişler :16: Darısı başınaa başımızaaa :16:

Canım benim inan 3 ay önce bana da hayal gibi geliyordu, bide benim çok büyük kistim vardı şansı azaltir demişlerdi, yeterki Rabbim ol desin... İnşallah en kısa zamanda listede yer alacaksın:16: Rabbim yardımcın olsun...i

aa liste mi var çok güzel beni de eklermisiniz:16:

aysunayy...........08.04.2013 tek gebelik kızz kısmetseee.:nazar:..ama mart gibi bekliyoruz:1:

Canim nasilsin ? Hamilelik nasil gidiyor:16: senin ilk testinde (ikili test sanırım) bi problem mi çıkmıştı:26: Şimdi şükür herşey yolunda sanırım. Maşallah prensesimize :21:

Canim nasilsin ? Hamilelik nasil gidiyor:16: senin ilk testinde (ikili test sanırım) bi problem mi çıkmıştı:26: Şimdi şükür herşey yolunda sanırım. Maşallah prensesimize :21:

Merhaba canimmm iyiyim cok sukur sen nasılsın benisler nasil cinsiyetler tahminler var mi..

Evet cikmisti ben iki dr gittigim icin ikiside test yapti bir tanesi testte hata yapmis o yuzden kotu cikmis canim:47:

Ankaraya gittik bi test var amniyosenteze esdegrr ama sadce kandwn bakiliyo onu yaptirdik temz cikti..yani doktorun hatasindan bi cok strese girdik:19:

Oyla iste canimmm buyuduk buyuyoruz cok sukur teyzesiii:16:

hepiniz çok güzelsiniz hatunlar yaaaa.... maşallah size.

şu takvimlerinize bitiyorum zaten. darısı bize olsun inşallah....

Merhaba canimmm iyiyim cok sukur sen nasılsın benisler nasil cinsiyetler tahminler var mi..

Evet cikmisti ben iki dr gittigim icin ikiside test yapti bir tanesi testte hata yapmis o yuzden kotu cikmis canim:47:

Ankaraya gittik bi test var amniyosenteze esdegrr ama sadce kandwn bakiliyo onu yaptirdik temz cikti..yani doktorun hatasindan bi cok strese girdik:19:

Oyla iste canimmm buyuduk buyuyoruz cok sukur teyzesiii:16:

aysunay, büyük geçmiş olsun rahatlamışsındır. şimdi ben yaptıracam ikili test, ve gerginim, arkadaşlarım zamanı çok önemli ne geç ne erken git diyor. senin tam kaç artı kaçtı, artı testin adı neydi tam olarak, söyleyebilirsen çok sevinirim. benim p.tesi günü testim. çok heyecanlıyım :37:

Back